Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, поради) (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем shelby, 8 Грудень 2013.

1. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

Вже були такі комісії :girl_yes:(тільки не пам'ятаю чи для матерів одиначок, чи для малозабезпечених), ходили по квартирах перевіряли. Так от та комісія вважала що якщо в хаті є пральна машина автомат, телевізор і велосипед - то це суперзабезпечена сім'я і допомогу їм пратити не треба :girl_in_dreams:.
    Так за такими критеріями якраз тільки алкоголікам гроші і "світять". :girl_smile:
    А як ви уявляєте критерії для тої комісії - детектива наймати щоб фотографував на що гроші ідуть - на підгузки чи на депіляцію?:confused:

2. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Відповідь: Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, пор

Якось та мають. Але в першу чергу люди мають стати більше чесніші і розуміти, що якщо в мене зарплати 8 тис, а в когось 2тис, то напевне той що має 2тис більше потребує допомоги ніж я

3. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

а якщо в когось тих 8 тис офіційно, і він платить з них податки? то теж платити, бо є інші, які мають меншу зп, і їм треба більше допомоги?
    А те, що він більше напрягається, більше відповідає то нічого?
    А ви не думаєте, що тоді появиться ще більше таких, що вирішать, а нашо мені взагалі працювати, якщо мені вистачає тої допомоги для життя, а кому тре хай працює і платить податки, щоб ми мали більшу допомогу.

4. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

5. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Хто подає документи для допомоги на 130 грн, в вас вимагають ксерокопію лікарняного? чесно я вже злюча презлюча з тими документами, кожен раз просять нову довідку за якою мені тре їхати в Яворів. Більше грошей на бензин. І якщо скасували цю допомогу на 130 грн, то для чого требують довідки?

---------- Додано в 00:20 ---------- Попередній допис був написаний в 00:15 ----------

я також пп, але 4 роки тому мені виплачували допомогу, так і зараз здаю документи.
    Чесно не розумію чому кожен СОЦБЕЗ вимагає різні довідки.

6. Samilla

Samilla New Member

І МЕНІ 130 лише, і що це все?залізничний

7. MIra

MIra Active Member

там не треба лікарняного!!! почитайте Постанову КМУ 1751 та ЗУ про допомогу сім'ям з дітьми 2811-12
    Перелік документів для оформення допомоги по догляду за дитиною до 3-х років(130грн/міс).
    От копія трудової, і витяг чи копія наказу на відпустку, мають буть завірені "мокрою" печаткою,хоча в 2010р цього в мене не вимагали.

8. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

чисто по українські, ні собі ні людям) А що заважає вашому чоловікові працювати "підпільно"?Ну і якщо ж бути такими чесними то може ви сплатите податки від прибутку що отримуєте на дп.:girl_yes: Смішно читати такі дописи. Довідку можуть дати більшу-меншу лише на кредит чи ще щось таке...., але не на виплати по доходах. Все це з затримкою перевіряється державою, доходи які ви показали звіряються з даними вказаними в звіті в податкову яку подала фірма. Знайома яка хімічила нещодавно повертала державі 2,5 тис грн.

---------- Додано в 01:23 ---------- Попередній допис був написаний в 01:20 ----------

звичайно потребує більше, тож бідна людина відпрацювала 8 год і пішла додома, а хтось по ночах не спить, працює щоб мати тих 8 тис

Останнє редагування: 15 Квітень 2014
  9. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Совість

Мій чоловік працює на аптечних складах, на холодильниках, при мінусовій температурі. Працює по 12 год. В дві зміни, тобто є і нічі зміни.

10. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

в мене не вимагали.

---------- Додано в 08:27 ---------- Попередній допис був написаний в 08:26 ----------

а мені взагалі нічого(((((((((((((((( теж залізничний

11. amaretto

впевнена ви працюєте без прибутків, лише для морального задоволення:girl_tender: А писали що всім треба бути чесними!) Впевнена що якби ви мали ту допомогу то зараз би тихенько мовчали. Тай взагалі мені дивно таке читати від будь-кого бо реально відслідкувати доходи сім"ї не реально, ну і як ви кажете краще її зняти щоб немав ніхто, навіть ті що потребують її.
    і мій тяжко працює і що? Я колись працювала офіційно і платила не малі податки і тепер маю право отримувати не копійки а нормальні гроші, а якщо все поврізають то залишаться копійки

12. natorella

natorella Well-Known Member

а мені на шмотки, саша босий(((

13. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

ми не алкоголіки, але ні велосипеда ні телека не маємо))) ну бо він нам не потрібен:)
    ..
    а по суті. Дівчата, комусь прийшли цього місяця гроші - оті що при народженні дають?

14. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

ще ні. ждьомс. поки що прийшли тільки та допомога, що по доходам. навіть 130 ще немає.

15. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Сьогодні дивилася - ще немає

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

та ну, йой, якби то прям така чітка залежність була...;)

---------- Додано в 10:52 ---------- Попередній допис був написаний в 10:28 ----------

дівчата, шо чувати за дитячі? До Паски дадуть?)))

17. Brenda

Brenda Member

Мені дали тільки 130...

18. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

й мені тільки 130 в п"ятицю ще...

19. Valkiriya

Valkiriya senior member

Питала нині в Ощадбанку, то ще не було.

20. amaretto

глухо, ощад, личаківський район