Балачки рукодільниць

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. kitka

kitka Well-Known Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

О, прийшла по мою душу! Я ж тобі в кармі постійно відписую, що ти добре поле вишиваєш:xaxa:.

Я зараз шию єдно чудо горохове:girl_tender:. Не показую процес, бо то подарунок має бути, але наступного тижня вже побачите. Отримую направду величезне задоволення від того всього діла. Але таки бракувало мені обговорень всіх нюансів, тому підключила "майне файне подруген Фіянку":connie_pull-pigtail, яка притримує мою музу за ногу:xaxa:.

З того всього дійшла висновку, що треба купити нормальну сучасну швейну машинку, бо моя "чайка" мене вже "три крапки". Вчора виявила, що в нас навіть тема тут є по машинкам. Почала читати:girl_yes2:.

Чи вишиваю? Вишиваю, але далеко не щодня. Витягла з дна шухляди:) древній процес. Колись давно почала я вишивати дві картинки. То орхідейки на вишневій канві. Так от одна вже готова, а на другій відшито десь 50%.

Але хотілобися чогось такого, не знаю якого... Ніби й схемки є файні, але щось ніяк не зорганізую себе.

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

то ж нормально, тільки доводить, що в житті все хвилеподібно, завжди є підйом і спад )
    часи розквіту вишивального вернісажу пройшли, доведеться чекати на наступну хвилю
    але насправді теж думаю, що
    хоч азарту трохи бракує

3. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

Касю, ти права і вмене зникло бажання вишивати, нема як було раніше, але я вишиваю :) лиш щось ніц не показую.. але скоро виправлюсь, планів теж маю купу))

4. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

я коли тільки прийшла на Посиденьки, то з таким захопленням переглядала ті вишиті роботи, і так мені було цікаво, як то дівчата все встигають. Аж потім зрозуміла що за день переглянула фото за кілька літ))))зараз я дуже хочу вишивати, але часу катастрофічно бракує((( зимою приходила додому, щось зробила на кухні, хлопців нагодувала, спати поклала і могла собі ще повишивати годинку-другу, а тепер ну ніяк. Сашка з вулиці раніше 10 год не заженеш, потім бігом душ, вечеря і вже сама не маю сили щось брати до рук. Якось думала пізно ввечері вишивати, але воно ж затягує, можу і до 2-3 години посидіти, а зранку встати не можу, цілий день як зомбі(( Словом, збираюсь силами на сорочку і чекаю зими)))

5. Анута

Анута Well-Known Member

Котусю, є тема про швейні машинки. Але вона в розділі Побутової техніки.

Глухо з знимками стало як почалась подарункоманія. Адже не станеш викладати знимки процесу якщо плануєш зробити комусь сюрприз. Ну і т.д.

Я сьогодні вранці з садком мала такий стрес, що повернулась додому в повному психічному нокауті. Плюнула на всі заплановані справи (в такому стані всерівно ніц путного не зробила б) і вперше за вже-не-знаю-скільки-часу взялась за голочку. За ту годинку особливо нічого не вишила, але мізки трохи просвітліли ;)

А ще я мала прикрість з поштою і після того взагалі руки опустились :sad:

6. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

я-я-натюрліх, обговорення настільки захопливе, повне стількох кльових нюансів, креативних пошуків та ідеальних деталей, що я вже подумую, що після завершення грандіозного таємного процесу, можна видати книгу-щоденник спогадів "Як майне лібе подруген Кітка чудо горохове шила" :girl_crazy:

вишивальниці, а що нам заваджає додати азарту/інтриги/драйву у вернісажне життя? он скраперші якимись квіточками, коробками, візитками і т.д. нон-стоп обмінюються, конкурси на щомісячній основі проводять... ніхто їм то не придумав, крім них самих :girl_wink:

давайте забацаємо якийсь конкурс тематичний на осінь-зиму? паралельно запустимо Холмса?
    або проведемо нову обмінну забавку?
    створимо гілку для анонімної публікації таємних процесів?
    або усьо вмєсте як потягнемо?
    а для початку підтримую ідею збору широкої форумівки для підняття вишивального настрою :girl_flag_of_truce:

7. simona

simona Well-Known Member

файна ідея
    думаю кожна рукодільниця доказала сама собі, що вона може зробити і все, один з нас розпочав, а інші продовжил, але як не крути хвилі мають здатність вертатись тому напевно не загорами друге "нашестя"

8. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Дуже хцу...:) Ніколи не приймала участі, а вже до зими би якось зібралася:)

9. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Балачки рукодільниць

принаймі розпакувала)) може то муза повертається малими кроками))
    прошу глянути , у порівняні з мишкою, яка "маленька купка ниток":girl_haha:
    хаха. і ще й на 18 аїді.

то певно буде, як котики Кітки- на весь рік проект)) якщо взагалі буде))

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

п.с. не дописала, що це новий набір. але тре музу чекати))
    пише Одувашка, що теж таке має - отже спільний процес можливо надихне. принаймі когось з нас))

11. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

То як, відкриваємо гілку з "епохальними" процесами? Я вчора зшила гордих три нитки на такому ж потенційно епохальному процесі, що обіцяє бути дооовгим. Але вирішила по принципу: очі бояться, а руки зроблять (тільки не знаю коли, ггг)

12. Kasia

Kasia Well-Known Member

давайте. я за. то буде гілка - "довгобудівельна"

13. Oddly

Oddly Well-Known Member

зараз побіжу))

14. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

то я про свої кулі :connie_pull-pigtail , мала на увазі таку саму купу ниток і 18-ку

15. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

невже ведмедів розпочала? :connie_pull-pigtail

гілочку відкриваємо-відкриваємо, файна ідея, думаю довгобудів в нас багацько набереться...
    мені он теж руки дуже сверблять до одного тривалого процесу, тільки поки ніяк не наважусь розпочати, не знаю чи справлюсь...
    а так, гуртом заходити в нетрі довгобудів якось ніби не так страшно)))

ех, вчора останній матч Євро відбувся, і тепер мені терміново треба придумати собі нового стимулятора :scratch_one-s_head:
    під час/після футболу так файно вишивалось, особливо минулого тижня після двох серій післяматчевих пенальті, - хрестики з-під голки самі вискакували :girl_crazy:

16. terezka

terezka котяка-вишивака

я теж за окрему гілочку довгобудів, уже майже рік як закинула свою хатку на воді, а там ще роботи і роботи на років зо десять

17. Мар'яся

саме так! Я вчора довго-довго розглядала 4 закритих набори,крутилась-крутилась, оголосила домашнє анонімне голосування, в результаті перемогли ведмеді, бо квіти я не знаю коли захочу вишивати тепер :) Тепер склала собі план спокійної роботи: ведмеді, а коли дуже набридатимуть, то дитяча метрика, яку мала вишити до травня, а тепер мус до січня.

18. Kasia

Kasia Well-Known Member

ще би хтось писнув де Ума поділася. її поле теж у довгобудах ,нє? і Холлі може записатися.

19. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

оооо, як цікаво :connie_pull-pigtail
    з цього місця детальніше, будь ласка)
    хто приймав участь в голосуванні? як воно відбувалось? Андрійко мав право голосу?

я не пойняв, а де чудова-різнокольорова вишиванка для синочка?
    я так виглядаю-чекаю продовження :girl_in_dreams:

20. Мар'яся

Анонімність полягала хіба в тому, що ніхто не знав як проголосував інший :) Голосував Юрко, Андрійковий голос враховувася хіба тим, що ведмеді то в його кімнату і взагалі вишивка для нього. Також голосували всі, хто були присутні он-лайн на момент моїх творчих мук (Холлі свідок і учасник голосування). Більшістю голосів було рийнято рішення вишивати ведмедів.

Вишиванка-вишиванка... Мені трохи перебили всі плани, бо на ДН малому подарували вишиту сорочку, і мені зразу стало так лііінь вишивати... А взагалі, то планую взяти її на відпочинок, чи що (а, може, матиму натхнення якесь таке блискавкоподібне і завершу швидше)