Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, поради)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Zoryanazirka, 27 Лютий 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

І в мене так само, подавала у вересні, вчора прийшло лише 130 грн

2. Holly

Holly Moderator

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

А то далі по тих 130 приходить? Бо мені прийшла якась незрозуміла сума 306, мало б бути 260 - на Оленку і Маркіяна. На збільшену допомогу ми не подавали

3. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Якщо ви подавали в вересні, значить за вересень уже було 130грн (в жовтні вам мали додати за вересень), тому і рахуєте вересень, жовтень, листопад, грудень, січень, лютий = 6 місяців.

---------- Додано в 08:05 ---------- Попередній допис був написаний в 08:00 ----------

На поновлення збільшеної допомоги я подавала довідки про доходи (свою і чоловіка), заповнену декларацію про доходи, довідку про стан сім'ї з жеку, копію свідоцтва про народження (її у мене вимагають щоразу), і паспорт з собою мати.

4. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

знайома казала ( тітка працює у соц. захисті) що тепер гроші так будуть приходити кожного місяця, тобто до 15 числа мали б вже бути. У них там якийсь новий наказ вийшов....

5. olangel

olangel Well-Known Member

але ж минулого місяця нормально нарахували

6. марі177

марі177 Well-Known Member

а як в вас приходять гроші?одноразова разом з нарахуванням по доходах?бо в мене виходить що цього місяця тільки одноразова прийшла.

7. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

У мене приходили коли як. Часом разом, часом окремо.

8. марі177

марі177 Well-Known Member

а з якою різницею в часі???

9. Naturals

Naturals Well-Known Member

в мене окремо але з інтервалом в декілька хвилин (перевіряю через приват24). Тільки цього місяця нарахували одну суму одноразову, другої нема.

10. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Не можу точно сказати, часом і декілька днів.

11. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

це діє, по словам знайомої, з кінця лютого

12. olangel

olangel Well-Known Member

мені завжди нараховують в одинь день, двома сумами.

13. tanyanrg

tanyanrg New Member

та же ситуация, тоже подавала в сентябре и знала, что раньше марта нечего идти в собез, а сегодня пришел смс, что пополнилось 130грн. документы еще не отдавала, сказали главное до конца месяца. А теперь думаю, так это мне надо было еще до начала марта их сдать что ли?

14. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

О, і в мене точно так само, я здавала в вересні, і знала що маю здати тепер, в березні, але прийшла тільки одна сума, дзвонила до них, сказали до кінця місяця можна документи здавати. Нічого не розумію, чому нема грошей?!

15. Talya

Talya Well-Known Member

ну їх і не буде, поки не поновите документи. вам виплати проводилися з вересня по лютий включно. занесете документи до кінця березня і вже в квітні отримаєте збільшену допомогу (сума буде повна за квітень + доплата за березень)

16. konfety

konfety Лучший изгиб на теле девушки - это ее улыбка!

...начиталась я не один десяток сторінок, вже голова гуде..((( розумію, що мені безмежно пощастило, бо єдиний раз, коли я була в соцбезі, це за місяць після родів ставила підпис. Всі інші питання вирішував чоловік, збирав документи, бігав їх здавати, домовлявся..)))) він уміє і комплімент сказати, і посміхнутись, бо я у таких питаннях дуже нетерпляча і швидко зриваюсь, коли мені морочать голову. Навіть за мене працівниця заповнювали всі "бумажки", а чоловік приносив додому, щоб я підписала...він в мене золотий))):girl_tender::kiss:
    Маю два таких питання (вибачайте , якщо повторюсь):
    1, Перший синочок не прописаний,йому вже 3,3 рочки. Який штраф за непрописку дитини? і взагалі коли потрібон прописувати і коли найдовше можна непрописувати, щоб комунальні не платити..
    2, Маю державну офіційну роботу, але з декрету після трьох років не вийшла, так як отримала довідку по догляду за дитиною на рік часу по стану його здоров"я. ТЬфу-тьфу малюку краще, почав ходити у садок, то ж планувала десь у кінці весни виходити на роботу. Наразі я вагітна другою дитиною:girl_blum:, маю такий сюрприз.)))10 тиждень. Питання полягає в тому, що : чи я отримаю дородову і післяродову допомогу невиходячи на роботу і далі, маючи ту справку по догляду?, чи мені все ж таки треба виходити на работу? і чи я отримаю в повному обсязі цю допомогу, лишаючись у продовженому декреті? співробітниця була ще в першому декреті, коли вийшла як би вже на другий, і казала , що дородові на другу дитину отримала набагато меньші...чому? Хтось може в курсі таких справ? Порадьте, що знаєте. Планую на наст. тижні вставати на облік, може мені в бухгалтерії на роботі щось пояснять, хоча їх що не питай, овни завжди на половину щось знають, щось незнають..плутаються у тих законах нових,старих...(( Дякую. Чекаю відповіді :)

17. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Дівчата, підкажіть будь-ласка хто в тому розуміється або стикався з таким. Я фізична особа підприємець на 3 групі (5:wacko:, щоб оформити дородові і післяродові куди мені треба звертатись і що здавати. Кажуть Соцстрах більше виплачує ніж собез. Я в тому чайник.З чого мені починати, з яких довідок. Через 2 тижні починається декрет.

18. invisible

invisible Well-Known Member

Якщо ви не маєте укладеної угоди з Фондом страхування від тимчасової втрати непрацездатності і не сплачували добровільні внески в цей фонд, то Соцстрах вам нічого не виплачуватиме. Треба як мінімум 6 місяців до декрету ці внески платити, принаймні мені так казали. Тож у цьому випадку - лише в соцзахист, виплачують 25% від прожиткового мінімуму за кожен місяць. Мені сумарно вийшло 1200 грн. в грудні, зараз має бути більше. Треба свідоцтво реєстрації, довідку з пенсійного фонду (що страхові внески не сплачувалися, її роблять за запитом соцстраху), мед. довідку з ЖК, копію трудової, паспорт, код.

19. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

я щомісяця плачу майже 400грн. в пенсійний фонд

20. invisible

invisible Well-Known Member

То не то. Це єдиний соціальний внесок, я його теж платила. А то добровільні внески в фонд страхування від тимчасової втрати непрацездатності. Вони набагато менші, але треба укладати окрему угоду. Нюансів не знаю, але я точно їх не сплачувала, тож оформляла через соцзахист.

Статус теми:
Закрита.