Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, поради)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zoryanazirka, 27 Лютий 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rostok

Rostok Well-Known Member

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

це трохи з іншої опери, але все одно виясніть

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

Підкажіть мені.
    От коли була в собезі, мені сказала працівниця, що можна виробити допомогу як малозабезпеченим. Порахувала наші доходи (так менш-більш), сказала що має вийти, збирати документи до кінця місяця.
    А я от тепер собі думаю, а що оця одноразова допомога на дитину в цей дохід не буде входити? Бо якщо так, то там точно нічого не виходить. Я отримала в цьому місяці гроші вже.

3. Margarett

Margarett Well-Known Member

Ця, що при народженні дитини (найбільша) не впливає, а оті 130 грн. плюсуються.

4. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Не рахується тільки та велика частина допомоги за народження що виплачується (от не пам'ятаю скільки там за другу, за першу ~10 тис). А щомісячні виплати з тої допомоги враховуються.

5. natorella

natorella Well-Known Member

жанно, я ото з сашою забила, з юрком вже роблю шопівроку
    трохи з папірчиками треба пошуршати, але 400 грн лишніми не бувають

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

можна детальніше?
    казали довідку про доходи за останніх 6 міс. чоловіка і мої, довідку з ЖЕКу про склад сім"ї мою (його тре, чи ні?), ще що?

7. natorella

natorella Well-Known Member

2 довідки про склад сім*ї (якшо прописані по різних місцях)
    якшо прописані по різних - то акт про фактичне місце проживання
    якшо на біріжі - то з біржі
    я ше здаю довідку з *прописаного* собезу про те шо там не отримую допомоги

то є всякі довідки залежно від того хто жде живе і хто де робив/не робив

8. Gorda

Gorda Well-Known Member

Знайшла хороший сайт на якому можна детально перечитати все про всі види допомоги на дитину ось тут http://spilka.od.ua/ua/slider/posobie-po-rojdeniy-rebenk/

9. Rostok

Rostok Well-Known Member

будь яка держ. допомога в дохід не враховується.. Запамятайте це!

---------- Додано в 21:42 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ----------

ця також не має враховуватись, бо то є теж державна допомога, просто розбита на періоди

10. Talya

Talya Well-Known Member

враховуються щомісячні виплати (по тисячі з копійками). мені враховували. ту розбиту допомогу отримувала рік часу, коли вона закінчилася, то сума допомоги як малозабезпеченим зросла.

11. Бісеня

Бісеня Member

Підкажіть мені.
    Зараз буду отримувати другий декрет в ЖК,цікавить,чи соцзахист буде мені нараховувати декретну допомогу (до-після пологів)? Чи мені таке вже не положено?!
    З першою дитиною стояла в центрі зайнятості,то нараховуввали,а як зараз?

12. Rostok

Rostok Well-Known Member

можна якось розжувати для тих хто в танку?)) а то я щось не зрозуміла:girl_blush2:

---------- Додано в 10:49 ---------- Попередній допис був написаний в 10:44 ----------

та, вичитала, що все таки враховують ту суму, хоча я не вписувала в бланк-заяву.. Ну це ж маразм..Одноразову виплату НЕ враховують, а щомісячну ту ж саму допомогу - враховують:girl_in_dreams:

13. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Мається на увазі допомога у зв'язку з вагітністю (70 днів до пологів і 56 після. чи навпаки?:) уже й не пам'ятаю )
    мінімальну суму виплачують всім.

14. Rostok

Rostok Well-Known Member

дякую:girl_flirt:, я щось нині гальмую))
    та-та, положено!:connie_pull-pigtail

15. maty

maty Well-Known Member

при нарахуванні соціальної допомоги враховується навіть сума пільг за компослуги,не те що виплати при народженні дитини

16. Rostok

Rostok Well-Known Member

8. До сукупного доходу сімей (одержувачів) не включається:

8.1) сплачувані особою аліменти;
    8.2) частина допомоги при народженні дитини, виплата якої
    здійснюється одноразово, частина допомоги при усиновленні дитини,
    виплата якої здійснюється одноразово, допомога на поховання,
    одноразова допомога, яка надається відповідно до законодавства або
    за рішеннями органів виконавчої влади та місцевого самоврядування,
    підприємств, організацій незалежно від форм власності;
    8.3) житлова субсидія;
    8.4) грошове забезпечення військовослужбовців строкової
    служби;
    8.5) розрахункова сума доходу від земельної частки (паю), .......

з комунальними щось не то, а щомісячні виплати враховують, визнаю:girl_smile:

17. hannatal

hannatal Member

Методика обчислення сукупного доходу сім'ї для всіх видів соціальної допомоги Усьо чорним по більму, і надані пільги на комунальні теж. Я спершу подумала, що то вони від сукупного доходу віднімають вартість комунальних (тоді допомога мала би бути більша) - ха-ха а не тут-то было, щоб чєсом в нашій державі ваш щось більше заплатили

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:16 ----------

угу, яко такі, що носять регулярний характер

18. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

такс... були ми в Податковій, хотіли взяти довідку про те, що я не є приватним підприємцем. . А Податкова, виявляється, не дає вже таких довідок. А дає їх якийсь Державний Реєстратор, що знаходиться наче на вул. Словацького 1 чи Словацького 2... що то за звір - той Реєстратор? В який час звір приймає? і чи видають ту довідку одразу, чи замовляють за 10 днів, як ту колишню в Податковій? Чи хтось знає?

19. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

Я пішла на лікаряне з 29 липня, лікаряний подали на початку серпня. І досі грошей немає. Бухгалтерія каже, що Фонд не дає грошей. Ітак само у моєї подруги аналогічна ситуація. Такщо держава окрім того, що йподатком обкладає ці лікарянні виплатти тепер, то й ще не дає вчасно ці гроші.
    Я на ці гроші не дуже розраховую-маємо відкладення на великі покупки, а от подруга планувала купити і коляску, і ліжечко за ці гроші, але видно вже не встигне, бо десь от-от має народити.
    Такщо чекатимемо наших грошиків...

20. Rostok

Rostok Well-Known Member

питала нині своїх. Видають на вул. Весняній 14 біля Занзібару. Без попереднього замовлення. З 9-30 до 13-00 В пт. вих.

Статус теми:
Закрита.