Балачки рукодільниць

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. Holly

Holly Moderator

Відповідь: Балачки рукодільниць

Може спільний проект? Але в мене буде на нього час хіба з квітня:xaxa: Зараз хочу вишити сорочки, хоча б дітям ну і маки свекрусі на д/н

2. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

якщо з квітня 2012, то я приєднаюсь :girl_haha:

3. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Розсмішили :girl_haha: я також би напевно приєдналася .....

4. terezka

terezka котяка-вишивака

і мені той дизайн сподобався дуже, думаю поставити собі в плани, десь так з осені:)

5. Kasia

Kasia Well-Known Member

підкажіть, де Ума показувала свої свічки для коліжанок?

6. Xomka

Xomka Well-Known Member

В завершених роботах, здається...

7. Holly

Holly Moderator

8. Мар'яся

Для збільшення розміру.

9. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Розпочала я сьогодні вишивати Піони. Що я можу сказати - поки не вишиєш набору від Діменшнс - не відчуєш всієї радості вишивання: хрестики, півхрестики та бленди в три нитки на 18ці:girl_crazy:. А схема - то взагалі "білі тапочки" - триколірна і така ж дрібненька, як та канва:8:. Втішає одне - результат має вийти чудовий.

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я на радощах, що хоч трохи мені легше, поскладала нині скрапові причандалля в нову шафку. Роман мені роздобув. Невелика, три полиці всередині, але з дверцятами зате. Так що я зі своїм добром тепер займаю дві шафки, одну велику шухляду ще одної тумби, і крісло, яке Роман грозиться конфіскувати, бо завелика для мене спокуса, аби там щось покласти. :girl_haha:

А ще нині усвідомила, що я таки зачасто щось купую. Нині надибала торбинку з дрібничкам, а коли й де їх купила згадала не зразу. :girl_crazy::girl_flag_of_truce:
    Ще й учора прийшло отаннє невелике замовлення: двосторонній скотч, набір паперу і наліпки.

Із позитивного: нарешті починає знову тягнути до вишивки. Може, скоро візьмуся до клематисів. :d64::girl_in_love:

Останнє редагування: 27 Лютий 2011
  11. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

Дівчатка маю питання, а які завеликі Ваші торбинки на білизну?

12. Ума

Ума Super Moderator

я не міряла, але досить місткі. Бачила в коліжанки помістилася піжама і ще змінна білизна на цілий тиждень :girl_bye2:

13. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Моя приблизно була як листок А4, точно не скажу.

та це проблема пам"яті, а не хом"якозу:girl_haha:
    ось що я замітила, що ти, як і я, дуже часто переключайєшся з одного виду рукоділля на інший. Хрестик, бісер (як він там?), барджелло (щосб почала, а далі?), ізонитка, скрап:girl_haha:
    От і я бісер понакупляла, гачки, спиці (теж придбала різні номери), різного паперу, сьогодні нитку на ізонитку купила. Добре що стримала себе від панчнідлу. І крім того почала малому сорочку настилом по сітці вишивати:girl_haha:

14. Мар'яся

тут ще я така є :) От намисто з вовни зваляла, ходжу, тішуся. Але я знаю нащо я то роблю: то щоб трошки перепочити і ще раз переконатись як я люблю вишивати :) Ну і плюс ще такий фактор спрацьовує в мене "добре все вміти і ніц не робити", але в мене до того ще додається, що "добре все мати, може, пригодиться". Зазвичай, так і виходить, в якийсь момент конче треба, і так приємно, що то в хаті є!

15. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

ооо, я знаю таке
    давно хочу зваляти намисто. Навіть одна дівчина обіцяла мене навчити, і я, чесно кажучи, тішусь, що в неї зараз нема часу. Бо якби був, то я б :crazy::8::wacko1:

16. Мар'яся

А я знайшла спосіб поєднувати приємне з корисним, і тепер в принципі час для валяння є, але мій чоловік казав, що то клініка, а не спосіб :)

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Нє-е-е-е, тоді я себе шукала. З ізониткою я себе знайшла власне. А скрап - хочу ізонитку доповнити. Ще квілінг теж спробую для доповнення ізонитки. Але боюся до нього приступити.
    О, я свою голочку призову теж передала далі. На наступні конкурси.
    А спиці, гачок - із таким мене не побачать. :xaxa:

18. La esposa

La esposa Moderator

ти про що? маєш на увазі, купатися і валяти? :)

19. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

ой, тіко не кажи, що ти руками вишиваєш, а ногами валяєш
    і то все одночасно :xaxa:

20. Мар'яся

саме так :) Дуже зручно: гаряча вода завжди поруч :)

нє, руками валяла, а на табуретці ноут стояв, то я ще ДП почитувала.