Балачки рукодільниць

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Відповідь: Балачки рукодільниць

Останнє редагування: 16 Січень 2011
  2. kitka

kitka Well-Known Member

3. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

4. Kasia

Kasia Well-Known Member

защіпай собі краї - біндерами, прищепками.. чим завгодно.

5. likeangel

likeangel Member

Відповідь: Гурт Вишивальниць. Умови вступу

мммммммм люблю вишивати!!! і взагалі я справжнісінький хомяк!!!:girl_crazy: та от біда тільки зараз дібралася до форуму і ще багато що треба зробити:ed4d70def841dc74b57

6. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Ні, чохла не маю :) Я підкочую і підколюю края.

7. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Написали мені в карму, що не видно фотографії в цьому повідомленні Це всім не видно, чи тільки декому? Я все бачу:girl_yes2:
    Знову дехто пише, що не видно. Може проблеми з радикалом, подивимося завтра, якщо не буде тоді перезалию :)

Останнє редагування: 19 Січень 2011
  8. Анута

Анута Well-Known Member

То глюк радикалу. Все видно :)

9. maistrina

maistrina Загублений

Добрий день. Досить уважно передивилась "вишивальний" форум і ніде не знайшла інформації про виставки вишивок у Львові (чи десь біля ноього :) ). Тому і виникло таке запитання - чи я не уважна, чи виставки вишивок Ви дійсно не проводите?

10. Анута

Анута Well-Known Member

по ідеї рукодільниці з ДП виставки своїх робіт не робили

а от про різноманітні виставки є ця тема :)

11. maistrina

maistrina Загублений

Дякую за посилання, тему передивилась.

А чому? Це було б корисно і вишивальницям і організаторам такої виставки. Вишивальниці на таких виставках можут ділитися своїм досвідом і продавати (хто бажає) свої роботи. А для організатора такої виставки - це може стати і рекламою, і надбанням нових клієнтів (наприклад для рукодільного магазину) і в якомусь сенсі - бізнесом.

12. Orman

Orman Модератор-бомба

ну якби виставку ми робили, то організаторами ми б і були. Рукодільний магазин є (і не один), де форумлянки за бажанням продають свої вироби. Галереї є, форумівки є. Не бачу гострої необхідності. Хіба би похвалитись покрасуватись. Зрештою і на виставку нас кликали, хто хотів - роботи виставив.

13. Xomka

Xomka Well-Known Member

Ось тут є про найсвіжішу виставку. Ми на ДП більше займаємось рукоділлям як хоббі, тому не особливо є що продавати - темпи не ті:) Хоч і професійних є кілька майстринь - що дуже приємно:girl_claping:

14. maistrina

maistrina Загублений

Дякую за відповіді. Посилання на теми передивилась, дуже сподобалось.

Ще хочу запитати - а є на ДП тема, яка присвячена вишивці гладдю, бо ні як не можу знайти. Чи знову не уважно шукаю?

15. Xomka

Xomka Well-Known Member

Я такої теми не пригадую, у розділі "Вишивання" не знайшла. Думаю, там її можна створити:)

16. Аделя

Аделя Active Member

Відповідь: Вишивані роботи в процесі

Третю вишивати напевне не буду, вона мені подобається найменше.
    P.S. Дякую всім за коментарі!!!!!

17. Kasia

Kasia Well-Known Member

по процесу новому. просто забулися. я вже давно перші хрестки накалякала.
    то пара до картинки РОСА.
    до цієї:

вона висить в Тернополі, і має бути не самотня. пара має назву " Ніжні Квіти" але зображення там не гарне. на живо - краще. набагато. вишию - покажу:girl_wink:

18. VampIrka

VampIrka New Member

Дівчата, хочу вишити собі і чоловікові сорочку, але треба майстра щоб порадиться, скроїти і зшити і не дуже дорого (але якісно)... Може хтось знає людину, яка спеціалізується на шитті сорочок. Тел можна писати в ПП. (Можливо із форумлянок хтось шиє). Дякую...:girl_yes2:

19. LudmilaP

Відповідаю на запитання в карму про ростомір
    Я планую його проклеїти спеціальною клеєвою тканиною, ззаду нашити кусок тканини і підвішати на вішак як на першому фото (якщо знайду потрібного розміру), або так як на другому
    [​IMG][​IMG]

Ім"я і дата нородження донечки :)

20. LudmilaP

А ви не хочете зайти в магазин "Призма" і подивитися на наявні фасони сорочок-заготовок під вишивку. Колись там було дешевше купити ніж купувати тканину і шити в кравчині