Відповідь: Батьки: наші, чи його й мої? ми вірішили також з чоловіком цю проблему швидко. Вже 4 рік ,в нас традиційно одна і та сама схема, так, як мої батьки живуть з моєю сестрою і її сім"єю, а моя свекруха одна, свекра я навіть не застала, помер рано, то перше ми йдем на вечерю до неї, а потім і заїжаєм до моїх батьків, живуть 10хв один від одного. Мої батьки все це розуміють, і нема ніяких образ, і аналогічно з коханим)
Відповідь: Батьки: наші, чи його й мої? Дівчата, може банальне питання, але... Коли Ви знайомили батьків свого коханого і своїх. Я маю на увазі офіційний похід в гості - мої до них, вони - до нас. Ми зустрічаємось 5 міс, знайомі декілька років, коханий проводить у мене майже весь час...Може вже час? Просто не хочу здатись якоюсь "букою". Може вже давно треба було?
Відповідь: Батьки: наші, чи його й мої? не знаю, це все залежить мабуть від того як ви відчуваєте... в кожної сім'ї свої думки з цього приводу, можливо варто з коханим поговорити, часто він може більше знати про те чи хочуть його батьки знайомитись з вашими і т.д. В нас наприклад весілля за пару місяців, але наші батьки тільки заочно один одному силувано передають вітання... знайомити їх раніше пам'ятного дня точно немає сенсу... якщо ваші батьки позитивно налаштовані і його теж то чому б і ні.. Успіхів Вам
Відповідь: Батьки: наші, чи його й мої? як на мене, то залежить для чого саме їм знайомитися. чи є в тому їх бажання? яка в тому потреба? мені здається, що тут нема поняття -"вже час", все індивідуально насправді. якщо бать виявлюять таке бажання, то чому б ні... а так,щоб робити якісь офіційні візити, "бо так треба"... то навряд... наші батьки "познайомилися" по телефону вже майже перед самим весіллям. чоловікові батьки далеко живуть і вже досить поважного віку
Відповідь: Батьки: наші, чи його й мої? З свахою познайомила маму після ... 3 років зустрічань, сваха не виявляла бажання в гості прийти, дуже прошена пані... З татом мужа моя мама познайомилась на нашому весіллі, теж був дуже прошений і навідріз відмовлявся в гості приходити, а до себе не запрошував... Нещодавно рідна сестра чоловіка заміж виходила, аналогічно, батьки познайомились на весіллі. Ще залежить від бажання батьків, чи вони хочуть того знайомства...
Відповідь: Батьки: наші, чи його й мої? Для нас це питання не актуальне зараз, бо живемо далеко і від одних і від інших батьків на великій відстані, тому коли і їдемо додому, то частіше окремо по домівках, бо можливості з"їздити туди потім туди просто нема... наразі це всі розуміють, і не обрвжаються навіть. а щодо того як називати свекруху, ото вже цікаве питання.... я тої думки, що мамою називати не хочу, бо мама в мене одна, і вона того не вимагає, от поки зійшлись на тому, щоб казати по імені та по батькові.. а моя мама з невісткою вирішили, що та буде називати її просто по імені ну от якось так демократично вийшло... Жінка брата якось трохи соромась спочатку...а потім нормально приловчилась
Відповідь: Батьки: наші, чи його й мої? ми до батьків звертаємось як мама і тато! на перший день всіх свят до його батьків на інший до моїх бо далеко живуть)
Відповідь: Батьки: наші, чи його й мої? у нас з батьків тільки його мама. То ми всі свята у неї, я до неї звертаюсь на Ви, а так про неї коли говорю то кажу "мати" а в очі просто на Ви.