сірникові коробочки в дії пам'ятаю, що в дитинстві теж були в мене такі склеєні в ряд коробки сірникові, і щось ми там таке тримали...але не згадаю що...
Класну ідею побачила в дитячому журналі, треба взяти різні овочі- фрукти, розрізати, намастити фарбою і робити відбитки, ми робили з Пекінскої капусти(основна частина - в салат, а дупка - в фарбу), вийшли дуже класні троянди, також робили з цибульки, яблук. Ось в неті знайшла щось подібне:
підкажіть, будь ласка, в які ігри на папері можна грати з 6-річною дитиною? Знаю хіба "морський бій" і "хрестики-нолики". Може є ще щось цікаве?
Ми в дитинстві дуже любили гру в "Домальовувалки" (як правильно назвати не знаю, бо ми її самі собі придумали ). Суть гри: один учасник закриває очі і малює навмання якусь закарлючу чи каляку-маляку і передає листок другому. Завдання - побачити в тій писанині якийсь предмет (чи персонаж, чи тваринку...) домалювши щось від себе (вуха, колеса, очі чи ще каляки). Не знаю чи добре пояснила , але гра класна!
робили в 2 етапи - спочатку малювали ватні диски і сушили на батареї, потім приклеювали і вийшов такий букетик.
на 1 фото видно, як бавитись. В білі кружечки потрібно клеїти пластилін по кольору малюнку на картинці.