Балачки рукодільниць

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Балачки рукодільниць

:rofl: А як же блекворк? То ж суцільний бек. ;)
    Я навпаки бек дуже люблю. І блекворком шити також. :blush:

2. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

вчора писала тае, бо 4 години вишивала той бек, а то ще не все. Не те щоб я зовсім його розлюбила.. то як з морозивом - можна переїстися, але на наступний день знову хочеться ;)
    Зате приємно дивитися, як через бек кольові плями перетворюються на картинку :)

3. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Маю питання до дівчат-в'язальниць.
    Зв'язали мені ще минулої зими плаття, але є з ним проблема

-ота резинка під пахвами. Червоним показано відстань від її початку і до згину руки. Словом, носити його - одна незручність: руки не піднімеш, плащ зверху теж не вдягається. Лежить в шафі, і дуже шкода, бо воно тепленьке і гарне. Можна це якось виправити? І якщо можна, то де. Я у в'язанні повний нуль(

4. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

А підтянути резинку на шию, щоб вийшов широкий ворот, не вийде?

5. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Нема куди підтягувати, плаття донизу йде трапецією і довжина трошки за коліно. Буде смішно виглядати. Тоді вже хіба зовсім переробляти, завужувати знизу чи як?

6. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Haidee , може вам краще звертутись сюди або сюди . Здається мені, що дівчата-в"язальниці сюди рідко заглядають.

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Не хочеться йти в жилетку, то трошки тут понаписую.

Пошук призів на конкурс і сам конкурс дали трохи запалу й навіть вишивала трошки клематиси. Однак вишивати можу лише вночі, а воно не кожної ночі йде. Удень вишивати можу хіба маленькі процесики на снапах. Вкладаємося з малим на ліжко, він собі їсть, а я вишиваю, поки руки не стерпнуть. Так що дрібнички могла би зараз робити, але не беруся, бо мучить совість за клематиси. Мені залишилося 11 днів, а я не знаю, чи встигну. І так то тисне, що капут. Хоч мені й сказали, що не страшно, якщо не встигну на час, але так не хочеться підводити людину...
    Отак і колупаю по пару хрестиків на добу. А що ті пару хрестиків проти цілої картини? Ще й голочок бракує явно. Ще треба десь 15 докупити. Маю надію, що завтра вдасться до рукодільного потрапити. Може, знову запал до клематисів прийде. Точніше віра в те, що я можу завершити їх на час.

Зате Натусик такий солодкий-солодкий... Як тільки мені стає сумно, що вдень не можу вишивати на станку, він зразу мені посміхається. І так щиро й радісно... Так що і сумно, і несумно. :smile:

8. Ірена

Ірена Well-Known Member

Orman, а чи можна ваш "рецепт" виготовлення ведмедика-Тільдика? мо, я б зробила такого малечі?

9. Orman

Orman Модератор-бомба

так я ніби виставляла у відповідній темі. Зараз в будь-якому випадку не зможу, хіба вечерком, а ви поки гляньте в темці про іграшки

10. Xomka

Xomka Well-Known Member

Дівчата, хто вже був на рукодільній виставці? Напишіть враження:girl_cool: Постараюсь завтра туди потрапити:connie_pull-pigtail
    п.с. Давайте про виставки писатимемо тут, бо я ледве знайшла оголошення серед балачок:connie_pull-pigtail

11. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

А я навіть не знаю що зі мною робиться... Ніби не криза, але щось воно не тойво. Вишивати не можу, не хочу, і взагалі... Візьму голку в руки, три хрестики і все... Не йде! Після клематисів моя швидкісна муза десь полетіла і не хоче до мене повертатись :sad: Чи то на мене так впливає оте вже майже місячне сидіння в хаті, що речі, які я люблю не приносять мені задоволення, чи що. От нині могла мати міні-форумівочку з Веланою, а де там, сиджу я тут у Львові, а десь там в Луцьку забава :sad: Зате почала задивлятись на інші рукодільні техніки, такі, щоб виконання роботи не займало багато часу і скоро був результат. На таке ще моєї музи вистарчає. Хоча, вчора пробувала задекупажити пляшечку, зробила і віддала малому бавитись - не сподобалось :sad: Зате нині купила собі ще акрилових фарб, може, таки одну задумку втілю в життя :)

12. Sneil

Sneil New Member

Відповідь: Маю і можу поділитися!

Привіт усім вишивальницям! Приймайте ще одну новеньку:girl_blush2: Дуже рада, що хом'яча хвороба поширилась і до Рівного:girl_smile: І от у мене питаннячко до всіх рівнянок-вишивальниць: які Ви знаєте місцеві рукодільні магазини з вишивальними прибамбасами і багетні майстерні? Дуже дякую усім і вибачайте, якщо не в ту тему втрапила. Просто читаючи ваші дописи і милуючись неперевершеними роботами, ще не зустрічала форумчанок з Рівного, тому й не знала в кого запитати.

Останнє редагування: 11 Грудень 2010
  13. Sneil

Sneil New Member

Відповідь: Маю і можу поділитися!

Позбувайтесь швидше того, розфарбуйте світ навколо себе кольоровими нитками:d64: і насолоджуйтесь :girl_in_love: Ви перша форумчанка-рівнянка-вишивальниця, яку мені вдалося тут знайти. Насмілюсь Вас особисто попросити, щоб Ви розказали, що такого є в нашому місті, що неохідне для вишивання. Я відшукала лише нитки DMC по 6 грн., а аїди поки що знайти не можу. Завдяки посиденькам вирішила перейти з шерстяних ниток і "базарної" канви на щось ліпше.

Останнє редагування модератором: 13 Грудень 2010
  14. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Дівчатка була сьогодні на виставці:girl_in_love:
    http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=863548&postcount=56
    і тут
    http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=863579&postcount=58
    скинула фото.

Попала на МК кольорової мережки до Людмили Мерви,така хороша людина-позитивна.Зараз буду практикувати ту мережку,так цікаво! перший раз робила і навіть вийшло...

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

хе-хе, я теж сьогодні була на МК в нашої Лариси (mermaid) , вперше практично цілий день була без малечі , тільки муж привозив годувати. Тепер я вмію робити маляток-лялечок:girl_dance:, то дуже захопливе заняття, яке приносить море позитиву, от тільки шкода, що ми трішки не розрахували з часом і не встигли всього, що планувалось. (тепер мушу просити мужа щоб знов з дитьом посидів кілька годинок, щоб я тих малючків доробила) А покищо покажу свого бджмелика,на тій стадії на якій є, без крил і без полосочок, але дуже миленький ну і фото "швидкісне при лампі"

16. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

:khomyak:
    Віко, твій бджмелик тааакий файнюній :girl_in_love:, не побоюсь сказати - "Учениця перевершила майстра-вчителя" :girl_yes2: (моська сууууперово солодка вийшла)

17. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Почала я нині "Малюка" вишивати на 16 чорній аїді - чогось хрестики такі криві виходять, і до чорного тяжко привикається :girl_cray: а так хочу до нового року встигнути...

18. Аделя

Аделя Active Member

Якщо дуже хочете, то обов'язково встигнете :girl_wink:. Я його вишила за 4 дні, теж мені тяжко то давалось на чорній 16-ці, таааак очі втомлювались:girl_sad:. Але результат того вартий!!!:girl_cool:

19. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

20. окса

окса Member

Мені ,напевно,краще в ЗАТУРКАНІ,але напишу тут.Зробила я свого Миколайчика:d64: і завтра збиралась відправити поштою в інше місто,навіть взяла адресу в Іринки,аж тут почала чистити свої ППі натрапила на заголовок Миколайчик-читаю-не можу второпати-подарунок повинен бути не для тієї вернісажниці,при чому,я весь час була впевнена,що подарунок поїде зі Львова:girl_bye: Ото би втнула:girl_blush2::girl_impossible: Це ,напевно,вже вік