Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, поради) (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем shelby, 8 Грудень 2013.

1. Lily S

Lily S New Member

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

Залізничний сказали нема і сьогодні не буде, але я ім в банку не вірю вже , а то були такі випадки що гроші прийшли вони казали що нема , або сьогодні вже точно не буде так казали а гроші за годину наприклад приходили,
    Ну що пробиш ми не можемо нічого змінити , тому чекаемо

2. MIra

MIra Active Member

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

Ні, мені спершу приходили 9-10 числа, а потім з кожним разом все пізніше, і так доходило до 20 числа.але останній раз були 12 березня. Залізн.Приват

3. Knjagna

Knjagna New Member

Дівчатка, дуже прошу відповісти у кого була така ж ситуація. Ми з чоловіком не прописані у Львові, орендуємо житло, для того, щоб отримувати допомогу у звязку з вагітністю та пологами повинні предявити в собез акт, з Жеку, що ми знімаємо житло, але хазяєва квартири ніколи не захочуть світитися, що вони щось здають, як ви вирішили це питання? Дякую дуже наперед тим, хто відповість...

4. dasha

dasha Well-Known Member

Оформіть тоді за місцем прописки вашим, або чоловіка (хто ближче живе). Або хіба візьмете без відома хазяїв довідку з жеку і має бути 2 підписи сусідів, що ви там живете.

5. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

то не довідку треба, то йдете в жек до майстра, він пише акт, що ви фактично проживаєте за цією адресою, і треба буде підписи 2 чи 3 сусідів, що це підтверджують.
    То господара, напевно, навіть не треба.

6. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

А в тому акті непрописано вказувати на якій підставі ви там проживаєте. Хазяйка треба, бо треба будинкова книга.

7. Knjagna

Knjagna New Member

На чоловіка сказали не можна, бо допомога у зв. з пологами)))))
    А цікаво чи не буде проблем у хазяїна через це питання.

8. Samilla

Samilla New Member

а як таке реально?

9. Kucheriava

Kucheriava Well-Known Member

Мені прийшли дитячі, всі :girl_dance:. Пустомитівський р-н.

10. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

ото файно! ЗЖначить і нам скоро будуть. Спочатку райони,а потім вже Львів. НУ добре, що дають!

11. Megan

Megan Well-Known Member

Не всі райони вже отримали. В мене досі пусто.

12. varschavcka

varschavcka Well-Known Member

Мені прийшло тілько 130 грн., хоча завжди приходило дві суми разом, Шевченківський р-н.

13. Savchenko

Savchenko Member

У нас була така ситуація в Залізничному соцзабезі вимагали:
    1) Довідка для Вас та чоловіка,що Ви не будете оформляти допомогу за місцем прописки
    2) Акт що Ви дійсно проживаєте за такою то адресою майте на увазі,що спочатку Ви пишите йогг письмово підписують 3 сусіди точно з різних квартир вказуючи ПІБ,адресу, серію номер паспорта і коли ким виданий і підпис, далі то завіряється в ЖЕКу і друкується новий акт і знову там мають бути підписи сусідів в мене серетарка підписи ставила типу майстрів і свій а я носила директору ЖЕКу, він перевірив в своєму компутері адресу і спитався ким нам власник приходиться, я сказала,що дядько)))Той друкований варіант з підписами несете в соцзабез)

14. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

мені теж, 2 по 130 в пятницю ще. і усьо. Франківський район

15. Knjagna

Knjagna New Member

Дякую, буду щось пробувати.

16. Натуля

Натуля Well-Known Member

Сусідка за дитячими грошима дзвонила у казначейство. Там сказали, що грошей немаэ і ім невідомо коли будуть.

17. Lily S

Lily S New Member

Ну що ж таке, не дають грошей , а свята ідуть :girl_devil:

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

тобто ми маємо усі шанси до свят не отримати ні копійки.:girl_cray:

19. SHURIK

SHURIK New Member

Щоби ми ще взагалі їх отримали цього місяця!

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

ой, не жартуйте так...:sad: