Балачки рукодільниць

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. terezka

terezka котяка-вишивака

Відповідь: Балачки рукодільниць

конкурсні роботи - таке все гарне і оригінальне:girl_yes:
    мої хом"яки просто :khomyak::khomyak::khomyak: від усього побаченого
    голосувати теж буду пізніше, бо очі просто розбігаються

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Шерлока бавитися будемо? У гурті звичайно.

3. Kasia

Kasia Well-Known Member

ооо. файнющі роботи. дівчата потішили. просто мега молодці!!

особливе потішив мене " Котик на ялинку" - класнючий:girl_crazy:

проголосувала. 100 % впевнена, що знаю чи я робота. :girl_tender:

4. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

А я тепер знаю, що треба вишити з темно- зеленої аїди, яку Мар'яся подарувала. Тільки хай конкурсантка схемою поділиться після конкурсу :) . А руки чешуться спробувати зробити інші красоти, в нових для мене техніках.

5. Liliyah Romanova

Я тільки одну роботу знаю чия, бо в асі обговорювали. Решта - здогадуюся тільки.
    Правда, багато "або". :xaxa:

Ті всі роботи надихнули мене на одну авантюрку. :girl_crazy:

6. kitka

kitka Well-Known Member

Я проголосувала як кажуть "прямо з мОсту", не задумуючись:girl_curtsey:. Але всі роботи суперові, такі теплі і душевні:girl_tender:.

7. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

Роботи надзвичайно гарні:girl_tender:. Всі дівчата молодці, успіхів та натхнення Вам всім в Новому році!!!!!

8. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

І я проголосувала не роздумуючи довго. Бо визначитися дуже важко! Якщо чесно, то щелепа десь досі на підлозі, СТІЛЬКИ ФАЙНИХ РОБІТ! Дівчата, браво!!!!

А такої, як я хотіла робити, немає ;) Шкода, що не встигла навіть розпочати :girl_crazy:

9. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Дівчатка молодці!!! Такі ювелірні роботи зробили!!!

10. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Конкурсні роботи суперові!
    А ще знайшла серед робіт ту, яку сама хотіла виконувати. Була трохи в шоці, бо ніби нічого не відправляла, а тут моє:girl_crazy: Тепер цікаво, хто її робив. Ну і я таки закінчу цю штуку, як тільки бажання вишивати повернеться:)

11. La esposa

La esposa Moderator

Люди, я знанку встала, і одразу до компутера. Переглянула знову роботи, і ні разу не пошкодувала про свій вибір. Однозначно, буду мучити рукодільницю, хай після конкурсу проведе МК :)

Оксанко, ти питаєш, як то я так могла зразу проголосувати — а я просто потім не змогла би, думала би, думала... а так пішла на повідку в емоцій, і проголосувала за ту роботу, яка просто припала до душі, яку би хотіла зробити для себе чи для своїх рідних. Ну, і про складність роботи теж подумала, але вже в другу чергу :girl_blush2:

12. Kecan

Kecan New Member

Роботи - просто слів немає:girl_tender:. Які ж все-таки в дівчат таланти, фантазія і просто золоті руки. Дякую конкурс прекрасний :girl_yes:

13. La esposa

La esposa Moderator

А можна виставити в підписі лінк на конкурс? я би з ним по форуму походила.. :)

14. Liliyah Romanova

Треба.
    Крім того, адміністрація розіслала ПП із посиланням на конкурс. ;)

Мені теж здавалося, що то суперскладно й раніше я за це не бралася. А тут пробило. Вишивати потреба була, а до клематисів охоти не було, бо трохи дається взнаки трагедія з останнім вишитим подарунком.
    Мені сподобалося. Буду ще на папері вишивати.
    Головне розібратися з інтервалом. Я однозначно замалий зробила, але пороти не хотілося, тому вийшло так, як вийшло.
    Раджу спробувати. Воно тільки спочатку важко, а потому йде дуже швидко й легко.

Схему нарила в інтернеті. До вигадування ще не дійшла. :blush:

15. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ой, дівчата, ви супер- мега- геніальні... Промордували мене з вибором конкретно! Довели до того, що з поміж двох робіт я рахувала "скочив зайчик на травичку" поки вибрала.:girl_impossible:
    Краса неземна і ідеї суперові.

16. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

От і в мене так. Тільки різниця в тому, що я таку ж річ зробила і вже відправила на подарунок нашій рукодільниці))) І теж зайшла, а хтось на конкурс таку ж виставив) От би знати хто.
    Я дуже хотіла взяти участь в конкурсі і придумала, що робити, але так руки і не дойшли, а шкода, бо подібного ніхто не робив. Буде мені наука, що треба себе брати в руки і вірити в свої сили.
    Дівчата МОЛОДЦІ! Всі роботи - маленькі шедеври!

17. Kalina

Kalina Active Member

І я проголосувала, всі роботи такі гарні:girl_tender:Але вибрала ту, яку б найбільше хотіла мати:girl_smile:

18. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

я собі написала список, за які роботи я хочу проголосувати. І, як не дивно, ці всі роботи виконані тими техніками, якими я не володію (поки що) Я не вмію так спонтано голосувати. Як казав мій брат, з кожною думкою треба переспати:girl_nea:

19. Naturals

Naturals Well-Known Member

І я вже проголосувала, за ту роботу до якої руки вже давно тягнуться, але ніяк не наважуся таке зробити(але таки мушу хоча би спробувати). І роботи всі просто надзвичайні:girl_tender:, тепер маю, ще одну купку хотюнчиків.

20. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Можна б було написати "Я в шоці!" ...але... я цього чекала... я знала, що роботи будуть фантастичні, тож готувала себе до важкого вибору. Голосую відразу, на перших емоціях, бо потім просто не зможу визначитись. Зазвичай переглядаю роботи, зупиняюсь на "Ой, які симпатяжки!". Потім переглядаю ще раз всі роботи...і ще раз - визначаю, що ще викликає подібні емоції, порівнюю і голосую. Отака методика:girl_yes: