Балачки рукодільниць

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Відповідь: Для вмілих ручок

Птася, баляринки направду безподобні:y:....ну чому...чому в мене дві ліві?:sad:

2. Olenka

Olenka Well-Known Member

Напишіть свою поштув ПП, скину вам всіх баляринок.
    А з ростоміром я зараз гляну може в мене в кращій якості, хоча сумнівно, бо схеми ходять по сайту одні і ті ж....

• Подобається Подобається x 2
  3. Птася

Птася Well-Known Member

якшо з вишивкою нечасто маєте справу, то краще на Аіда 14, там йде 5,5 хрестиків на сантиметр

то точно краще на пошту, а то я ще пів дня викладати буду :)

Останнє редагування модератором: 23 Лютий 2009
    • Подобається Подобається x 1
  4. kitka

kitka Well-Known Member

Птася, я вже надіслала Оленці електронку, дякую:).

5. Юстуся

Юстуся Well-Known Member

Птася Ви "знахідка"!Підскажіть де можна купити цілий набір тих баляринок я таких не зустрічала?Дуже великий вибір Аіди на Південному (Пасаж 51)там теж є з люриксом.

• Подобається Подобається x 3
  6. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

І ще мене просвітіть.:) На якій тканині краще вишивати рушничок до Паски?

7. Natalya

Natalya Well-Known Member

Дівчата, ви молодці! Але не розумію, коли ви з маленькими дітьми встигаєте займатись рукоділлям? В мене щось не виходить...

8. Відповідь: Для вмілих ручок

Привіт, дівчата! Давно мене тут не було:) Ніяк не могла згадати пароль, тому прийшлося зареєсмтруватися по-новому. Назбиралося в мене трохи гачкованих виробів(купальники, серветки, пелеринка-пончо, дитячі шапочки) трохи пізніше покажу. Доречі, приймаю замовлення на гачковані серветки до Великодня і дитячі шапочки. Якщо когось цікавить, пишіть в ПП.

9. tani4ka

tani4ka Member

Всім привіт!!!Дівчатка мені дуже сподобалась картинка(вишита)Леді.Підкажіть де можна знайти
    Дякую.

Останнє редагування модератором: 14 Березень 2009
  10. Галинка

Галинка Well-Known Member

Привіт всім! Дівчата, якщо хтось щось має зроблене своїми руками на продаж, звертайтеся! Мене цікавлять вишивка, бісер, гачковані і в"язані вироби, екібани.

11. Птася

Птася Well-Known Member

вишиванка, дуже гарні роботи!!!
    А я взялася за нову вишивку, ту що купила на виставці :) Вишивається на одному диханні, в мене вже є бажаючи що б я таку ж вишила тільки в інших тонах :) Скажу тільки, що до чорної канви треба ще пристроїтись. Краще всього вишивати на пяльцах та й ще вниз ставити лампу, що б просвічувати канку, так легше вишивати.

12. Натуля

Натуля Well-Known Member

Хто мені підскаже? Я у вишивці ще новачок. Дуже хочу вишити картинку з лілілєю, цю, що у мене на аватарі. У схемі фон зашитий чорними нитками. От я не знаю - чи можна квітку просто вишити на чорній тканині чи все ж для того щоб вона багатше виглядала зашити фон чорними нитками?

13. Aster

Aster Well-Known Member

Звісно, можете вишивати на чорній тканині! Так більшість робить.

14. Анютка

Анютка Well-Known Member

Так, але врахуйте, що на чорному набагато важче вишивати - сама у цьому переконалася :confused:

15. Птася

Птася Well-Known Member

краще всього бери чорну канву, по-перше це економніше, а по-друге навіть якщо будеш фон зашивати все одно прийдеться темну канву брати, що б світла через чорну нитку не світилася (або вишивати в три нитки, то для фона дуже грубо буде). А на попередній сторінці я писала як краще на чорній канві вишивати

16. Натуля

Натуля Well-Known Member

дякую всім за поради. таки спробую на чорній канві. Маю лампу невелику на прищепці - буду тепер думати як це все зручніше прилаштувати. :)

17. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а я з появою доці почала знову згадувати забуті навики...в'яжу![​IMG]
    уже зв'язала х/б комбезик,безрукавку.тепер планую весняну шапочку...може хто має схемки якихось цікавих шапочок(дуже люблю у вигляді тваринок,з вушками).наперед вдячна)))

18. Масік

Масік Well-Known Member

то мабуть болячки усіх мам в"язання, я теж вже светрик довязую.

19. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

І в мене так Оленка,за зиму нав"язала светриків різних,шапок,але я не по схемі,а так,а потім шось придумую шоб красивіше було:)

• Подобається Подобається x 2
  20. odree

odree Well-Known Member

може то заради такої краси почати вишивати. мені так сподобалося, але до вишивання руки не з того місця і обі ліві :sad: