Бавимося з дітьми

Тема у розділі 'Маленькі бешкетники', створена користувачем yasna, 18 Березень 2010.

1. zdorov

zdorov Well-Known Member

І ми побавились
    P_20151228_115949.jpg

• Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Не виявилось кольрового паперу в хаті)), проте буде ще на якийсь час чим зайняти - розмалювати чи прикрасити. Канікули рулять

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 7
  3. MartaKas

MartaKas Well-Known Member

20151227_184002.jpg 20151227_184002.jpg

• Подобається Подобається x 7
  4. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

А у нас улюблена забавка - конструктори, але фотографувати зазвичай забуваю.
    Киця і собачка виконані мамою на замовлення дитини
    IMG_8769.JPG
    і вже власноручний Владовий динозавр :)
    IMG_8822.JPG
    Літаки (знову ж: мій і юного конструктора :) )
    IMG_8812.JPG IMG_8919.JPG
    А то ми так чекаємо зими - поки я займалася прибиранням, зробила дитина сама цілих 2 шт санок (десь у мультику, певно, побачив, бо ніколи ще на них не їздив) і категорично вимагала для них снігу :) . Погодився їздити "санками" на рушнику.
    IMG_8882.JPG

Останнє редагування: 29 Грудень 2015
    • Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  5. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

А чим Ви розмальовували?

6. silvia

silvia Well-Known Member

звичайною гуашшю. Їх треба ще лаком покривати, щоб виблискували, але не було. Блискітки то звич. глітер зверху.

• Подобається Подобається x 1
  7. Krosha

Krosha Well-Known Member

Сьогодні пробували малювати на молоці - нарешті використали піпетки Пастера, замовлені спеціально для того з Китаю
    Процес виглядає так: (фото з нету, і на фото до речі така ж піпетка як в нас)
    Мені сподобалось, а мала якась замучена після садка, то не дуже поки що зацінила тему )
    Коли в той малюнок на молоці поставити ватну паличку з плином - то дійсно все розбігається, класний і несподіваний ефект!

• Подобається Подобається x 4
    • Інформативно Інформативно x 2
  8. zdorov

zdorov Well-Known Member

Цукорки з'їли, а в ячейках зробили грядки (Копатича), правда ватні ( зима почалась, як не як)
    P_20160101_153848.jpg

Перебирати фасолю по кольорах/сортах на довго не затримало
    P_20160101_160904.jpg

• Подобається Подобається x 3
  9. silvia

silvia Well-Known Member

ляльковий посуд з кіндерових яєчок-коробочок)))) і пластиліну
    [​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 23
    • Зе бест! Зе бест! x 7
    • Креативно Креативно x 1
  10. mazepynka

mazepynka Well-Known Member

Так починали малювати фарбами)) і аплікації з готових шаблонів.

Вкладення:

• Подобається Подобається x 4
  11. Burchenyatko

Burchenyatko Well-Known Member

Дівчат, а з якого віку +/- ви гралися з дітками крупами? Але так, щоб перебирати, складати...Бо я зі своім шилом спробувала, то вже за 15 хв пилососила кухню, бо йому явно найцікавішим виявилося повисипати все на землю і чим швидше ручками порозгрібати подалі, щоб мама збирати не встигала...От думаю чи йому зарано, чи то перші рази у всіх так? Малечі 1,6 року.

12. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Ми і в 2,3 не бавимося. Не наше - теж все закінчується (так толком і не почавшись) розсипанням :girl_in_dreams:Хоч навіть дрібненьким лего (тим що від 6 років) вже у 1,11 досить чемно бавився, а крупи - нєа.:girl_nea:
    Але я не дуже переймаюся - є купа інших варіантів і без круп. :)

13. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Ніколи таким не грались :) мені лінь.

14. Mazerati

[​IMG] недавно робили таку штуку з клею пва і ще деяких інгрідієнтів

• Подобається Подобається x 3
  15. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Ми так і бавимось (ну зараз вже трохи інтерес пропав) - пересипає собі на підлозі в каструльках, щось розсипає, щось руками розмітає, потім разом замітаємо, коли сину набридає.

• Подобається Подобається x 2
  16. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Зараз бавиться гарно (2,7)
    Пересипає з баночки в баночку ложечкою, або руками, любить солити потім по всіх баночках:girl_haha:
    Пробували і раніше, але було те, що ви написали. Мене ота крупа по всій хаті страшно напрягала, тому припинили, а от кілька тижнів тому Аня побачила скляну банку з вівсянкою і попросила "вожечку" і "сойку".
    Правда, отак, щоб саме "перебирала" крупи - немає в нас.
    Ще любить макарони пересипати з миски в миску.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Burchenyatko

Burchenyatko Well-Known Member

Ясненько, значить біжу поперед поізда!:D
    Підкиньте, будь ласка, якісь ідеі ігор для діток такого віку. Бо моя фантазія шось геть вичерпалася. Ми зараз вдома вже котрий день сидимо через застуду і погоду, то відчуваю, що нас потрохи крие вже обох:confused:
    Терміново потрібні нові ігри-заняття)

19. Bibysbka

Bibysbka Member

МИ в такому віці (та і зараз в 2 і 11) дуже любили журнал "Мамине сонечко", купували вже на вік 2-5 р..Там багато всього я вирізала, потім клеїли з донечкою . Дуже цікаво їй було, хоч вона і не з посидючих діток. Ще в цьому віці любила ліпити з пластиліну, є багато відео в інтернеті , як ліпити найпростіших звіряток, фігурки різні. Можна і самій придумати, але мені так легше було=). Основне я робила, але вона катала різні кружечки, ковбаски. Потім разом з нею формували . Ми все зліплене гарно складали в коробочку, вона всім хвалилася, а потім все докупи зліпила))

20. Mazerati

Клей, вода, фарбник змішати в одній посудині, боракс (натрію тетраборат) і воду в іншій. Потім перелити вміст однієї посудини до іншої. Внаслідок хім реакції виходить таке желе. Лишню воду вилити.