Балачки рукодільниць

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. octavia

octavia Well-Known Member

Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2)

Дівчата в карму мені ставили таке питання про ГК
    .На харді хрестик виглядає грубо дуже рідко у кого виходить красиво.До тогож в ГК на квадраті 10х10 стібків може бути 70 символів:girl_cray: важко закріпитись і взагалі просунути голку в дирку.Гк можна вишивати лише в2 нитки хрестом або в 2 петітом,тому що майже всі схеми з блендами.

2. Juliasia

Juliasia Member

Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2)

Думаю модератори мене капцями не закидають :) ну дуууже вже хочу поділитись своїм новим процесом, але можу лише на словах, бо вся фотографувальна техніка за дивним збігом обставин "пішла" в ремонт :girl_cray:
    Отож, почала вишивати роботу Гапчинської, коліжанці котра від цієї художниці мліє, а я млію від процесу - так він мені подобається. Довго вибирала яку саме роботу Гапчинської шити, вибрала і знову цей дивний збіг обставин виявив, що вже є розроблена схема саме до цієї роботи :radist::radist: та ще й Кася вишивала таку торбинку.
    Вишиваю вперше на п"яльцях-подобається. Спочатку сама кольори попідбирала, а сьогодні отримала від Каймери схему і бачу, що багато кольорів в нас зійшлось :girl_cool: Але деякі "мої" мені більше подобаються, буду в процесі вирішувати якими шити. Не дочекаюсь коли зможу вам показати свою радість :)

3. Insolence

Insolence Living The Dream

Відповідь: Балачки рукодільниць

Так воно дує не пилюку, а клєй, на який та пилюка ліпиться =))

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Правда, правда... ми про це недавно тут говорили. Власне що воно не просто тепло дує, а щей клей спеціальний.

5. Insolence

марудна і затратна справа той ємбоссінг (як воно буде українською - тиснення?), але ж красиво, зараза :girl_sad:

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Рельєфне тиснення. :girl_yes:

7. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

8. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

9. Xomka

Xomka Well-Known Member

Дуже класне відео, Мар'янка! Такий приємний музичний супровід:music: А які картини!!! До речі, більшість оформлені без паспарту. А деякі в якісь такі пласкі "рами", типу паспарту. Дуже цікаво, може хтось знає що це за оформлення?

10. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Йой, дівчата я якась геть затуркана стала. Сьогодні мала справи в центрі і одна з справ -купити нитки, бо голяк. І забула:sad: Як я могла таке забути. Що тепер робити? Біля мене ніде нема. Хіба в центр їхати. А завтра нема як, купа їнших планів. Сама на себе зла...

11. Liliyah Romanova

Говорили ми тут про діроколи з метеликами. Навмисне нині глянула ціни. Великий метелик коштує 27.99, а менший 21.99. І то ще податок не включений в ціну!! Здирники вони тут. А ціна на клей для пістолета - 5.99 за які 10 паличок. :girl_impossible: Лежало коло пістолета без ціни, а я зауважила, аж коли надворі чек глянула. Така-м злосна! :girl_devil: Піду віддам їм то й куплю ще раз, але з купоном на знижку. :girl_haha:

12. Liliyah Romanova

Вернулася із рукодільного супермаркету. У них травень оголошений місяцем скрапбукера, так що нині були дуже класні знижки, а протягом 4 годин вранці ще й додаткова 25% знижка на все куплене. Я якраз вклалася в ті 4 години. Але доведеться вам чекати, поки я трави дошию, тоді покажу. :girl_cool:

13. Insolence

сьогодні, здається, день скрапбукінгу
    тєжко то чекання

14. Agrafka

Agrafka Member

А де такий є? Підкажіть, будь-ласка.

15. Insolence

16. Liliyah Romanova

17. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Рай на землі? Тепер я знаю де він знаходиться - у рукодільному супермаркеті:girl_crazy: Особливо сподобалися ті корзинки для рукодільних штучок, мені б такі:girl_cray:, а то я свої запаси поскладала в коробку з-під взуття:girl_mad:

18. Liliyah Romanova

Завдяки Касюні, я вже дуже близько до завершення тріо. Залишилося тільки одним кольором контури обшити, і все - зможу похвалитися готовою роботою! :girl_dance:

19. Holly

Holly Moderator

Почала вишивати один таємний процес. Процесом задоволена, хоч і схема жахлива, і швидкість черепашача (хочу ідеальний виворіт, але зовсім не виходить :sad:) І от не можу зрозуміти, чи подобається мені те, що виходить. Чоловік каже гарно, він мені і колір ниток підбирав. А я вагаюсь. Так потребую порад...

20. Agrafka

Agrafka Member

Дякую дівчата :girl_curtsey:, буду уважніша в спілкуванні, не звертала увагу хто звідкіля. А той супермаркет судячи з фото і справді рай на землі. Мене туди впускати не можна, хіба що з порожнім гаманцем :girl_crazy: