Балачки рукодільниць

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. Barbie

Barbie Well-Known Member

Відповідь: Балачки рукодільниць

Я, майже після місячної перерви, вишиваю свого тедіка вже 2 дні.:girl_claping: Залишилось ще трошки!

2. Insolence

Insolence Living The Dream

Відповідь: Рукодільні вихвалялки

3. Zolotynka

Zolotynka Well-Known Member

Відповідаю на дописи в кармі: набір за 110 доларів купила не я, то чийсь інший хом'як не втерпів.:girl_haha: Мої тільки хатки, а на діток із песиком я поки що тільки задивляюся. :girl_blush2: Обов'язково похвалюся, коли приїде мій набір.
    Дякую усім за дописи! Так добре знати, що "хом'якоз" - часте явище серед рукодільниць! :girl_flag_of_truce:

4. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

5. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

6. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

7. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

8. ntv

ntv Well-Known Member

9. Птася

Птася Well-Known Member

повернулася я довольна і бідна. Всі грошикі там залишила, але й пакетик важкенький додому притягнула. Ну що вам сказати ... ВАУ ... там стільки добра, все можна полапати і попробувати, все розкажуть і покажуть. Молода пара відкрила магазин, в них є і інтернет-магазин. Назви писати не буду, якщо кому цікаво в ПП, а то пан Левандівка мене потім закопає за рекламу :) майстер-клас цікавий, потім покажу, що зробила. Моя мала зразу сказала, що той смаколик для неї :) Купила собі макетний коврик, набір діроколів, штампи 2 шт., кліпси і купу ну просто відпадного паперу. Мій хом"як все ще в такому стані :khomyak: наприклад дізналася, що таке гарячій і холодний ембосінг :)

10. Orman

Orman Модератор-бомба

нарешті (ггггг) розкрито секрет чого набір називається Tulip Trio (Тріо тюльпанів).
    Його перше треба купити, або отримати в подарунок як я (похвалюся :)) і тоді можна найти приміточку
    "they may resemble peonies, but the lavish blooms featured in this design are Angelique tulips" - коротко - то тільки здається, що це піони, насправді це такий сорт тюльпанів

тепер треба найти де пише чого тріо, як їх там п"ять :)

11. Holly

Holly Moderator

Відповідь: ОФФТОП рукодільниць на нерукодільні теми (2)

а я такий касний таємний процес маю, мммммм:girl_in_love:
    так мені подобаються кольори, ну так гарно переплітаються.

12. silvia

silvia Well-Known Member

я певно ненормальна:girl_crazy:.....не давала мені спокою та темна рамка у мальвах, що мусила нині в обід погнати на Голубовича і переоформити, зробили на 10 хв.....але я зрозуміла, що до темної тканинки досить важко підібрати багет:girl_mad:

13. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

14. La esposa

La esposa Moderator

Нині мене пробило і я дошила нарешті чотири цифри на годиннику з тюльпанами. Оформила, ще фото покажу потім.

Але проблема в іншому: нарешті з"явилась хвилька часу, і я хочу вишивати колібриків:

Само собою, підбором. Яку мені тканину вибрати? маю кусень аїди кольору слонової кістки, думаю на ньому вишивати. Чи може льон купити?

15. Xomka

Xomka Well-Known Member

Ти хочеш вишивальний льон? То задоволення з дорожчих, і по-інтернету, чекати... Якщо на звичайному, то накладну канву я б не рекомендувала на такий великий об'єм роботи - зі свого досвіду((, а без канви як на ньому вишивати? То тільки Фіяна вміє:girl_wink:
    Ну а на аіді хоч вже можеш починати;)

16. La esposa

La esposa Moderator

я поки дочекаюся набір, то завалюся роботою по самі вуха. А вишивати хочу вже і негайно :girl_cray::girl_cray:

тим більше,
    певно так і зроблю..

17. Chereshka

Chereshka New Member

Станіславо я вже собі прикупила тканину і йду певне завтра чи на днях за нитками, мені таке сподобалось також

18. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

19. Bride

Bride Well-Known Member

Нажаль не вмію вставляти відео, але дам посилання - дядько робить фантастично гарні картини праскою і фарбами чи крейдою, не зрозуміла. Але виглядає суперово!

20. Xomka

Xomka Well-Known Member

обов'язково покажіть нам процесик:girl_tender: