Балачки рукодільниць

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. Holly

Holly Moderator

Відповідь: Балачки рукодільниць

а я вчора чайник вишивала, аж 9 хрестиків зробила :d64::D

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ага:girl_dance:
    хрестиків 20
    але я вам скажу, то було так...хвилююче чи що:girl_tender:

3. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Вчора був день якийсь вишивальний чи що - я теж з 50 хрестиків зробила, хотіла ще, але малий не дав, ну але 50, значить 50 :)

4. ntv

ntv Well-Known Member

О , в мене теж вчора було натхнення до вишивки, хрестиків не рахувала, але прогрес замітний.

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І мені!!! І мені вдалось повишивати:girl_in_love:. Щойно малий заснув і проспав близько двох годин, а я скористалась, ну і вчора до другої ночі душу відвела. Життя налагоджується чи що?)

6. kvVItKA

Умо, як знаєш???
    без розмітки, лінь було йти вниз щоб маркер шукати

7. kvVItKA

такс, маю особисте відкриття
    завжди вважала все, що має золоту нитку, люрекс і т.п. рагульством, звиняйте, ну але так мені то виглядає. Золоте має бути золото і крапка. Шоколадним шоколад, а полуничним полуниці (то вже інша тема гг) ну і потрапила мені до рук золота ниточка Kreinik і ... я в неї закохалась, так вона мені подобається:girl_in_love:вже переживати за себе починаю, ще чого доброго почну кавові тістечка їсти:girl_haha:

8. Мар'яся

дарма ти так - вони дуже смачні ;)

Я нині знов зробила 50 хрестиків, такими черепашачим темпами я метрику завершу десь на 10 річницю весілля коліжанки... Шкода, що не встигаю на саме весілля, ну але ніц, я не розстроююсь, буде як є, а вище себе скакати навіть не буду намагатись.

9. kvVItKA

10. MYR

MYR Member

Я саме нею зараз вишиваю, ну на вигляд вона дійсно супер, але вишивати нею не дуже зручно, порівнювати не маю з чим, бо вперше вишиваю металіком але я вже замучилась, вишиваю в руках(не кидайте тапками ) і таке відчуття що то дріт, а не нитки.

11. kvVItKA

є таке
    а ще розкручується:girl_mad:
    але мене пре,ніц з собою зробити не можу

12. Holly

Holly Moderator

А в мене лежить і не знаю що з нею робити. Але в мене не золота, а кольорова:) То з тої серії - не знаю для чого, але точно треба

13. Мар'яся

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

От не знаю чи то плакатись чи хвалитись:dntknw:. Наш вишивальницький конкурс наштовхнув мене на бажання прийняти участь, при чому геть спонтанно. Шукала собі одну схему і наткнулась на таку:girl_in_love:, ну сто відсотків мою і до теми конкурсу підходить. Але от халепа знайшла лише вишиту роботу за тією схемою, а самої схеми ніде нема, як я вже тільки не шукала:girl_cray:. Невже лишитись того ровера?:sad:

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А я навпаки. :xaxa:
    Ви так усі вишиваєте... Може, то й мені каву вишити Романові на річницю... Щось я геть від голки відбилася. :girl_blush2:
    О-о-о-о, то моя улюблена ниточка для вишивання!!! Я нею вишивала і зшивала кривульку з ялиночками для Цокотушки. І картинку для покійного отця.

Останнє редагування: 8 Червень 2011
  16. Kasia

Kasia Well-Known Member

Ума, а набір мав яку кількість ниток? з запасом? як в Дім?

бо я мала лише набори Ріоліс, Золоте руно , Дім, ДМС.
    то в російських - купа ниток залишилося.
    а от в ДМС - певних ниток впритик. навіть до 50 см. не залишилося, а деяких -забагато.
    ну з Дім-ом відомо - переважно залишаються, але в кількості на пів картини.:d64: хоча мушлі для Фіяни - ниток залишилося на ще 1 картинку, окрім білої.

17. Ассоль

Ассоль Dreams come true

В мене кілька номерів ниток для "Виру" закінчилися. То, звісно, не така вже аж проблема, завтра докуплю, ну але трохи неприємно.
    Касю, а вам з набору ниток вистачило?

18. Ума

Ума Super Moderator

запас ниток мені здається більший ніж в Дім. Реально! Я, щоправда, свої ниточки віддала родичці, бо дуже теж захотіла таку лялю, але вона вишила на білій канві - то зовсім не те...

19. Kasia

Kasia Well-Known Member

та от власне я й мала цей набір на увазі - точно памятаю, що 1 ниточки ледве стало останій хрестик дошити. а певних номерів позалишалося по 50-80см.
    тобто майже нічого.

20. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Відповідаю на питання в кармі що в результаті має бути з мого швидкісного процесу - буде серденько, про що вже можна здогадатися :girl_yes2: А оформлю вишивку в торбинку *обожнюю торбинки з льону*