Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, поради)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zoryanazirka, 27 Лютий 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

а в мене приват (залізничний) і далі ні копійки....:girl_devil:
    ні 130 грн за старшу по догляду... правда ж мені би ще мали цього місяця хай і частину, але заплатити (може не всі 130 грн...але хоч половину), а нема...
    і тої великої суми теж, та що там, яксь незрозуміла схема зарахування тих коштів...
    комусь той же приват кинув гроші, комусь ні

2. Багіра

Багіра Well-Known Member

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

банк аваль - прийшли в пятницю 15.11
    але тільки по одноразовій

3. natorella

natorella Well-Known Member

вчора в обід прийшло все
    галицький район

4. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

+1
    Мені тільки прийшла якась незрозуміла сума 307 грн.
    Підозрюю, що то та менша сума. Я ще жодного разу тих 130 не отримувала. Цього місяця мали б вже прийти, бо поздавала документи минулого місяця. Але чому 307...загадково якось:)

5. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

що лишилось то вам кинули:girl_wink:
    цікаво коли буде решта грошей

6. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

:girl_devil: ух... як я зла на той банк
    прийшла мені аж сьогодні смс, що в мене зявилися гроші, але!!!!!:girl_devil: одна деталь мене аж дуже розізлила - дата надходження - 15 листопада, на той час у прива 24 нічого не було, і смс за 15.11 прийшла 17.11. і відповідно грошей я не бачила ніде і ніяк.
    я то добре розумію, що т.ч. банк собі нажив трошки грошей, але то вже в сусідню тему для невдоволених приватом.
    так ото Вам і прийшла напевно та сума 130, але від того часу, як була написана заява на відпустку по догляду, може тому і така загадкова сума?.
    мені прийшла таки не повна сума 130, а 93, бо не повний місяць я мала би рахуватися у декретній відпустці (мала якраз закінчитися). але скоро понесу документи на нову і мені ті гроші за неповний листопад таки ще дорахують і потім виплатять, але коли то ще буде з такими темпами...

---------- Додано в 01:47 ---------- Попередній допис був написаний в 01:42 ----------

а коли Ви подали документи на ту одноразову? мені аж цікаво, як швидко виплачують ті гроші.
    я подала 21 жовтня, то ще також не отримала

7. Ліля

Ліля New Member

Дівчата я здавала документи в червні в кінці місяця десь числа 28, а гроші прийшли в липні 26 числа. вони ще нараховують в кінці місяця, :girl_mad:

в суботу прийшли мені 130 грн ощадбанк, цікаво чи будуть сьогодні остальні гроші???:girl_cray:

8. Naturals

Naturals Well-Known Member

От і в мене така сама ситуація:girl_devil:

9. Ліля

Ліля New Member

Naturals, а прийшли тільки половина грошей чи всі?

10. Naturals

Naturals Well-Known Member

прийшли всі.

11. glasses

glasses Member

Чи є такі,кому ніц не прийшло?
    В мене +0.00
    Нормально,неє?

12. Ліля

Ліля New Member

glasses, то п..дец одним слов, я собі не уявляю як ті мами що самі виховують дитину і нема кому допомогти, розраховують тільки на ці гроші, мало того що платять мало то ще і того не дають вчасно, тим більше зима іде, добре що ще нема снігу ( в мене слава Богу діти одіті на зиму) а інші дітки? а памперси? каші? крім того якись сочок дитина хоче, печенько і т.д, просто іздіваються..... я незнаю чесно кажучи в мене нема слів.......:connie:
    :dntknw:

13. Linna

Linna Well-Known Member

Ощадбанк, Личаківський р-н отримала лише 130 грн.

14. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

Я(((((((((((
    Сихівський Ощад ( казали завтра мають бути)

15. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

в мене теж ще нема, дельтабанк, Галицький район.

16. Margot

Margot Well-Known Member

то просто знущання якесь...Наші шановні азірови, януковичі, 100% ті гроші спускають тільки за одну вечерю в якомусь дорогому ресторані....А мамі з дитиною кине якусь 1000 на місяць (ще й має наглість затримувати), і на тобі, живи на ті гроші, годуй, одягай дитину, ні в чому собі не відмовляй!!! :girl_sad: до речі, затримання зарплат,такого ж роду виплат - то смертельний гріх:girl_impossible:
    ще не отримала, подивлюсь аж через тиждень (не можу підключити ніяк смс-сповіщення), щоб лишній раз не нервуватися...

17. Людок

Людок New Member

В мене ще закралась думка, що і банки теж ті гроші ще ніж розподілити, використовують на свої потреби.

18. Loyal

Loyal Well-Known Member

Подавала в 10-тих числах
    А приват власне, що дуже таке любить -потримати гроші, особливо як більша сума

19. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Ощадбанк точно ні, в мене там тьотя працює, каже гроші не перекинули з казначейства

20. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

я подала документи 16 жовтня. обіцяли, що перерахують "в середині листопада". як бачите минув місяць і поки глухо...

Статус теми:
Закрита.