Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, поради)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zoryanazirka, 27 Лютий 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Valkiriya

Valkiriya senior member

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

http://www.oschadnybank.com/ua/private/mobile_bank_ng/ Знайшла таке в них на сайті. Там ще є форма зворотнього зв'язку.

2. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

сказали в ощадбанку що це лише для картки "віртуальна". Підключити соціальні поки що не можна.
    Баланс можна глянути лише в банкоматі(в неті ні)
    смс сповіщення підключається на відділенні

3. Margot

Margot Well-Known Member

я сьогодні підключила. Подзвоніть на номер, який вказаний на картці (там є два, я набирала з кодом 044).Там автоматичний режим запропонує вам ряд послуг, вибирайте "смс-сповіщення" (тиснула 3). Трішки доведеться почекати на зєднання з оператором (чекала 1 хв). Дівчина - оператор уточнила паспортні дані, запитала кодове слово (в мене було прізвище матері), номер картки, і номер телефону до якої привязати картку. Послуга платна, 3 грн. на місяць, які слід залишати на карці (всі не вибирати). Термін виконання ніби 2 дні, проте мені підключили одразу (2-3 год.) Сьогодні ж отримала сповіщення про нарахування коштів:girl_wink:

4. Rostok

Rostok Well-Known Member

колись хотіла підключити, але картка моя старого зразка(так сказали по тел.).. Фіг знає шо))))

5. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

як таке може бути якщо вони перевипускають картки кожен рік?

6. Linna

Linna Well-Known Member

У мене картка Ощаду, видана в листопаді минулого року, і дійсна до 11.2014

7. littlebird

littlebird Well-Known Member

Дівчата, може хтось зможе підказати. Я минулого місяця подала документи на допомогу по догляду за дитиною до 3х років по доходах (не 130 грн, а має бути більша). Вчора мені прийшли 908 грн. Хтось знає це за один місяць чи більше? Синочку 4 міс. По телефону консультації не дають, а треба з паспортом йти до них, а мені дуже далеко.

8. natorella

natorella Well-Known Member

то 908 крім тої суми, шо одноразова?
    якшо так - то за два місяці- за минулий і за цей

9. opel

opel Well-Known Member

Я коли подаю документи в собез на збільшену допомогу по догляду за дитиною , прихожу через два тижня і беру роздруківку скільки мені нарахували. Тоді не треба гадати , а точно знаю скільки на місяць я отримаю)))

10. glasses

glasses Member

Я холодна.
    Приходжу, а в мене далі 0.00.
    Дзвоню знайомій, яка працює в Ощідбанк і питаю чи може мені потрібно було якось повідомити Соцзахист, що я продовжувала карточку.
    Короче, вияснилось, що мені дали ЧУЖУ карточку, бо в район навіть не подавали на продовження моєї.
    Ібула ще одна жінка з таким прізвищем, з таким же іменем, але я Василівна,а вона Володимирівна.
    Короч, жах.
    Отож, людина чекає карточку, її пінкод і картку маю я.
    А я ще мініму 2тижні буду чекати своєї.

11. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Я цього року,літом, 1,5 міс. чекала на їхню нову картку. Заяву написала завчасно, і тоді - прийдіть за тиждень, прийдіть за 2 тижні, ой а ще немає... Поки не зясувалось, що ще до того, як в своїй філіїї писала заяву, картка вже була на Валовій давно готова. Поїхала на Валову, взяла картку, зняла гроші, і пішла відкривати соціальну картку в іншому банку.

12. olangel

olangel Well-Known Member

Подавала в жовтні на поновлення допомоги до 3-х річного віку, відповідно нарахували мені в жовтні-листопаді тільки 130.... А всі інші грощі аж до сих пір чекаю і нема :sad:

---------- Додано в 13:51 ---------- Попередній допис був написаний в 13:50 ----------

Йду дзвонити у соц захист

13. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

якщо подавали документи пізніше 15 числа - то у грудні будуть гроші за 3 міс))))

14. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Кхм... Не лякайте мене так o_O я 25-го подала і вчора ще донесла. Сподіваюсь в грудні разом з основною виплатять і за цей місяць...

Отправлено с моего GT-S5830i через Tapatalk

15. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

чесно, не хочу((((

16. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Все... Йду сушити сухарі((( поняття не мала що так може бути... І що ж мені тепер робити на свята?

Отправлено с моего GT-S5830i через Tapatalk

17. olangel

Подавала 30 жовтня. Дзвонила у соц захист, сказали, що до кінця тижня грощі будуть. Ні, в них інша система, як що до 15 числа подаєш, то нараховують у наступному місяці в першій половині, як що після 15-го то в наступному місяці у другій половині(тобто у кінці місяця :sad: )
    в грудні виплатять і за листопад, але в самому кінці місяця :sad:

18. Rostok

Rostok Well-Known Member

а у вас має бути більша сума ніж 130? чи як, бо в нас з вами ж однаково закінчились виплати по народженню...

19. BlackSheep

BlackSheep Active Member

дякую за інформацію,в мене аналогічна ситуація,нарахували тільки 130грн, а решти невидно.

20. olangel

Ага, в мене по доходах

---------- Додано в 17:52 ---------- Попередній допис був написаний в 17:41 ----------

а у Вас по доходах теж?

Статус теми:
Закрита.