Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, поради) (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем shelby, 8 Грудень 2013.

1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Та й нууу... Нє, я все таки чекаю сьогодні.:)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

грошей сьогодні не буде(((
    десь читала в неті : гроші є на рахунках вже є, але доки у Львові нема бюджету ( його ніяк не можуть прийняти) - нема грошиків((
    Відповідно мами без дитячих, вчителі, медики без авансів((
    Сестра тата якраз вчора говорила ( вчитель фізкультури) що авансу за січень не буде, а навіть якщо і дадуть - то у кінці місяця((

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

Схиляюсь вірити що то все залякування.
    Так мало не щомісця як гроші трохи затримуються починається паніка.
    Ну, та, я нині оптиміст.:)

• Оптимістично Оптимістично x 2
  4. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

але ж пенсію платять без затримки ( моя мама вчасно отримала)

5. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

та чого залякування, просто вчора мали прийняти бюджет міста, свобода не прийшла ( типу він ще недоопрацьований), тільки його приймають, зразу поступає вказівки і гроші розкидуються по банках..

6. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

в січні завжди гроші приходили пізніше, бо вихідних багато.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. hryka

hryka Member

А можна ще раз про ті 130 грн. Малюк народився 06.04.14 р., документи подавали не за місцем прописки (Львів), а в Бориславі (поки тут живемо), то чоловіку сказалала знайома, працівник соцстраху, що ті 130 грн. всім відмінили. Відповідно мені їх не нараховують. Лише по 860 грн. Я можу на них претендувати? Які документи потрібні? І від якого місяця їх будуть нараховувати? Може хтось знає про таке?

8. Witlof

Witlof Member

"16.01.2015 р. Львівська область отримала 209 млн 900 тис грн субвенції з державного бюджету на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу відповідно до нарахованих обсягів
    За інформацією депаратменту фінансів ОДА, отримані кошти повністю передані з обласного бюджету міським і районним бюджетам відповідними платіжними документами через органи державної казначейської служби." Із сайту ЛОДА.

• Інформативно Інформативно x 3
    • Подобається Подобається x 1
  9. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Не знаю, мені здається що бюджет міста тут ні до чого, я прописана на Волині - завжди гроші приходили на кілька днів раніше як у Львові, а цього разу досі немає. А я так чекаю...
    Спеціально подивилася щойно- в минулому році в січні гроші нарахували 15 числа :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. Inglor

Inglor Well-Known Member

І мені будь-ласка поясність, якщо хтось знається...Діти мої народилися в вересні 2013 року. Але з певних причин, я тоді не встигла оформити допомогу до 3-х річного віку, по 130 грн. А пізніше її відмінили взагалі. Чи можу, зараз я претендувати на цю допомогу?

11. Witlof

Witlof Member

"І вже наступного тижня кошти поступатимуть на банківські установи через, які здійснюється виплата цих допомог. Прохання до громадян не хвилюватись виплати будуть проведені», - розповіла заступник начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ольга Сільчак" Вичитала на Львів соціальний

• Інформативно Інформативно x 7
  12. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

Я сьогодні телефонувала в Києв ,закон є ,але він не підписаний Президентом ,тому ні якого розяснення вони не дають

13. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

От так - не встигла пожалітися що грошей немає - уже Є! :) (не Львів)
    Так що, напевно, днями і у Львові почнуть нараховувати ;)

• Подобається Подобається x 5
    • Корисно Корисно x 2
  14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Капут, а в мене від мого оптимізму залишились хіба рожки да ножки...:sad:
    Таки не дали. І то вже всьо... в суботу ж точно не кинуть, а там свята. Ех...:sad:

Львівські дівчата, ви вже шось отримали?

15. Svitlana83

Svitlana83 Well-Known Member

завтра і понеділок- робочі дні

• Оптимістично Оптимістично x 3
    • Інформативно Інформативно x 2
  16. jalla

jalla Прогрес року 2013

А, те що завтра- то добре, є шанс що завтра гроші кинуть.))

17. podolyanochka

podolyanochka Well-Known Member

дівчата, чи не дізнавався раптом хто про податковий кредит у 2015? а саме відшкодування % за іпотекою; цьогоріч це передбачено?

18. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

дитячих грошей так і нема((( Щедра вечеря буде скромною(

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я вже тоже віру загубила...
    Пам"ятаю коли я ше на старшого малого гроші отримувала дали одного разу в січні аж після Йордану. Напевно таке ж буде і цього разу.

20. hryka

hryka Member

Щойно прийшли дитячі гроші. Борислав Приват. Не втрачайте віри

• Оптимістично Оптимістично x 4
    • Подобається Подобається x 2