Балачки рукодільниць

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Відповідь: Балачки рукодільниць

Оооо, то в мене компанія тепер є :) Я вишиваю на 14-й Аіді, слонової кістки. Навіщо щось вигадувати, якщо в наборі саме вона їде?

2. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Відповідь: Рукодільні вихвалялки

3. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Відповідь: Рукодільні вихвалялки

Ще напишу відповідь на численні запитання в карму, чому я нічого не придбала. Причин багато: по-перше, надто великий вибір, очі розбіглися, тож вирішила зібратися з думками. По-друге - моя обітниця утримання, про яку я вже писала: я справді почуваюся дуже добре, коли не хапаюся за все, що подобається, а планомірно втілюю задумане :) По-третє, я собі вирішила, що є сенс купувати щось тільки під конкретний проект, а не "щоб було". Ну і по-четверте, все це задоволення не таке-то й дешеве, щоб гребти лопатою без розбору :) ціна за метр - 90-165-290 грн. Відрізають тканину від 10 см.
    Ось так :)

Останнє редагування: 2 Липень 2011
  4. JuniorSkeptic

JuniorSkeptic Active Member

Мда, дівчата, хто на льоні 32 каунту через одну ниточку вишивав, той у цирку не сміється :girl_crazy:

5. Juliasia

Juliasia Member

я хочу, я навіть вже придумала що б я там поміняла :) але якби в рукодільних крамницях ще час продавали... :girl_crazy:

Дівчата, а у нас є тема про мережку? Я лише найпростішу вмію, а хочеться щось цікавеньке до сорочки.

6. Анута

Анута Well-Known Member

а я перекваліфікувалась з вишивальниці на вязальницю ;)
    таку собі літню кофтинку зв"язала, ммм
    ненатішусь :)

буде змога зазнимкувати на моделі- повихваляюсь

7. Natalya

Natalya Well-Known Member

А я кульки в пологовий складаю - бісеру накупила :d25::d7::girl_haha:

8. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Сьогодні спеціально шукала свої перші дописи з процесом під кодовою назвою "Ялинка", бо була переконана, що почала його в травні, і всім вчора розповідала, що вишиваю ту роботу лише 2,5 місяці. :girl_nea:Виявилося, що перші хрестики зробила в кінці березня. Каюся :girl_blush2:, просто згубила відчуття часу. І всеодно планую вишити раніше, ніж до нового року (як дехто мені прогнозував :girl_cool:)

9. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

а що я? я тільки за!

10. Мар'яся

Я нині і вчора маю вишивальний настрій, сиджу і вишиваю: ангеликів завершила (висохнуть, спрасую і зазнимкую для підтвердження), тепер от метрику потрохи штопаю, кааайф....

11. Chereshka

Chereshka New Member

а ви яку саме хочете мережку? маю прутик, подвійний прутик, роздвоєний прутик і тройну ляхівку, і настил по сітці дуже добре для сорочок (це OxanaF своєму сину вишила дуже гарно в такому стилі) можу виставити у відповідній темі фото, як то робити, бо робила мережки своїй племіниці в школу))))та й там потрібно було фото, тільки піду до неї заберу фото)))

12. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я нарешті за цілий день п’ятниця і субота закінчила коробочку для чайних пакетиків. Мучила ДУЖЕ довго, бо постійно мене шарпали туди, сюди. Трошки вийшло цікаво, еклектично але піде.
    Наступний великий проект - посадочні карточки батькам на сюрприз-забаву з нагоди їх 40-ї річниці шлюбу, карточка для них і напевне "клач" з подарунковою карткою. Маю встигнути до неділі,

13. terezka

terezka котяка-вишивака

а я сьогодні ввечері уже розпакувала свої коробки із вишиванням і сіла вишивати, як то файно - знову тримати у руках голочку:)
    натхнення ціла купа, сподіваюсь швидко закінчити свою браму у бузковому садочку:)

14. ntv

ntv Well-Known Member

майже не вишиваю, тільки дивлюсь і читаю. Зараз працюю в приймальній комісії, що вам сказати, тільки відпрацювала 4 дні, а сил вже немаю... хочу у відпустку і вишивати, вишивати... і поспати!!!

15. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

а я вчора надихнулась морськими знимками Касі і до ночі переглядала наші сімейні з морських подорожей попередніх років, і ось дивіться на які фото я натрапила - то вишиті картини нашої господині-болгарки, в котрої ми відпочивали 2 роки тому -
    [​IMG][​IMG][​IMG]

господиня наша була дуже молода і творча (хоча мала досить таки "суху" професію юриста), - в хаті мала дуже багато прикладних вишивок власного авторства - скатертини, кухонні рушники, постіль. І це все досить органічно вписувалось в "класично-модерновий" стиль їх апартаментів.
    Так як кілька книжкових поличок було заповнено журналами "Галерия Бродерия", то підозрюю, що ідеї та дизайни черпала звідти (2 роки тому я ще не так завзято цікавилась вишивкою, тому не розпитувала детальніше)

а я маю міні-вихвалялку - я врешті "добекала" мамині троянди :girl_dance:
    сохнуть, по обіді понесу до рамарні :girl_curtsey:

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

дівчата, хто вишивав дімівських трьох ангеликів- як ті крила вишивати? дивилася свій набір, не зрозуміла що то робити з тим шнурком. то його розділяти чи ні?
    написано півхрестик в 1 нитку.а він навіть в дзюрку не ліз.

17. Мар'яся

А так і вишивати: ту цілу стрічку (ніц не розділяти) запихати в голку і вишивати півхрестиком. Я поки вишила, то дістала мозоль на пальці.

18. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

аналогічно
    Але, Касюнь, коли ти розпрасуєш вже готову роботу,то воно вляжеться)

19. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

:girl_crazy: І я не є включенням. А ще не подобалося мені, що та стрічка дірки робить великі.

20. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

ну вони після прання зменшились, а після розпрасування не видно ващє)

ПС. шось з форумівкою всі затихли, Кася, ау, ану зроби прицільний порЄдок!