Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, поради) (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем shelby, 8 Грудень 2013.

1. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Re: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, поради) (2

так. або стояти в ЦЗ.

2. sunbeam

sunbeam New Member

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

Це точно бомжі, і то якшо працездотного віку і офіційно не працюють, то мають стояти в Центрі зайнятості на обліку. Ця допомога не катить навіть мені, хоча буду мати тепер в місяць 775 грн. на двох з дитиною, з чоловіком розлучена, не платить аліменти, інших доходів не маю. Можна йти і вішатись. Як прожити за 775 грн.???????

3. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

подати на аліменти в собез від держави будете утримувати, а вони потім з чоловіка стягнуть

4. alterna

alterna New Member

Дівчата,скажіть будьласка. Я отримую вже 1.5 рокизбільшену виплату по догляду за дитиною до 3 років.виплату при народженні дитини вже не отримує бо нам вже 2 роки. кожних пів року поновляла довідки . минулого міяця виплатили все добре. а сьогодні прийшло 130 грн. Як то розуміти ? позрізали чи що ? завтра буду дзвонити питати. але може вже хтось щось знає.

5. roma roma

roma roma Member

Прочитайте попередні сторінки. Там все є, а ще в інтернеті новини гляньте про кризу і про те чому припиняються виплати.

6. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

почитайте попередні сторінки ;)

7. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

так, а оскільки держава за вас сильно дбає щоб ви мали за що жити вам 130 грн залишили бо однарозової вже не маєте. А тим у кого є одноразова зняли 130+по доходах

8. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

вже випередили)

9. alterna

alterna New Member

Дякую дівчата. я поки що в шоці. за що тепер жити.

10. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

не ви одні...

11. sunbeam

sunbeam New Member

Дякую, я про це знаю, та потрібна довідка з виконавчої служби, але ще з апеляційного суду не прийшла справа, щоб взяти виконавчий лист. Та й це буде всього 309 грн., але хоть шось :sad:

12. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

знайшла про малозабезпечі сім"ї може кому пригодиться http://www.i-law.kiev.ua/?p=316

13. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Карінчик, я вище кидала статтю, де по таблицях пишуть ,як вираховують. Там за основу зовсім інші мінімуми беруть. Не знаю, кому вона взагалі виходить.

14. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

трошки уважніше - ваші дані і таблиця за 2011р((
    зараз вони чуть вищі http://upszn-orda.at.ua/news/rozmir_dopomogi_malozabezpechenim_2014/2014-02-01-94 ось на 2014р

під цим плюсуюсь

15. Муська

Муська Well-Known Member

А оце:
    Багатьом сім"ям допомога знову ж таки не світить(бо в нас мабуть пів країни працює неофіційно)
    І зі статті видно, допомогу по доходах не відмінили все таки. Чому ж тоді у соцстраху, кажуть протилежне ?
    тут залежить скільки офіційна ЗП Вашого чоловіка. Там у посиланні, що дала Карінчик гарно розписано як рахувати.
    Получається, що якщо одержували допомогу по доходах, то так і будете.
    Мене от зацікавило, що то за доплата на кожну дитину по 250грн.

16. olerusya

olerusya sweet candy ;)

і я не розумію, зараз же йдуть виплати за червень, то хіба б не мала ще бути допомога по доходах? відмінили ж ніби з 1 липня..
    хто скільки того місяця отримав, дівчата?

17. Megan

Megan Well-Known Member

Я не отримала ще нічого, хоч минулого місяця 7 числа вже мала всі.

18. olerusya

olerusya sweet candy ;)

таке саме питання?? я вже нормальних слів не маю((
    нас хочуть надути?

19. popelushka

popelushka Well-Known Member

отримала лише основну суму (Пустомирівський р-н, ПБ), за червень ще б 130 мали додати, але не має

20. alterna

alterna New Member

я думала що виплати йдуть за поточний місяць. тобто за червень в червні і т.д. а хто дзвонив в соцслужбу ? що кажутьна рахунок виплати до 3 років ? я подзвоню аж в понеділок (