Туди ходять з малятами і групи вроді є. Це вже , як кому. Можете спробувати. Я особисто ходила б на Південний. Тут Ніколь багато писала про цей басейн. Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
Душові там окремі,не такі як в Аквапарку, але закриваються шторками.Закритись не вийде,хіба засунути оту шторку
Хтось ходив на медик з немовлятами?Чи дозволяють там таким манюням плавати в басейны (з батьками звісно)?
Я ходила на медик минулого року і навіть не плавала. Там досить глибоко (1,50), а мені страшно як ледь досягаю ногами дна. І купа народу, всі галдять, шум, гамірно, з дитиною точно б не пішла
в нас різні підходи до басейну)))Для мене це мілко, я люблю басейни типу аквапарку-50м і глибоко, тоді можна нормально поплавати, а не "поталяпатись"
@synuchechka ми з старшою(2.5р) ходили у Водан. басейн невеликий, але чистенько і людей в суботу в обід не було взагалі.
Порадьте тренера на СКА для дитини на індивідуальні заняття. Треба навчитись плавати і регулярно займатись потім.
вишукую басейн малому Китенятко пішли на канікули думаю про басейни на південному - 3 стихії чи Дивосвіт в першому не влаштовує загальність басейну і що холодніше, але можна бути з дорослим (мій в садку відмовляєтсья залишатися ,а в басейні сам то 100% нє, на морі перевірили) а в Дивосвіті я так розумію нема занять дитина-дорослий, так? @Ніколь може ви краще знаєте?)
Є група, яка тільки в теплому займається, але то немовлята. Зараз і окромі роздягальні і пандуси для візків зробили. Ми з вересня в плавунцях. І там теж канікули. В дивосвіті тільки дитина і моя сама не хоче залишатися. Мама має бути.
мого це може навпаки швидше роздражати))) ясно може то нам просто походити в той дитячий басейн, враховуючи що всюди канікули починаються бо малий після моря троха нас мучить)) тим більше тоді можна сидіти в меншому басейні і все дітям теж обовязкові шапочки? довідки якісь треба? п.с. до речі де можна купити якісні і вигідно, шапочки. на різний вік? в 3 стихіях теж продають, вроді недорого але чи якісні вони
Якщо коротке волосся - ні, але бажано мати. Ми мали тканинну, які продаються в басейні - незнаю. Довідок не треба. Ми зара ходим самі, мала плаває самостійно, обходимся без тренера, плюс ще племінницю воджу.