Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, поради) (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем shelby, 8 Грудень 2013.

1. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

всі
    я ще нічого не отримала((((

2. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

я ще отримала 15 числа і вже давно їх немає

3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Іра, подзвоніть в приват. це дійсно може бути пов"язано з тими замінами картки. бо ті голубенькі всім мають обміняти.

4. Borsychok

так і було
    зганяла переробила (добре, що банк через дорогу))
    смс не приходила, то я й не в курсі була
    що б я без ДП робила)))))))

5. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

а які то голубеньки? в мене помаранчева..

6. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

то ще з 2011 року моя була) ще з попередньої дитини

7. Megan

Megan Well-Known Member

В мене коричнева...

8. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

В мене голубенька з квіткою, з 2012 але мені прийшли гроші. То що мені її треба міняти?

9. Borsychok

така
    то ще зі старшої дитини
    казали, що можна далі її використовувати, а тут виявляється вже міняють

---------- Додано в 22:25 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ----------

подивіться на наступний місяць, чи гроші вчасно прийдуть
    сьогодні казали в банку, що я вже третя, якій не прийшли соціальні гроші з такою карткою.

10. Megan

Megan Well-Known Member

Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, поради...

Нє, не така, і зі старшим дітьом в мене такоі не було. А чого міняють? На ній ж пише термін діі, я б раніше тоі дати навіть би і не подумала, що гроші можуть через не таку картку не прийти(

11. Borsychok

на моїй термін дії був до 2015 року.
    не знаю, по якій причині їх міняють.

12. vanilia

vanilia Miracles are real

ТАк, в мене теж така картка. 2 тижні тому я якраз була в банку, брала в них ту форму заяви щоби на ту картку гроші на дитину переводили. Не сказали міняти. Чи то мене тепер чекає сюрприз в вигляді не отримання грошей??? Картка діє до 2015 р.

Вже взнала...

13. Shamna

Shamna Мамуся

Скажіть будь ласка, а якщо в мене карточка ще і року немає, то її теж потрібно поміняти?

14. Chekay

Chekay Well-Known Member

Я свою виплату за червень тільки вчора "вибила" в банку (картка дійсьна до 15-го року) дзвонила на гарячу лінію 3 рази, перші 2 рази мені казали що коштів нема і тільки третя двічинка мені зізналася, що цьго місяця це масова проблема, і не відомо з чиєї вини , взяла мій номе телефону пішла з'ясовувати і через годинку прийшла смс. Тому хто ще не отримав - дзвоніть-дзвоніть-дзвоніть (якщо б не знайома, яка таким же чином гроші з банку витягала навряд я би здвонила 2-ий та 3-тій раз, виявляться різні оператори колцентру по різному "бачать" наші рахунки)

15. Borsychok

якщо голубенька з ромашкою, то напевно так.

---------- Додано в 10:15 ---------- Попередній допис був написаний в 10:14 ----------

я б казала краще піти в банк і на місці все зробити -займає 5 хв.

16. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

Я вчора поновляла в приваті універсальну карточку, заодно спитала за цю соціальну голубеньку, то працівниця казала, що вперше чує, що їх міняють.
    В мене вона діє до 08/16р.

17. napoleona

napoleona Well-Known Member

і я не міняла, вони казали підійти як закінчиться термін,то видадуть
    нову,бо там прив'язка до ідентифікаційного коду , а не до картки.

18. roma roma

roma roma Member

Так це звісно не проблема, а от мені сказали що карточка буде інша і номер мого рахунку теж, тому ще в собез потім треба йти. Короче щось явно тече в підводні камні.

19. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

була тільки що в залізничному соцстраху, за декретні сказали що до 1 липня мусять прийти на карточку( вони якось 2 рази на місяць подають на нарахування декретних), за допомогу до трьох років (130 грн.) сказала що її будуть виплачувати далі в моєму випвдку до 27.02.15 р. Перерахунок по доходах зняли і навіть якщо я подам зараз всі довідки то нічого не дасть, будуть кидати тільки 130 грн. в мене чоловік став на біржу то сказали що ніяких додаткових грошей вибити не зможу, як народиться друга дитина то тоді приходити...незнаю що маю робити ...
    за карточку мали би з банку попереджати що треба прийти і замінити на нову

20. Talya

Talya Well-Known Member

ось ще новини