Балачки рукодільниць

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. MYR

MYR Member

Відповідь: Балачки рукодільниць

То залежно яка тканина, і як радить розробник схемки. Якщо не вказано в скільки ниток вишивати, то на 16 аіді і дрібніших тканинах вишиваю у 2 нитки.

2. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Дуже мені подобаються вишиті годинники, хочеться собі такий, тільки виникає запитання, то спершу треба годинник купити і під нього схему адаптувати? і як його оформити? не знаю з чого почати...:d64:

3. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

4. Оленка

Оленка Well-Known Member

Ех, а мені подобається у 3 ... то напевно справа у вподобаннях

5. terezka

terezka котяка-вишивака

від схеми багато залежить, чи то має бути акварельна легкість, чи імітація об"єму

6. DiZett

DiZett New Member

Дівчата, а чи є у Львові реальні майстер-класи, чи то гуртки по рукоділлю? Пропую різне і всяке але самотужки або через нет. Бракує живого спілкування і атмосфери...

7. Galysik

Galysik Well-Known Member

DiZett, Подруга регулярно проводить МК по валянню з вовни. Якщо треба контакти - пишіть в ПП.

8. cydulkina

cydulkina Member

Я сьогодні відкрила свій набір від Діма, з кицями, і вжахнулася... щось я не думала, що аїда 18 така дрібонька... ні ну я це знала, але на практиці... то, мабуть, буде мій довгобудик... бо картина доволі велика, не зважаючи, на каунт тканини...

9. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Цікавить мене текстилний клей, він при пранні відпирається чи залишається? І чим можна його замінити, в разі відсутності? Чи можна використовувати клей момент (прозорий) для проклеювання тканини у видному місці?

10. opko

opko Member

Клей момент на тканині залишить пляму.

11. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

бачила клей для тканин в Уми, але може він тільки для країв, я не знаю.
    А мені сьогодні з Дім-у прислали нитки, ті, що я загубила, для Парижа. Я така рада, така рада.... Ще й два мотки по 182см, певно вони меншими дозами не шлють. :girl_haha: Хоча я просила дві нитки по 90см.

Останнє редагування: 27 Жовтень 2011
  12. Insolence

Insolence Living The Dream

угу і мені так прислали. А бобінки їхні кльові ;)

13. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Вишиванко, писала тут. Прислали безкоштовно.

14. kitka

kitka Well-Known Member

Розповім вам одну дурницю (ну як зазвичай:girl_haha:).
    Побачила я , яку картину вишиває наша Мирослава (MYR) і згадала, що колись хотіла її вишити на конкурс "Квіткова композиція". Ще собі й цілу легенду придумала. Що назву її "Вибач":). Типу тако: хлоп начудив, в чомусь там провинився перед дівков, за ніч "осознав", що був неправий, а на ранок назбирав квітів своїй кралі і почепив той кошик на клямку її дверей. Можна сміятися:girl_haha:.

пс Куди б то ту свою фантазію спрямувати:d23:?

Останнє редагування: 31 Жовтень 2011
  15. MYR

MYR Member

Така класна історія, що мені ще більше захотілося вишивати. Кіточко, та тобі сценарії для фільмів писати треба.

16. Xomka

Xomka Well-Known Member

Певно треба замовляти тобі, Кіточко, описи до конкурсних робіт - ото буде цікаво читати:girl_dance:
    А мо пора якусь книженцію забацати:girl_wink: Обдумуй сюжет і приходь по затвердження:d23:

17. Chereshka

Chereshka New Member

дівчата поможіть но мені будь-ласка, я от думаю гадаю яким кольором вишити напис на метриці. Частина знайомих казала оранжевим, частина розовим (дівчинка вродилась, дехто каже коричневим зі схеми). Можливо хтось має якісь ідеї. Я вже давно вишила, але так як хворіла, то на хрестини не поїхала і занедбала процес, тепер маю купу роботи, але це вже хочу зробити остаточно.

ото картинка (тільки там вже є вишиті ноги):

18. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

я б коричневим в тон метриці вишивала
    рожувим на мою думку там взагалі не буде вигляду мати, а оранжевий шось собі не можу уявити, якось коричневий буде гармонійно, можете ще з люрексом поєднати

19. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Як рожевий, так і оранжевий там зовсім не пасує. Те, що дівчинка, не означає, що все має бути рожевим.
    Один з відтінків коричневого підійшов би найкраще. Як на мене, то вибирала б з тих ниток, які використані при вишиванні руки дитини. Важко сказати по фото яку саме, але щоб і напис був більш-менш чітким і видимим, але й не дуже темним.

20. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

темно-коричневим