Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, поради) (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем shelby, 8 Грудень 2013.

1. Jane

Jane вєчно в бєгах...

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

Сьогодні взнавала, бо не було СМС-ки, то вчора вже нарахували. Я так само вже на ощадбанківську картку переводжу, останній раз заберу і досить з мене Дельти.

2. Fashionista

Fashionista Member

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

Дівчата,на рах дельти-то завал,сьогодні три рази займала чергу в банку( бо з малим,і треба було то додому,то погуляти),одним словом-видають лише по 500 грн на добу!!! Хотіла карткою розрахуватись за бензин на окко-картку відхилено,те саме в сільпо... Тому завтра іду знову за грошима,надіюсь за пару днів все звідти забрати... І також планую відкрити нову картку в іншому банку

3. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Дівчата, а чому не знімаєте гроші через банкомати системи АТМоСфера? Без проблем видає потрібну суму, без комісії. Чоловік вже кілька місяців так знімає (хоча вже теж надумали перевести на інший банк).

4. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

у мене теж Франківський , але Ощад - -ще 12 грудня отримала всю сумму. То виходить не по районам, а затримки у певних банках чи як?

5. Fashionista

Fashionista Member

В дельті банкомат неробочий(сихів) і висить оголошення,де можна зняти готівку без відсотків-список десь з 8-ма банками-чоловік об'їздив майже усі-скрізь видає або помилку,або під кінець що опепація неможлива і тд. Та нехай би і комісію знімало,але гроші видавали-а то ми пробували і в інших банкоматах не по списку-фіг там! Найбільше шкода тих мамочок,які мають тих 10 тис на картці-і їм сьогодні видали 500( так само як мені),і сказали що в подальшому будуть видавати по 200!!! на добу.....

6. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

чоловік сьогодні без проблем зняв, на пл. Петрушевича, в банкоматі ВіЕс банку

7. Chekay

Chekay Well-Known Member

В мене таке враження що є проблема в і банках - на скільки швидко розприділять гроші по карточках. Бувало таке що тут писали що Франківський Приват гроші є, а мені через добу приходили (і то не смс, а влане кошти, бо я вручну перевіряла)

Останнє редагування: 17 Грудень 2014
  8. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

нєту дєнег, нєту. сво..вони. на який банк перейти, приват, як думаєте? я подумаю, що мені то всьо в районі переоформляти((( і скандалити з тою глупою працівницею(

9. Jane

Jane вєчно в бєгах...

Я з приватом теж не хочу мати справи, вже коліжанка місяць тому ледь без грошей не лишилася, бо дитячі гроші, тільки нараховані, раптом пішли з рахунку (вона побачила, бо зайшла в приват 24 глянути, чи нема дитячих, а їх Вже нема...). Щось там розбиралися по гарячій лінії, потім банк гроші на рахунок повернув, але ніхто нічого не пояснив, що то було...
    Пішла, зробила картку в ощадбанку, та й по тому. Буду вибирати зразу, як приходитимуть гроші.

10. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

я користуюсь Прокредитом вже 4 роки ,тфу -тфу ніяких нарікань,приходять смс про надходження готівки ,про зняття готівки ,просто відкриваєте рахунок на соціальні виплати в банку і заяву не сети в соцстрах і все

11. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

для дитячих теж відкрила в ощадбанку рахунок - 9 місяців жодних наріканнь: смс отримую))) знімаю практично всю суму. єдине, залишаю для поповнення мобільних - комісія в них 1 грн. Одне зле - при переказі коштів ощад24 знімає суттєво - не користуюсь. Зрештою я відкривала суто для соц.виплати.

12. raspberry

raspberry Well-Known Member

Я до народження донечки в банку Львів працювала, там і соціальну картку собі відкрила. Задоволена, жодних затримок по коштах немає, є мережа банків, де можна зняти без комісіі, смс банкінг теж можна підключити, але я не підключала.

13. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

А за скільки часу має відбутись виплата декретних? То від соцстраху залежить?

14. svoybox

svoybox Well-Known Member

Так, я йшла на лікарняний у вересні - гроші нарахували за місяць рівно. А співробітниця пішла в декрет в кінці травня - гроші прийшли аж в кінці липня, вона дзвонила в кадри, казали, що кошти ще не надходили

15. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

А от зараз кінець року, хіба не мають закрити фінансовий рік?

16. рижик

рижик Well-Known Member

Підкажіть, якщо людина офіційно влаштована лише місяць, то субсидія не вийде (бо там тре довідку за останні 6 місяців)?

17. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

ні((
    потрібно мінімум 3 міс і сміло можна оформляти

18. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Хтось щось чув на рахунок цього?

19. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

допомога при народженні дитини залишається,в тих розмірах яка і була, тобто перша ,друга і третя дитина 41000 тис.грн
    http://zik.ua/ua/news/2014/12/23/km...ry_narodzhenni_dytyny__minsotspolityky_551474

20. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

дівчата, проясніть тій, що в танку.
    1 дитина, нема ще 2 роки - мені ж мають виплачувати ще 810, так?
    я не знаю, чи мені навіть нараховують ті кошти і вони є на рахунку, так к в дельта до каси дійти - можна зустріти там новий рік.
    переживаю, чи ті кошти не пофіяться кудись, і чи я їх взагалі де-небудь зможу отримати((( і як то перейти на ігший банк - мені в район їхати всьо то оформляти(

до речі, соцзабез шевченківського району нормальний, чи є свої нарвані тьоті?