Басейни Львова і як в них навчитися плавати

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Грильяжка, 7 Червень 2009.

?

А ви вмієте плавати?

1. вмію, плаваю доволі часто

17,9%
  2. вмію, але плаваю рідко

44,1%
  3. не вмію, але вчуся

5,5%
  4. не вмію, але мрію навчитися

30,6%
  5. не вмію й не хочу вміти

1,8%
  1. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

Відповідь: Басейни Львова і як в них навчитися плавати

Мої свекри(негартовані) регулярно ходять на СКА, дуже задоволені.
    До того відвідували Аквапарк, то ним були не задоволені.

2. Loyal

Loyal Well-Known Member

Ні в якому басейні тепліша не буде, бо плавати неможливо! Йдіть хіба на Симоненка до Віки на заняття для вагітних, там дуже тепленька вода

3. Aster

Aster Well-Known Member

В басейні Спортлайфу на Сихові досить прохолодна вода. Пише на табло +29, але насправді там не така температура (не більше +26). Справжні +29 були лише один раз за останній час - коли на вулиці були сильні морози. Хоча +28 чи +29 у них постійно пише.

4. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

+29-30 це норма для дитячого басейну. Для спортивного маусимум +26, інакше плавати стає неможливо, йде велике навантаження на серце. Коли Аквапарк ще був Комплексом водних видів спорту, то в спортивному там більше 23-24 ніколи не було

5. Time

Time New Member

Це басейн від універу, ходила туди на фізкультуру, на індивідуальні заняття можна ходити з 7 до 9 год і з 19 до 21 год в будні, в вихідні годин не знаю, умови там непогані, в роздягалках чисто, душі так собі, але терпимо, фени є, але тільки 3 шт, вартість 1 год 25 грн здається, з місячним абонементом трошки дешевше виходить.

6. Fast

Fast Well-Known Member

+ 29?! Та це ж зваритися можна. В мене дітьо в ванні купалась при 30. В басейн залазити в холодну важкувато, зате плавати супер.
    Питались про динамо. Я ходила туди але ще років 5-6 тому. То якраз на 7-му ранку. Але та жіноча роздівалка, що через коридор і в басейн мене дуже дратує. І по дну басейна купа волосяних комків бррр. Довідку потрібно було коли абонемент на місяць брався. І то раз зробила, а далі вже не треба було. А якщо разово - то не треба взагалі. Може уже покращились умови. Але я чекаю відкриття на Смальстоцького.

7. sofcja

sofcja Member

вартість 25 грн не за годину, а за 45 хв.
    і абонемент якщо брати, то всеодно 1 заняття по 25 грн + 1 грн за оформлення абонементу. тому ніяк не дешевше. у них є оф. сайт, там можна глянути на всі умови.

8. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

35 грн разове заняття, працює з 7 ранку, раніше ніби з 6-ої вже відкривався, довідка потрібна для абонементу, або якщо ви до когось з треннерів в групу записуєтесь.Доця вже три роки ходить, якщо будуть ще питання, відповім.

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Питання по аквапарку, хто в курсі...
    Якщо купувати абонемент "аквапарк" то й де плавати можна щодня, чи він є іменний, чи на один абонемент в різні дні можу ходити наприклад я або чоловік?

10. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

У мене зараз абонемент Silver Lady - плавання+фітнес-центр всього 10 занять по 1,5 год, які можна розтягнути на 2 місяці.
    А є ще картка Gold, то там можна хоч щодня басейн відвідувати і скільки хочеш часу.
    Але на ці картки фоткають власника, і при вході пробивають і дивляться на людину, яка прийшла, тому Ви з чоловіком не зможете по одному ходити...

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Власне абонемент аквапарк діє виключно на аквапарк але теж хоч щодня, по 1,5 години, ну так мені сказали коли я телефонувала.
    Плавати загалом хочу я, просто думала що чоловік при бажанні теж міг би.

---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ----------

але голд тільки з 7 ранку до 14 дня

12. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Я маю абонемент аквапарк. Вона іменна, коли купуєте картку вас сфотографують. І коли я на касі проходжу в аквапарк, то касир на мене кидає оком - певно ідентифікує по фото. З цим абонементом можна ходити щодня в водну частину аквапрку (не має значення спортивний басейн чи гірки) на 1.5 год (розраховано 1 год тренування та 0.5 год на душ та роздягання). Може відповідно ходити лише власник картки хоч щодня, але не більше ніж 1 раз на день (не можна 1 раз зранку та другий раз ввечері).
    До речі коштує абонемент 450 грн на місяць. Зверніть увагу, що після поповнення картки (або купівлі) вона активується лише на наступний день після 11.00. Тобто ви не можете і купити абонемент і використати його в 1 день, але разом з тим ви можете купити сьогодні і сказати, щоб його активували 03.04. І діяти він тоді буде до 03.05 включно. Використовувати його можна з 7.00-21.00

13. casablanka

casablanka Щаслива особистість

При виборі басейну хто ще які варіанти розглядав? Можливо хтось ходив у декілька різних комплексів і має з чим порівняти. Допоможіть знайти і визначитись куди краще ходити поплавати після роботи.

14. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Ходила у "Аквапарк", "Євроспорт","Дельфін"-по враженнях саме краще "Євроспорт", найбюджетніше-"Дельфін"

15. OnceInParis

OnceInParis Member

Дівчата, порадьте тренера для дитини (групові заняття) у Дельфіні або Аквапарку.

16. DYVNA

DYVNA New Member

Пан Ігор (на жаль, не знаю по батькові). Син (12 р.) ходить із задоволенням. Тренування чіткі, спілкування правильно субординоване (для хлопців тренер - авторитет).

17. Kurylychyn

Kurylychyn New Member

Добрий вечір, моїй дитині 4'5 роки лікар сказала щоб меньше хворіла потрібно водити на плавання. Живу на привокзальній,де є добрий басейн,

18. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Уххх, як же нам з чоловіком виїдає нерви той басейн на СКА!
    Далі много тєкста:

Порадьте, будь-ласка, людський басейн на маршруті Мотозавод (Городоцька) - Топольна, ну бо потрібно недалеко від дому або роботи.

19. Kandya

Kandya Well-Known Member

Для таких мацьоп -- на Південному. Там весною одне заняття 50 гривень коштувало. Зараз не знаю чи ціна змінилась. Знайома водила сина -- дуже задоволена.

А я сьогодні свого малого вперше в "Дельфін" на плавання відвела. Такий радий йшов, типу подарунок на ДН -- йому завтра 6 рочків. А там... Плакав, ридав, боявся.... І це при тому, що в озері зовсім не боїться. Може то піти із ним перше поплавати, а вже потім в секцію?

20. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А чому?..Ви до кого попали? Бо мій ходить вже 2 роки до чоловіка-тренера, то все летить туди із задоволенням.