Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, поради)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zoryanazirka, 27 Лютий 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Megan

Megan Well-Known Member

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

І копію наказу підприємства про надання відпустки по догляду.

2. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

питання до банкірів (ГГГ)
    втратила картку на яку нараховувались дитячі
    видали іншу
    треба нести в соцзабез дані про картку нову?

3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

який банк? ти питала їх? залежно від того чи соцфонд по № рах. кидає гроші чи по № картки.

4. Megan

Megan Well-Known Member

Якщо то приват, то не треба. Картку видали нову, а рахунок лишився той самий.

5. natorella

natorella Well-Known Member

саме так, казав мені мальчік шо не треба, але я мала з ним (з мальчіком) пару приколів, тому краще перепитаю

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

А якщо з декрету в декрет, то також треба копію трудової?
    Щось мені пригадується ніби я ще якийсь наказ з роботи за першим малим брала, але ніде про такий документ не читаю.

---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 10:46 ----------

Щойно таки задзвонила на роботу. Тепер сама собі відповідаю)) і всім, кого ще така інформація цікавить.)
    Знадчить так, має бути з роботи копія трудової і витяг з наказу. Щоб його надали, потрібно їм віднести копію свідоцтва про народження і написати заяву. Таке от.

7. Acura

Acura Active Member

в мене за півроку від народження дітей (двійня) не було можливості оформити щомісячні виплати допомоги по догляду за дитиною. якщо я зараз оформлю то виплатять мені гроші за попередні місяці чи вже ні?

8. Almariel

Almariel Well-Known Member

що саме ви не оформили? 130 грн?
    якщо працювали до декрету - то виплатять усе, якщо ні - то з дати написання заяви (тобто подання документів).
    якщо одноразова допомога ("тисячі") - почнуть виплачувати з моменту подання документів і виплатять усе.

9. Acura

Acura Active Member

одноразову допомогу ("тисячі") мені виплатили. маю на увазі щомісячну допомогу. зараз вона ніби має бути така: Щомісячна виплата -На першу дитину (протягом 12 місяців) 942,50грн, На другу дитину (протягом 24 місяців) 1 305,00 грн, На третю дитину (протягом 36 місяців) 1 957,50 грн.. Чи я щось наплутала? В цей декрет пішла не виходячи з першого, а до нього працювала. Чи виплатять мені допомогу за попередні місяці ?

10. Almariel

Almariel Well-Known Member

ви щось наплутали. одноразову допомогу платять так: зразу якась велика сума, а потім щомісяця близько тисячі (ну, там треба рахувати). тобто якщо вам дали ту велику суму відразу, то щомісячні платежі теж повинні бути. якщо нема - питайте в соцрозвитку.

11. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

12. dasha

dasha Well-Known Member

Підкажіть будь ласка, в мене кума виходить на роботу з декретної відпустки і за 2 місяці має йти в декрет, вона хоче оформити лікарняний, щоб тих 2 місяці не ходити. Але її лікарка заперлась і відкриває їй декрет не за 70 днів до пологів а за 60, чи це має якесь значення, чи так як вона піде з лікарняного в декрет ніякого, чи краще таки йти за 70 ?

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я в шоці. Дівчата, взиваю по допомогу в тих, хто оформляв допомогу при народженні другої дитини. Ходила моя свекруха в собез питатися точно за ті всі папери і їй повідомили, що до того всього набору документів, які ми зібрали, потрібен ще акт обстеження з ЖЕКу там, де дитина буде прописана.
    Що це таке? Хтось таке робив, брав??? Найцікавіше, що коли дзвонили до них ніхто про такий папір не казав і тут на тобі. Розтлумачте хтось будь-ласка, дуже треба. Попередзвонювали по різних телефонах і на гарячу лінію, всі морозяться, ніхто нічого не може сказати, відправляють "подзвоніть ще за тим телефоном", а там далі то саме... Я ніде в неті про такий документ не читаю. Ну, що то таке?

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

дівчата, а управління соцзахисту Сихівського району то Зубрівська,9 чи Червоної калини, 66.. в неті суперечливі дані(

15. Osya

Osya Active Member

На червоної калини, зав Сільпо такий великий будинок

16. Svitlana83

Svitlana83 Well-Known Member

на червоної калини, тел. 2546480, можна записатися на прийом, щоб не стояти в черзі

17. Leila

Leila Well-Known Member

Жанна, той акт, то нічого страшного, не хвилюйся. Я двічі такий папір брала, просто треба написати заяву в ЖЕК на отримання такого акту, і в заяві пишеш що тобі треба акт про те що ти проживаєш там то і там, з двома дітьми розписуєш ПІБ і дати народження. В низу має бути "цей факт засвідчують сусіди:". Треба 3-х сусідів щоб підписали і дали дані своїх паспортів (а може і не треба). Тоді в ЖЕКу тобі надрукують на основі заяви такий акт.

18. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

ми таке робили. акт фактичного проживання дитини, який складається працівником соцзабезу, який "обстежує" житлові умови дитини, якщо вона проживає не за місцем прописки мами (оформляється допомога в соцзабезі не за місцем прописки, або знають, що ви проживаєте не за пропискою). тоді в жеку видають пап"юрко про кількість зареєстрованих осіб та осіб що проживають без реєстрації. ще інший документ дають, якщо квартира орендована.

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Щось то задовга процесія.)) Враховуючи, що мій ЖЕК в іншому кінці міста.
    Щей брала мені мама там довідку про склад сім"ї. Ну, чому про цей акт ніде не пише, відразу б і то зробили...
    На грошову допомогу?
    Та то капець повний. Чесно. Ми живемо на орендованій квартирі, дитину в майбутньому плануємо прописувати за моїм місцем прописки. То як? Я щось нічого не розумію. В одних вимагають той акт, в інших ні. В нас на форумі дівчата в список документів такого і близько не подавали. В неті нічого не пише...

20. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

якщо сказали, що ви живете не там де прописані, то вони починають вимахуватися..ото і всьо) загалом, вони за якимось там закон мають ті всі доки самі збирати, ну але...))))

Статус теми:
Закрита.