Басейни Львова і як в них навчитися плавати

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Грильяжка, 7 Червень 2009.

?

А ви вмієте плавати?

1. вмію, плаваю доволі часто

17,9%
  2. вмію, але плаваю рідко

44,1%
  3. не вмію, але вчуся

5,5%
  4. не вмію, але мрію навчитися

30,6%
  5. не вмію й не хочу вміти

1,8%
  1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ми сьогодні вперше були в Водані. Ну, і поки не не останній раз. Там ще досить все сумбурно, групи не сформовані але загалом нормально. Малому сподобалось тому взяли абонемент на 8 занять, а там побачимо.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
  2. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Яка температура води? Комфортна для плавання? Загалом, як Вам умови?
    Планую йти в суботу туди.

3. NataliaFed

Діти говорили, що не змерзли у воді. В дорослих не питала але не чула, щоб хтось жалівся і там досить дорослих відвідує. Умови в загальному хороші, єдине, що мене не дуже- відсутність окремих роздягалень для дітей і ми змушені в чоловічій роздягалці з дітьми і чоловіки конфузяться і ми)). Але поки в них ще не все впорядковано толком, сподіваюсь щось зміниться на краще.

• Подобається Подобається x 1
  4. yuzia

yuzia New Member

Хто що знає про Мастерс плавання "Євро-Львів" ? Або де можна дізнатись?

5. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Такс, відбула я два заняття в басейні Водан цієї і минулої суботи. Всюди дуже чисто, вода також (вони тільки відкрились). На рецепції береш абонемент/разовий пропуск, зразу в коридорі перевзуваєшся, через турнікет "пікаєшся" і піднімаєшся на другий поверх. Там окремо чоловіча і жіноча роздягалки. Досить просторі шафки, де можна залишити одяг. Переодягаєшся, береш корзинку з рушником, засобами гігієни, ключиком і йдеш в душ. Душ спільний, не розділений дверцятами. З душу зразу вихід в басейн. Три доріжки по 25 м. Дві призначені для "простих плавців" (як от я), одна для спец.занять. Глибина 1,3 - 2,5 м. Є палки спеціальні, які тримають на воді (зручно з ними робити вправи, легко тримаючись на воді). В приміщені тепло, вода комфортна (25-27 градусів), хоч спершу здається, що прохолодна, але якщо займатись у воді, то навіть стає гаряче. Рекомендований час для плавання - 1 год. + 30 хв. на переодягання. З басейну знову в душ (дуже тепло там), а вже в роздягалці треба швидко вдягатись, бо прохолодно (я переживала за свої груди, так як годую).
    Вроді все написала :) В кінці додам - мені дуже сподобалось :)
    Ось тут ще є розклад занять, встигла тільки сфотографувати, розпитати не мала часу.

Вкладення:

6. Kandya

Kandya Well-Known Member

Ну роздягалку я ще готова терпіти, але отой турнікет мене просто із себе виводить. Ну чого, як в Дельфіні, вільно туди батьків не пустити? То попід низ треба лізти, то ту дівчину весь час кликати. біла ще так нічо -- скромна, але та із довгим волоссям. Нє, ну вона теж скромна, але перли такі видає. Типу, доплачуйте, бо не вклались у 15 хв. зібратись, і то з моєї зарплати вирахують.... До мене вона того не казала, а та інша мама вже зібралась платити. Ну тоді я вступилась.

Я вже з тим сушінням трохи розібралась. По-перше, на вдягання-роздягання дають 30 хв. Дітям на роздягання достатньо і 5-7 хв, тому ми заходимо пізніше, бо всі чомусь за 15 хв заходять. А потім, як діти ще мають мокре волосся -- я пропікую картку -- і тоді під турнікет і сушитись поки не висушаться. А ті їхні фени(((( Вони вапше не дують. Вони що думають, що так електрику зекономлять? Але ж ним втричі довше треба сушитись, ніж потужним. Кіловати всерівно ті ж самі витратяться.

Ну це по організації. А от самим тренувальним процесом я дуже задоволена. На 15 діток 3-4 тренера, тренер у воді (в Дельфіні такого немає) -- вправи різні роблять... Мені подобається.

Ну і ще по організації -- то вже б той телевізор підлючили. Бо по перше цікаво що там діти роблять, а по друге, перший раз, як я глянула ну ту глибину і розміри -- аж страшно було. Якби бачила все он-лайн, трохи б розслабилась

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Raven

Raven Мама малятка

Маю спеціально для того фен браун спорт міні, потужний і компактний. Але в нашому басейні не знадобився, там хороші фени.

8. NataliaFed

Ми також заходимо за кілька хв до тренування. Так трохи є нюансів технічних і от мене наторожило вчора жінка сказала, що вода холодна. Так, як в них загальний басейн, а норми темперптурні для дітей і дорослих трохи різні, то трохи мене таке турбує, бо таки це має вагоме значення (в мене брат майстер спорту з плавання і тако трохи всіляких нюансів є, які суттєво можуть вплинути на здоров'я). От, думаю, що робити+ малий мій наче ґедзь його вкусив: два заняття ідеально, останні два-істерика.
    Але самі заняття і тренери мені сподобались.

9. Kandya

Kandya Well-Known Member

В Дельфіні і в спортлайфі -- теж хороші фени, а от у аквапарку (хоча я була дуже давно там, може вже замінили) -- слабенькі. До речі, ми як були в Угорщині -- в різних купальнях -- то там кругом слабенькі фени. Може то така якась вимога є?
    27 градусів -- це менше, ніж у Дельфіні...
    Я не знаю норм, але так собі міркую: у Динамо теж один великикй-глибокий загальний басейн і діток із 4-5 років беруть -- знач санстанція то допускає...

Мій в Дельфіні 2 місяці ридав, але для мене басейн -- то святе, тому я далі водила. Переплакав -- і з радістю ходе. Каже, що у Водані набагато цікавіше

10. NataliaFed

@Kandya мій не просто ридає, а знаходить собі причину, то йому мало він хоче ще, то в нього щось не вдалось і т.п. Крім ось цього більше ніяких претензій до нього немають, бо воду він обожнює, добре тримається на воді. Але тренер не може собі дати раду з його плачами і так нам натякнули, щоб або індивідуальне або...
    Вдома ми все проговорюємо, пояснюємо, каже більше не буду і проситься, щоб ходити. Ой, не знаю... трохи подумаємо.
    На рахунок Динамо вчора якраз мамочка там розповідала за дитину подружки, яка відвідувала басейн і в дитини проблеми з суглобами тепер, бо ніби там також вода холодна для дітей.

11. Raven

Raven Мама малятка

Може бути, в Польщі теж так.

12. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Так, в Динамо вода холодна. Я минулого тижня ходила з Аньою, бо хотіла її записати, то мені тренер ( мої хлопці в неї плавали) сказала, що в них холодна вода і ще щоб я ще зачекала, щоб в неї було повних 5, а то і пізніше, бо вона маленька і худенька. Чекаємо...

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

в дитячих басейнах вода за санітарними нормами: для дітей менше 7 років+ 30-32 С, старше семи +29-30
    В шкільних басейнах, наприклад, дозволено тримати Т води якраз 30 С

• Інформативно Інформативно x 1
  14. NataliaFed

Я знаю)) та , нажаль, в загальних басейнах такого нема. Чомусь скоріше думають ніби за комфорт для дорослих і дотримуються нижніх норм. Про температуру повітря ще можна говорити, там свої нюанси також вагомі для здоров'я дітей.

15. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

О, сусідка свою малу повела, то казала, що в тій роздягалці дитина зубами клацала, так зимно там :girl_impossible:
    Це мене найбільше бентежить, бо моментом можна застудитись :girl_in_dreams:
    А ми тих шмарклів і з садочку достатньо тягаємо :girl_cray:
    Мо, як потепліє на вулиці - підемо, спробуємо
    Хоча, клин клином вибивають, може швидше загартується :girl_tender:

16. Kandya

Kandya Well-Known Member

Там місць у групах вже нема. Хіба інд. заняття

17. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

• Корисно Корисно x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  18. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

А як з такою темп бути з зовсім малечею тоді? На розкладі пише від 2х міс до 5 р. Якщо для старших захолодно, то що казати тоді для малюків. Хтось бачив в Водані таку малечу?

19. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

Є, ми записані ще 2тижні тому, тримають нам місце :girl_yes2:

20. NataliaFed

Сьогодні чула, як на рецепції жінці сказали, що в них 67 в черзі але її телефон записали:)