Балачки рукодільниць

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. simona

simona Well-Known Member

Екстрасенси, віщуни, віщі сни

думаю буду жалітись-плакатись і просити поради, вишиваю бісером сорочку, процес тягнеться довго, дуже довго.Ниточками легше вишивати, бо з ними можна залізти під покривало , підпертись подушками і вишивати цілий день, а з бісером так не виходить, треба чидіти цілий день в кріслі:girl_flirt:Порядьте, що я маю робити:girl_flag_of_truce:відчуваю, що сорочку буду роками вишивати, власне це не дає можливості вишивати в задоволення, при тому що бажаннячко є

2. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

може беріть такий столик як ото в буржуйських кінах показують, коли муж жінці сніданок в ліжко тарабанить...на крайнятк його можна зробити самому, ніц мудрого там нема....

3. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

4. simona

simona Well-Known Member

то все терпне, рухниться неможна, бо все в різні боки котиться)))))))))))). Я так пробувала колись, але то напевно я вже занадто багато хочу, як кажуть "мед та й ще ложкою". Цікаво як інші союі даюють раду

5. Made in USSR

в такому випадку мусите максимально зручно облаштовувати собі інше робоче місце....подушка, крісло-качалка, плед, камін (с)))))

6. opko

opko Member

Мені допомагає такий органайзер, бо кожна комірка закривається

7. simona

simona Well-Known Member

останнє, то мрія)))))))))))) ну що скажати сиджу за столом зараз і вишиваю))))))))

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

помогло хіба Фіяні і Холлі:connie_pull-pigtail
    решта далі - криза. як і в мене..
    глянула в галерею. остання робота -22.12.11 року. круто:girl_blum:
    нє, ну я вишивала протягом 12 року, але ніц не оформила.. а шкода..варто починати.
    маю 1 недоробок і 4 плани. і ніц з того не роблю.
    цікаво, то в нас якась "зимова" сплячка на Вернісажі?

9. Made in USSR

все логічно)) навіть в часи Шевченка вишивали переважно зимою, а літом купа іншої роботи є)))

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

ну це не робота, а задоволення))
    а криза в нас давно на Вернісажі, і не тільки літня..
    я не маю роботи купа))) але все рівно не вишиваю.
    нема стимулу. колись хтось щось файнюнє-гарнюнє покаже -заразу є натхнення. скільки робіт в нас відшито " від першої" - орхідеї, цьотка в капелюшку, гортензії , торбинки, різноманітна дрібнота. а подурунків? мільйони було зроблено

а так - щось і нуль бажання. хоббі вмирає тоді, коли немає з ким про це побалакати. немає "фанатиків", які так само як і ти , вважають, що страшенно цікаво обговорювати дизайни/плани/ нитки/тканинки...
    ще й сайт з роботами, де черпала натхнення - мій улюблений - рухнув.. і не відновився..

"скучно живем" ехх..

11. Made in USSR

я не вишиваю, бо...бо остання робота мене змучила, то вже був перебір, хоча я дуже тішуся з того, що подарунок вдався. тепер маю вишити собі сорочку до вересня, бо сказала коліжанка що на весілля не пустить, а я хочу((( але от парадокс: чим більше шукаю схему, тим важче щось знайти пристойне, нічого не подобається...

12. Holly

Holly Moderator

А я повністю підтримую Касю :girl_yes2:
    якраз прийшла питати де Анута, Кітка з рівненькими хрестиками, Еспозка з швидкими процесами? Де всі???

13. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

то як про мене:))
    Вирішила вишити собі сорочку, стільки вже схем знайшла, стільки орнаментів скачала і ніяк не можу визначитись...

14. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

а мені хіба потрібна була допомога? :girl_crazy:
    бе-бе-бе, я постійно в процесі :d64:

Касю, та й ціла купа нас зараз в процесі! якщо зробити поіменну перекличку, довгенький список вийде)
    Згідна, трохи не ті часи, - загальна гілка з процесами колись оновлювалась кілька разів на день, а зараз - 5-6 дописів на тиждень... Але тим не менше зараз є купа тематичних цікавих живих гілок для натхення - сорочки, метрики, вінок.
    та й хіба вишивальне натхнення та муза тільки з форуму?

15. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

І мені почало помагати :) Вчора після довжелезної перерви витягла свої гортензії, вчора завершила всі півхрестики, а нині вже добру половину гаратнула на них! Але я собі так думаю, може, б то ми зібрались всі в гарній компанії, в повному складі, то б і бажання поверталось трохи? ;) (а я б якраз вже готові принесла гортензії і ще маю бажання дещо завершити)

16. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Але Касюня права. Свого роду криза на вернісажі. Багато вишивальниць знайшли себе в інших видах рукоділля, і це теж добре. Але власне не вистачає того вишивального духу, коли, ніби і сам не робиш нічого, але кожен день першим чином на вернісаж заходиш подивитис, хто чого нового зробив. Ще конкурсів бракує таких, як були, забав, і це не відтвориться вже в такому виді, як було. Але згадати приємно :)

А я вишиваю. Помалу, але вперто. Хочаб півгодинки-годинка вдень на себе, аудіокнигу і вишивку. Дууууже відволікає від усього, і голова відпочиває :)

17. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Колись всі процеси виставлялися в одній гілці, а на сьогоднішній день, ті ж самі процеси розпорошилися по різних гілках.

18. Анута

Анута Well-Known Member

ми тепер ходимо в садок, тобто адаптуємось. І без садка теж справ маса. Часу 0.
    може трохи пізніше підтягнусь, бо хвостиків тьма...

19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я метрику для Меласі теж колупаю по трошки. Але дуже поволі...
    Он завтра й післязавтра буду в лікарні сама коло неї, то буду колупати далі.
    Просто в останні тижні перед пологами було дуже душно, мені пальці страшенно пухли, то я мало-що й могла робити, того й показати не було що. Як буде, то покажу.

20. Kasia

Kasia Well-Known Member

1000 %

то ж не звичнувачення, то для мене такий факт. не навязую нікому свою думку.
    але на жаль, вважаю, що давно минув "той гамірний " Вернісаж.
    звісно, є ті хто вишивають. але , як бачимо, виставити фото чи щось розказати - ніхто вже так не "біжить"..

ну,але все минає, і це минеться.:connie_pull-pigtail