Беремо від держави все (законодавство про соціальні виплати, приклади, поради) (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем shelby, 8 Грудень 2013.

1. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

не встигла написати, як прийшли:)

2. olenachyzho

olenachyzho Well-Known Member

З Самбора хтось на форумі є.Прийшли вже гроші?

Надіслано від мого Lenovo A319, використовуючи Tapatalk

3. svoybox

svoybox Well-Known Member

Прийшли ще 8го

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

Сихівський приват вже прийшли гроші.

5. amurka

amurka New Member

Допомога малозабезпеченим сім'ям вже прийшли?
    Бо подала ще в квітні( повторно), а прийшли гроші тільки за одноразову допомогу при народженні.(

6. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

Дівчата, розясніть мені чи вартує ставати на облік в Центр зайнятості до 30 тижня вагітності? Чи при нарахуванні декретних то не має різниці чи стоїш ти на біржі чи ні? Бо щось не можу знайти толком інформації про це. Пригадую років 4 тому була різниця ніби 900 грн якщо не стоїш в ЦЗ і 1800 грн якщо стоїш.

Надіслано від мого Nokia_X, використовуючи Tapatalk

7. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

І ще які документи нести в той Центр зайнятості?

Надіслано від мого Nokia_X, використовуючи Tapatalk

8. Logos

Logos Member

За скільки часу приходять гроші при народженні дитини, документи подала 30 квітня, Сихівський район, переживаю чи взагалі прийдуть, бо і так в 9 місяців дитини подавала, плюс в мене жодних документів не взяли написала заяву і все

9. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Я подавала 27 квітня, прийшли позавчора.

10. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

А скажіть но мені, чи може документи на виплату по народженню дитини подавати тато, а заяву заповнити я і зареєстрована дитина повинна бути по місцю моєї реєстрації.

11. Kasia

Kasia Well-Known Member

@Chortenia,щось я не дуже зрозуміла. Але подавати може будь-хто, а отримує-той ,хто в декреті. Ну тобто-тебе сам факт цікавить чи ти маєш їхати подвати чи чоловік?
    І дитина не мус бути там де мама,в мене зареєстрований там де тато,а виплати були на мене

12. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

В мене в Шевченківському в чоловіка приймати не хотіли, тільки особисто. Хоч реально я ту заяву вдома могла заповнити. Ну але то тєжко коли людина вважає себе великим цабе. Я подавада коли малому вже сім місяців було, бо швидше не виходило. То мені там щось пробували втирати що так пізно, а дитину можна було і з татом залишити. Ну але ми всі разом були, то в мене чоловік без комплексів швидко розказав мадамі що і до чого. Яке твоє діло хто і коли оформляє, є термін до року та й по всьому. Нє, буде пробувати когось вичитувати.

• Подобається Подобається x 1
  13. Chortenia

От мені теж в шевченківський. Заяву роздрукую і заповню вдома. А там хай чоловік розбирається. А що там щось про мито за реєстрацію написано. Просвітіть.

14. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Та я такого, ніби не платила. Оформляла в липні минулого року. То мені за прописку сказали що то не до них, збрехали, звичайно, але я вже була така щаслива, що нарешті здала, що вже не прирікалася. Але вони і прописки ре вимагали. Ми і досі синочка не прописали, бо в міграційній службі черги, з дитиною туди іти просто не мудро, а чоловік не має можливості півдня в трубу випустити. Зараз, ніби, якось по іншому можна. Якщо це обходиться без черг, то напешті пропишемо, ну і оштрафують, напевно. Але вже ладно.

15. ultra

ultra Well-Known Member

наскільки я знаю з 1 квітня прописує не міграційна служба а органи місцевого самоврядування

• Інформативно Інформативно x 1
  16. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Може хтось підкаже як працює соціальна служба (залізничний р-н)? чи можна завтра оформити документи, як працюють в понеділок-вівторок?

17. Chortenia

Зайдіть на сайт в подивіться розклад. Там і телефони є

18. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

Прийшли мені сьогодні 250 грн, соціальна допомога. Хтось ще таке отримав? Що це?

19. Svitlana83

Svitlana83 Well-Known Member

я також отримала

20. Lamara

Lamara Well-Known Member

Дівчата, просвітіть мене будь-ласка. Дитина з посвідченням з багатодітної сім'ї має право на пільговий проїзд ( цікавить на поїзд Київ -Львів )? І в міських маршрутках теж?