Балачки рукодільниць

Тема у розділі 'Теревені', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Листопад 2006.

1. Halina

Halina Well-Known Member

Відповідь: Я займаюсь рукоділлям: питання, поради, обговорення

Якщо б я вишивала, то підібрала різні відтінки вишневого і такого насиченого. А от ці квіточки які в сердечку, то червоненькі (яскравий). Поясню чому такі я б вибрала. Це ніби такий зміст - коли серце наповнене сильними почуттями, то в ному квіти яскраві квітнуть.

Останнє редагування модератором: 2 Червень 2009
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Мені теж дуже кельтські узори подобаються, але щось я боюся їх вишивати, не знаючи, що в них закладене. :confused:

Останнє редагування: 2 Червень 2009
  3. Holly

Holly Moderator

Я тільки тепер помітила, що то кельтські узори, хоча я не надаю тому значення http://www.fabrics.ru/color_map/Muline1Gamma.htm 150, 221, 498-такі кольори сподобались мені

4. Liliyah Romanova

Та то мене колись тато так настрашив, то я відтоді чужі взори оминаю зазвичай. Хоча саме кельтські мені дуже подобаються!

Ярцю, а не хочете спробувати вишивати це серце меланжевою ниткою? [​IMG] або [​IMG] чи такими [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 2
  5. Holly

Holly Moderator

Ви читаєте мої думки. Буду вишивати меланжевою ниткою, а колір виберу в магазині, який найбільш сподобається. Завтра почну вишивати :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 3
  6. Анута

Анута Well-Known Member

і я хотіла сказати, що обрала власне меланжеву нитку ;) Успіхів!

7. Natalya

Natalya Well-Known Member

Відповідь: Готові роботи: вишивка, в'язання, одяг, біскорню

А я на днях перетворила своє маленьке чорне плаття на просту літню чорну суконочку. Вишивка стрічками + трошки бісеру.

• Подобається Подобається x 18
  8. Галинка

Галинка Well-Known Member

А що там два кольори? Мені здалося що один.

9. Holly

Holly Moderator

Ні, колір там один. Я хотіла вишивати іншим кольором, запропонували вибрати або червоний або синій колір, або вишивати меланжевою ниткою. Я вибрала темно-червоний, почала вишивати. Можна подивитись в Вишивка в процесі :girl_smile:

• Подобається Подобається x 1
  10. gutalinchyk

gutalinchyk Well-Known Member

як на мене то складніше було підібрати тканини, бо в нашому "селі" вибір натуральних тканин з цікавим малюнком невеликий, а синтетики я не хотіла, в результаті одну замовила в магазині зі шторами
    а якщо про пошиття, то сумка цільнокроєна, шви по бокам і зверху на ручці,краї оброблені репсовою стрічкою.

• Подобається Подобається x 4
  11. Holly

Holly Moderator

Яку тканину краще обрати для біскорню? а то я свої робила з базарної (багато залишків було), то мені якось не дуже сподобалось, малюнок трохи перекошений (тому не показую)

12. Galysik

Galysik Well-Known Member

Для біскорню найкраще брати рівномірку, добре підходить льон. Можна і на аіді, але виглядають такі біскорню на мою думку не так елегантно як рівномірка, через надто великі дірки. Базарну не добре бо вона крива.

13. лелека

лелека Member

Відповідь: Наші рукодільні плани

Привіт усім! Я серед вас новачок, хоча вишивкою займаюсь вже 15 років. Серед робіт багато подушок, серветок, рушничків пасхальних. Остання моя робота моя вишиванка. Зараз вишиваю вишиванки сину та чоловіку. В планах кошик з соняшником та маками. Більше сиджу на однокласниках, там багато груп по темі вишивки. У травні в нас була зустріч вишивальниць, всі були зі своїми роботами. Оскільки я новачок, то просвітіть мене, як можна загрузити фото та аватар. Дякую

• Подобається Подобається x 5
  14. Ума

Ума Super Moderator

Відповідь: Наші рукодільні плани

Лелеко, дозвольте Вас привітати від імені усіх вишивальниць на нашому форумі! Дуже раді, що Ви приєдналися до нас, можете ще когось з однокласників тягнути сюди, у нас теж зустрічі проводяться і спілкування тут значно легше відбувається :)

Аватар: зайдіть у Панель керування, там злівої сторони оберіть Аватар. А далі по тексту зрозумієте, як його завантажити. Є певні обмеження щодо файлу, але я думаюсь ви швидко з цим справитесь.

фото: можете прочитати гілки хостинг зображень або як запостити фото на форум - відповіді!

якщо щось питайте і виставляйте свої роботи готові і не дуже :)

• Подобається Подобається x 6
  15. Galysik

Ума, а де можна подивитися на фотки із зустрічі вишивальниць? Я б залюбки приєдналася :)

16. Ума

Ума Super Moderator

На ДІвочих посиденьках регулярно відбуваються форумівки, тематичні і просто так. Вишивальних ще не було, але можете організувати - дайте клич! :)

• Подобається Подобається x 3
  17. Galysik

18. Ума

Ума Super Moderator

Лілю, в одному твоєму дописі прочитала, що ти вишиваєш в машині :) Як то тобі вдається практично?

я послухала і спробувала килимкувати в машині поки на вихідних їздили на відпочинок, троха більше години в одну сторону. Килимкувати майже вдалося, але я потім по машині збирала всі ниточки!!!! І мені не дуже треба розкластися з килимком, як з вишивкою!

от цікаво як ти і схему, і нитки, і вишивку шиєш?

19. Liliyah Romanova

Нитки в мене в орґанайзері, ножички теж там. Одну із секцій використовую, як смітничок для залишків. Поки вишиваю, орґанайзер у торбі в ногах. Візьму ниточку, яку треба, всилю в голку, й орґанайзер відкладаю. Схему кладу на коліна й вишиваю на великих п*яльцях. Іде не так швидко, як вдома на канапі, але теж незле. Тільки треба врахувати, що тут на трасі вишивати дуже легко, бо Онтаріо пильнує дороги дуже добре, а по місту я за таке ніколи не берусь - неможливо. :)

20. Анута

Анута Well-Known Member

тоді на наших дорогах хіба що все по машині розкидати. з тими ямками і колдобинами наавіть в дірочку не втрафиш, не те щоб голку населити. хіба що на червоний постійно стояти ))))))))