Базовий гардероб: правила та поради

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Vероніка, 24 Березень 2013.

1. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

А в чому проблема? Ходи :) Знову ж таки, якщо ці речі пристойні, не суперечать робочому дрескоду, зручні, не перевантажені деталями і прикрасами, то, можливо, вони цілком можуть бути повсякденними? Можливо ти помилково вважаєш їх занадто "нарядними" для буднів? :)

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Або вибираю речі для робочого гардеробу надто скучні. Ти наштовхнула мене на нову хвилю роздумів :scratch_one-s_head:

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  3. Kotenya

Kotenya Well-Known Member

Можливо, Вам підходить стиль dressy casual або casual glamour, які передбачають наявність в гардеробі речей практичних і зручних, але жіночних та елегантних водночас.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

• Подобається Подобається x 4
  5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Ось це , я розумію, базовий гардероб . Всі знають, хто такий Марк Цукерберг? [​IMG]

• Смішно Смішно x 8
    • Подобається Подобається x 4
  6. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

--- дописи об"єднано, 26 Січень 2016 ---
    Мені багато що підійшло зі списку.
    Руда Лисиця, поділіться, як шопоголік), де можна купити якісні гольфи/светрики, а ще якби з гарним складом типу кашеміру

7. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Згідна з Акіною, база не мусить бути "скучною", тим більше, якщо на роботі не є строго з дрес-кодом
    Напр., в мене піджаки, як правило, не стандартні-класичні (точно не чорні, не мій колір). З одного базу, це добре - часто отримую саме на рахунок піджака комплімент. З іншого - не дуже, такі речі швидше запам"ятовуються, а "скромна" база в очі не кидається, оточуючі не зауважують, що той самий піджак носиш 2-3 роки)) Лише сорочки-блузки-гольфики змінюєш

• Подобається Подобається x 2
  8. flame

flame невгамовний експериментатор

Трохи порозважаю вас. Ми тут всі паримося над питаннями поєднання, актуальності і т.д. А во дивіться, фінни нічим не гризуться:Финская уличная мода
    Як вам?

• Подобається Подобається x 6
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Корисно Корисно x 1
  9. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Нє, ну я розумію- буває:girl_crazy: але пОдерті колготи і два різні капці, то вже шо? мода?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Теж обожнюю піджаки,але мус бути приталені і не нижчі середини попи)
    Колір?Та байдуже. Останній припав до душі - чорний бархатний, подобається під джинси із високою талією і білою майкою чи сорочкою)
    Передостанній піджак "поховала",запивши коньяком стрес і ту "скукожену" тряпочку,яку дістала з пралки...сів мій піНжак до "нєузнаваємості"(((.Мій улюблений єдиний піджак, відкуплений! в однієї дівчини пару років назад дорого. Хе-хе,нагадала собі,як я у відчаї натягувала на себе його мокрого,вся обволосилась тією шерстю і в фіналі аж трісла його червона підкладка...Занавєс)
    Ще відкрила для себе джинсову сорочку.Приталену,темно-синього кольору,м'якеньку.Прокручую в голові,з чим її НЕ можна вдягнути-здається,така річ до всього підходить.Під светр?Так.Під шкіряну куртку?Під шкіряну спідницю?Гарно і з білою,і з рижо-коричневою.Під джинси-шорти-білі брюки-кейп і т.д.
    Мрію про такі дві речі:
    Сорочка-блузка,щоб була білюсінькою і цупкою,як радянські простирадла і широкі брюки,які ідеально підкреслювали все,що треба)Поки що в пошуках.

• Подобається Подобається x 3
  11. Akina

Ну та чого, досить яскраво і оригінально:) І щоб не оффтопити - навіть під тим "ворохом" кольорових тряпочок часто проглядаються досить навіть базові речі:girl_wink:: взуття, штани, футболки, піджаки...

12. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

а мені нра) оптимістично, бохошно і КОЛЬОРОВО)))
    №28 та 57 можна і на щодень, № 48 симпатюлька, мені бракнуло б сміливості

Не знаю як кому, а мені ці фото "зробили вечір". Таке буйство кольорів!!! я собі на мить уявила завтрішній сірий мокрий ранок, залишки брудного снігу ...я хочу в такій компанії їхати на роботу!

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Креативно Креативно x 1
  13. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Ви знаєте, попали в точку - фіни ж якраз схильні до яскравих кольорів в текстилі, бо їм того бракує в природі. Та і нам бракує (ранок таки сірезний), тільки ми чогось так звикли до чорного, сірого, коричневого...як до базових кольорів, щоб не відхилятись від теми))) Теж 48 сподобався, сумніваюсь, правда, що то стрітлук, і 25.

• Подобається Подобається x 2
  14. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

На ФБ панІ крепко поскандалили чере пост про онту вуличну моду))

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

15. Vероніка

Vероніка Never give up

Дивлюсь на фото з першого свого посту тут і розумію, що мій смак кардинально ее змінився - більшість речей актуальні, хоча почала розбавляти їх більш яскравими кольорами і шалики-снуди додались. Знайшла для себе ще один базовий варіант на весну, як Вам?

16. Akina

Як на мене, то щось забагато там джинсів - 4шт (чи те синє то брюки?, але все одно 3 шт джинсів то вже перебор). А от футболок-майок навпаки малувато - всього 2. Ну і взуття теж якесь незрозуміле - до чого ті ментолові босоніжки і срібні балетки пасують? І з кольорами загалом непонятки - дуже вже вони всі різні...
    Ага, я покритикувала-покритикувала і пішла :girl_haha:

17. Vероніка

Vероніка Never give up

@Akina, гардероб на то і "базовий", щоб доповнювати його.
    От джинсів мені тут замало, я справжній джинсоман, при чому для повного щастя не вистачає ще червоних і м'ятних. А ментолові босоніжки цілком пасуюють до максі-спідниці.
    Але ж ми усі різні, тому кольорово-стилістичні уподобання цілком можуть відрізнятись. ;-)

18. Akina

Нє, не згодна. Я не кажу що джинсів усього має бути 2 шт. 2 шт нейтральних, базових які пасують до всього, можуть при бажанні бути ще (і м"ятні, і фіолетові, і в смужечку, і зі стразами...), але то уже не в базовому, а в додатковому гардеробі.
    А базові туфлі і босоніжки мають бути такими щоб пасувати як не до всіх, то до переважної більшості речей з бази. Як ті ментолові носити з червоними брюками чи чорною спідницею в складку? Були б брюки і спідниця якісь світліші (бежеві, білі, лимонні чи ще якісь там) - тоді без питань. Синій піджак+синя футболка (як в принципі і коралова майка) - теж не дуже. Тому я і кажу що з кольорами непонятно. База має бути вивірена і перепровірена сто разів на комбінації різних елементів, інакше то не база, а просто набір речей :)

19. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

по-правді кажучи, немало кашемірових моїх речей - з секонду, і ношу я їх кілкьа років вже. А враховуючи що це недешеві речі, то вартує моніторити кілька магазинів, коли у них знижки. Які моніторити - то залежить чи хочете бавитися з мейлфорвардером, чи хочете щоб доставляли напряму.

20. Vероніка

Vероніка Never give up

Та я ж не нав'язую це поєднання - кожен обере для себе щось цікаве і доповнить за своїм смаком, не потрібно боятись яскравих кольорів. Для мене цей варіант гардеробу досить прийнятний , ІМХО.