Балачки рукодільниць

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Відповідь: Балачки рукодільниць

Розпочала новий процес :d64:. Так хочеться вже бути на етапі, коли можна в процесах показуватися :girl_in_dreams:. Бо зараз набір маленьких кольорових плямок

2. Анютка

Анютка Well-Known Member

А Ви й набір плямок показуйте, а ми будемо відгадувати, що то Ви там таке мудруєте))

Особости для мене - засвітити процес на посиденьках - то стимул до роботи

3. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

о, і в мене новий процес :girl_claping:
    Муза до нової роботи прийшла несподівано - коли я була в мами в гостях і паралельно провідувала свої "Тюльпани для мами",
    ось навіть зазнимкувала в мами на стіні -

якось вони там досить самотньо висять... вирішила вишити їм пару, будЕ мамусі на день матері чи на її травневі уродини
    нині покажу вам початок - шию по кольорах, перший колір вже майже відшила :girl_claping:

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

і для мене) Хочеться і себе і форумлянок потішити своєю роботою. До речі також сьогодні планую взятись до нового процесу). Вже підготувала схему, тканину, нитки і настрій)) Залишається знайти хвильку вільного часу і вперед!!

5. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Трішки повідповідаю на запитання з карми про новий процес. Отже, це робота від D*mens*ons. Дизайн вибирав чоловік, бо це подарунок для нього на ДН (який був в січні ;)). Робота 256х192 хрестика. Люблю D*mens*ons за ті півхрестики і хрестики, де кількість ниток від 1 до 6. Почала зі складної для мене частинки, де багато розкиданих хрестиків різних кольорів. Просто після подолання такого етапу отримую натхнення, запал до наступних.
    Трохи незвично вишивати на сіро-голубій канві. Але очі до всього звикають, а руки роблять.
    Для тих, хто не хоче мучитися і відгадувати, картинка тут

Після ромашок мені нічого не страшно :girl_cool:

6. Анютка

Анютка Well-Known Member

Але ж гарно!!! а небо - просто фантастика:girl_in_love:

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Дійсно краса. Але ж і роботи там.:khomyak::khomyak:
    Якраз вчора в інтернеті на цю схемку задивлялась. Супер)

8. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2)

9. cydulkina

cydulkina Member

поясніть мені, селу необтесаному, що таке прогон? в мене вже певні здогади є, але все ж....

10. MYR

MYR Member

Я так розумію, це коли картинку або фотографію закидають в програму РМ або іншу подібну програму і видають це за схему для вишивки.

11. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

саме так))))

12. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

У мене так з конкурсною вийшло((. Схема з журналу, я вже дещо з нього вишивала, тому сумнівів не було. А тут замість білого букету виходить якийсь сіро-фіолетовий. Ще й канву взяла 14 (тепер її не визнаю (c) :) ). І нитки всі купила (анкор). Тому колись дошию з цікавості - що вийде :girl_crazy:

Останнє редагування: 25 Березень 2011
  13. La esposa

La esposa Moderator

Дивіться, що я знайшла :girl_haha:

14. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Я знайшла для себе спосіб швидкісного вишивання. Колупаю цьоткину сукенку і думаю про килим, сорочечку для синочка, конкурсну роботу, і рушничок ще не завадив би мені до Пасхи.....і губозакаточну машинку до того всьо або універсальний розширювач доби :girl_cray:

15. LuBimaya

LuBimaya New Member

а у мене такі події, що я й сама в шоці від себе...
    з понеділка іду на курси крою та шиття!!!! ого!

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

То, мабуть, у вихвалялки, але я сюди напишу.
    Виношувала я ідею однієї листівки і щось ніяк вона мені не йшла. І так крутила папери різні, і так - не йшло і все. Братися за щось інше якось не було бажання, то я кілька вечорів мудрувала саме над тією.
    А вчора щось мене потягло до клематисів. Спочатку було враження, ніби я понад рік не вишивала, або й довше. А коли взяла голку й нитку в руки й зробила кілька перших стібків, то пішло досить легко - ніби й не було тої 2-місячної перерви відчуження від вишивання. Аж дивно. І відчуття таке класне... Мабуть, водночас із поверненням до вишивки я також і отця нарешті відпустила.
    І що цікаво. Після годинки вишивання до мене нарешті прийшла візія листівки. Я вже нарешті знаю, що робити!
    Отака була гарна нічка... :girl_in_love:

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Показувати ще нема що наразі.
    Ізонитку ніяк не закину, саме тому, що то моє-моє-моє :girl_in_love: Ну, і я тепер ще й скрапом захопилася (просто показати не можу те, що маю), тому листівками вас буду тішити безперервно (аби лиш час був).

18. LuBimaya

LuBimaya New Member

19. kitka

kitka Well-Known Member

Хі-хі, а я вже кошаків дімовських вибрала з заначки:bye2:. Лавандочка моя готова вже на 95% (лиш не кажіть, що так не буває:girl_haha:), мені там залишилося трохи беку і викладної нитки (до речі, я трохи боялася її, а то й не так страшно двома голками вишивати:connie_pull-pigtail).
    Покрутила я в руках ту 18-ку для котів і вирішила поміняти її на 16-ку, бо я то не подужаю, ще й чого доброго відпаде мені бажання від роботи і буде дуже шкода. Діло в тому, що там повністю зашивається картина. А вона не маленька - десь півметра на тридцять з чимось см. Хоч фон і півхрестиками робиться, але часто в 5!!!! ниток. Я спробувала зробити хоч 10 стібків у два рядка - досить важко, треба прикласти зусилля, щоб голочку протягнути через дірочку. І акуратність втрачається відразу, бо досить грубеньке виходить.
    Тому взяла 16-ку, вже й по краях порахувала, числа написала, але ще не навела лінії. Але вже мені руки чешуться до тих котів:girl_haha:.
    Сподіваюся, ниток мені вистачить. Побажайте мені терпцю:girl_dance:.

20. kitka

kitka Well-Known Member

Буду бити в дзвони:xaxa:. Та ні, думаю вистачить, бо Діми завжди дають запас (ну так люди кажуть, ... мені з лаванди лишилося порядно).
    А "коти" - це такий дизайн, що нічого страшного не станеться, якщо доведеться де-не-де підібрати ДМС: там підлога - постійні переходи відтінків, а котів, наприклад, нічим не зіпсуєш, вони ж не однотонні. Там хіба фон зеленявий треба старатися, щоб ніяких лівих ниток не було, бо має бути плавний перехід від темного до світлого.
    Направду, я дуже довго вагалася, чи міняти тканину. Але таки цей варіант оптимальний, ну бо дуже велика картина і повністю зашита. Якби вона частково зашивалася, то я б і не думала такого робити.
    В цьому дописі хвалилася.