Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, поради) (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем shelby, 8 Грудень 2013.

1. Katrin

Katrin Well-Known Member

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

Ну от і відповідь, тому мені зараз і сказали на 1 місяць.
    А я маю коломийку з довідкою про доходи з армії (чоловіка мобілізували в травні, але довідка, то береться за півроку і в них дилема, як її писати). В них ніхто не знає, як має видаватись ця довідка аж мусять консультуватись з юристом... брєд. Якщо не розберуться, то навіть і за цей 1 місяць з доходами не дадуть.

---------- Додано в 18:48 ---------- Попередній допис був написаний в 18:46 ----------

Мені поновлювати в червні, то підвищена вона може бути тільки за червень, тобто ті всі довідки на 1 місяць, тому дивіться самі.

2. Shamna

Shamna Мамуся

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

Щось нічого не розумію. Подавала документи в п’ятницю, то сказали, що тим хто народжує до 1 липня ще будуть виплачувати до 3-х років по доходах, а вже ті хто після 1 липня такого мати не будуть. І кого слухати??

3. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Давайте все ж зачекаєм до 1 липня, а там побачимо. Бо вони самі толком нічого не знають, закон є, пояснень нема, розшифровок тих статей також. Так що будЄм посмотрЄть.

4. Milady

Milady Well-Known Member

Подавала сьогодні документи (Залізничний район), казали не слухати і не читати статті різних юристів в неті, а чекати першого липня і тоді вже точно дізнатись. Бо вони самі точно ще нічого не знають, адже офіційний указ ще не вийшов. Але радили всім подавати документи, бо якщо ухвалять ще ту допомогу, щоб кошти не пропали.

5. Heureuse

Heureuse вірю...

а нагадайте мені, будь ласка, як часто потрібно поновлювати документи? що півроку чи то я щось плутаю?

6. Linna

Linna Well-Known Member

Re: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, поради) (2

Так, допомогу по доходах потрібно поновлювати кожних півроку.

7. natorella

natorella Well-Known Member

я все кажу - не рідше ніж раз на півроку, але можна і шомісяця

скажіть мені - всім по доходах прийшла, кому мала бути нарахована після перерахунку?

8. Linna

Linna Well-Known Member

Re: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, поради) (2

Мені прийшла, я поновляла довідки в травні. То, в червні, прийшло дві суми по доходах.

9. Latane

Latane Well-Known Member

Дівчата, хто нещодавно подавав документи на поміч по вагітності і пологам, декретні в народі - як швидко нарахували і виплатили??? А то в сихівському собесі кажуть, що дівчата ще з березня не отримували.....

10. slobodianka

slobodianka Member

а ще скажіть які документи здавали? особливо цікавить якшо ви непрацювали офіційно і ніде не стоїте

11. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Поновляла в травні, то прийшла минулого тижня

12. Latane

Latane Well-Known Member

В мене є трудова, але зараз останні 4 роки не працювала, як ПП не зареєстрована, на обліку в ЦЗ не перебуваю. Потрібні документи оригіна+копія - паспорт, ІК, трудова(в моєму випадку), довідка з ЖК, на місці писала заяву. Все!!!

13. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

ще досі в мене нема декретних, в декрет пішла 28травня, папірчик з сумою є а толку з того ніякого...
    Маю питання, чоловік звільнився за згодою сторін, десь 2 тижні тому, зараз стає на біржу, я вже в другому декреті, які можна вибити виплати, чи субсидію, хоч щось?

14. Milady

Milady Well-Known Member

Я декретні чекала десь місяць точно, а можливо і більше.

15. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

дівчата, а є хтось, хто ще не отримав гроші? чи то я одна така особлива?
    залізничний приват :girl_mad:

16. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

які саме?бо я вже всі отримала

17. katysik

katysik Well-Known Member

я вже давніше отримала , залізничний мега-банк

18. Svitlana83

Svitlana83 Well-Known Member

в мене так цього місяця було. вони зараз масово міняють картки, мала прийти смс-ка, мене не приходила. Звернулася в банк, за 10 хв. отримала нову картку з грошима.

19. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Все отримала. Вже нема давно.

20. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

так, в приваті йде перевипуск карток нового зразка. Але, якщо маєте стару картку, можете до них задзвонити на 3700 , потім вибрати 2. В онлайн режимі вони з технологічного рахунку, де ваші кошти зараховано, переведуть їх на картку. Але знімають певний відсоток за таке переведення.