Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, поради) (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем shelby, 8 Грудень 2013.

1. Oriana

Oriana Well-Known Member

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

Дівчата, тоді скажіть, як добитися, щоб прийняли документи які подадуться скоріше 6 місяців?

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

Тобто будуть виплачувати до січня і усьо.)
    Дивно якось. Вже би мали совість декретні забирати.
    Я првильно розумію, то ті декретні, які платять всім без виключення до трьох років?

3. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Привіт, хтось може знає, яку пенсію має отримувати інвалід 1 групи, який не може сам себе обслуговувати, чи то залежить від місця прописки чи стажу роботи? Чи може якісь документи треба поновити. Чула нещодавно по радіо суму 2500 грн, але настільки малоймовірно, що думаю, що я помилилася.

4. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Пошукайте тут дописи Наторелли. Вони писала про то, як подавала швидше терміну. Їй тоді зменшили суму допомоги.

5. jMoondance

jMoondance Member

Це 130 грн або більше як вкого.

Надіслано від мого GT-S7562, використовуючи Tapatalk

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

то вони рахуються як декретні.
    а все решта- то разова допомога, розбита по місяцях. Її хоч не чіпають?

7. Oriana

Oriana Well-Known Member

Я памятаю, що наторелла щось про то писала, але хтось би мені детально розказав як то всьо діло робиться, чи треба якісь додаткові документи і і взагалі, я отримую тої допомоги по доходах десь 600 грн. а як вона буде менша, на скільки менша чи вартий той міннінгіт за тих пару грн?

8. allja

allja Well-Known Member

Ходила я нині з"ясовувати чому мені не нараховують по доходах. Сказали мені, що на компютері мені не виходить вищої допомоги....хоча, як подавала документи, то працівниця сказала: " Вам там зовсім трохи більше вийде, якісь копійки"
    Може таке бути, що при компютерному розрахунку не виходить допомога по доходах?
    І як її порахувати?

9. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

дохід чоловіка за останні 6 місяців+ваш дохід врахавуються допомога при народження /6 і поділити на кількість людей ви,чоловік і діти ,від суми яка вам вийшла віднімаєте прожитковий мінімум 1213 грн

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Я так розумію, хто оформив до липня - не чіпають, а хто після - матиме сталу суму 41000 грн. в не залежності від того, яка по рахунку дитина в сім"ї.

11. natorella

natorella Well-Known Member

нині прийшло 130, а великої нема
    галицький цз, приват

12. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

мені так само 130+по доходах
    а великої немає

13. Jane

Jane вєчно в бєгах...

Так само лишень 130. Дельта, Сихів.

14. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

До обіду прийшло 130, після - 840 (Шевченківський, Дельта).
    Так що хто не отримав сьогодні одноразову, думаю завтра буде ;)

15. julsmile

julsmile New Member

залізничний р-р немає нічого((((

16. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

я мені лиш 130 ще 8 травня. приват Франківський

17. Kotyara

Kotyara New Member

Дівчатка, підкажіть, будь ласка. Завтра отримую лікарняний листок про декрет і хочеться одразу ж зайнятись оформленням тої допомоги у зв'язку з вагітністю та пологами. Але от ніяк не можу допетрати які документи збирати. Сьогодні заглянула в Сихівський соцзахист, а там 50 бабусь в черзі :girl_in_dreams: От і хочеться вже прийти з усім, щоб по кілька разів не повертали.... Я не прцюю, не навчаюсь, на обліку в ЦЗ не стою. Що тоді мені точно потрібно? І чи обовязково відкривати рахунок в ощадбанку, якщо у мене вже є картка з Приватбанку? Потрібно її реквізити чи ще щось з банку? Буду дууууже вдячна:girl_in_love:

18. MIra

MIra Active Member

Якщо не помиляюся, то підійдіть у відділення ПБ, вони Вам дадуть заяву про те щоб перераховували гроші на Вашу картку. Її додасьте при подачі документів на допомогу. Що стосується документів для оформлення допомоги -не в курсі.

19. Chrystal

Chrystal Well-Known Member

1. Заява про призначення усіх видів соціальної допомоги(берете у відділі соцзахисту) 2. Довідка з жіночої консультації 3. Довідка з Жеку що не працюєте(майстрова жеку на підставі свідчень двох ваших сусідів!! складає акт, що ви не працюєте, а потім паспортистка на підставі того акту видає вам довідку яку і несете в собез) 4. Відкритий рахунок(йдете в приватбанк, просите листок з реквізитами вашого рахунку(кажете що для допомоги на дитину)) 5. Копія паспорта та ідентифікаційного номера. Майте на увазі!! Довідки діють 1 місяць!

20. Kotyara

Kotyara New Member

Дуже дякую за вичерпну відповідь!!! Трохи бентежить та довідка з ЖЕКу....:scratch_one-s_head: