Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, поради)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zoryanazirka, 27 Лютий 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rostok

Rostok Well-Known Member

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

даєте довідку з центру зайнятості, що чоловік безробітний

---------- Додано в 13:59 ---------- Попередній допис був написаний в 13:58 ----------

наступний місяць після подачі документів.. так би мало бути))

2. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

навіть тоді, коли він там не стоїть на обліку???
    і це має дати ЦЗ за його місцем прописки???
    Дякую!

3. Tinela

Tinela Active Member

Дівчатка добрий деень)
    Підкажіть будь ласка...хто оформляв недавно допомоги....
    які там треба документи? що саме потрібно?
    і які там точно допомоги є? основна, малозабезпеченна сім"я, знаю ще якась є

4. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

Ще таке питання: чула таку плітку,що соцзабез може врахувати майно, яке закріплене за чоловіком, наприклад 2 машини які він продав по дорученню із себе не зняв і що це теж може якимось чином вплинути на розмір допомоги???
    Буду вдячна за допомогу?

5. Rostok

Rostok Well-Known Member

Довідку з центру зайнятості про те, що допомога по безробіттю або матеріальна допомога по безробіттю не надається – для непрацюючих осіб, які знаходяться на обліку у центрі зайнятості (у випадку якщо безробітний не знаходиться на такому обліку, йому необхідно взяти довідку про це);
    .. цитата з сайту

допомога по догляду за дитиною до трьох років - так правильно звучить))

---------- Додано в 14:13 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ----------

по догляду до трьох років мабуть..

6. Margarett

Margarett Well-Known Member

В декларації такий пунк існує і ще треба вказувати орієнтовну ціну авто.Проте до розрахунку допомоги це не береться до уваги. Спеціаліст мені надавав такі пояснення і дійсно нам то не вплинуло.

7. Rostok

Rostok Well-Known Member

це плітка, і не більше.. я теж стикалась з такою ситуацією.. до речі, ті декларації, що вони "тулять" заповняти, можете писати всюди прочрки)) я навть поповнення мобільного не вказувала суми.. чи вказала 20 грн на півроку)) вони не мають права такі речі перевіряти(типу рах. в банку чи ще щось.. )це комерційна таємниця і крапка.. Який банк захоче позбутися свого клієнта?

8. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Дівчата, хто знає, які соціальні пільги можуть отримувати діти при втраті годувальника сім"ї. Або тикніть де таке можна прочитати.

9. Talya

Talya Well-Known Member

ну не знаю, але коли ми минулого року продали авто, то в податковій сплачували податок. це ж зафіксовано. якраз закінчився термін виплати і мені потрібно було поновлювати документи. працівник соцзахисту сказала, що ця сума йде до доходів сім"ї і я не можу претендувати на збільшену допомогу. тільки як мине півроку від дати продажу, тоді буде зміст поновляти документи.
    а стосовно купівлі (за свої гроші чи гроші батьків) - то до уваги не береться. враховується тільки дохід

10. Rostok

Rostok Well-Known Member

Закон України Про загальнообов язкове державне пенсійне страхування
    Стаття 36. Умови призначення пенсії у зв'язку з втратою годувальника

спробуйте тут знайти, здається воно(не вчитувалась)

11. Надька

Надька Well-Known Member

дівчата підкажіть..
    у вересні виходжу з декрету. на пп фірмі треба писати заяву про звільнення, бо там пішла переорганізація і я там вже нетреба. .... як краще написати і чи варто ставати на біржу Світить мені якісь виплати чи ні), бо поки на іншу роботу непіду бо малий починає ходити в садочок

12. Rostok

Rostok Well-Known Member

то вас скорочують чи як? поки ви в декреті вас звільнити не можуть.

13. Надька

Надька Well-Known Member

ні нескорочують, але я з начальницею в гарних відностнах і вона сказала що такі обставини що треба звільнитися, от і я готуюсь і думаю як краще це зробити

14. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

гарні відносини у вас двох а добре Ви їй робите, а собі гірше.
    Якщо самі напищете на звільнення то в ЦЗ допомогу Вам не виплачуватимуть 3 міс.

15. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

можна за згодою сторін. тоді приймуть на біржу.

16. Надька

Надька Well-Known Member

а якщо за згодою сторін

17. Rostok

Rostok Well-Known Member

в цій ситуації двом добре не буде. Або ви звільняєтесь і позбавляєте себе привілей в ЦЗ , або створюєте "незручності" роботодавцю. Може напишіть заяву по догляду за дитиною до шести років?

18. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

в мене така сама ситуація була я звільнилась за згодою 2 сторін і зразу в цей же день стала на біржу але там треба мати довідку що ви вагітні і на якому тижні а вставати потрібно до 24-25 тижні бо потім непоставлять

19. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

20. Rostok

Rostok Well-Known Member

а це варіант)):girl_in_dreams:

Статус теми:
Закрита.