Байка про секс із неповнолітнім

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Sertce, 25 Квітень 2012.

1. poputochka

poputochka Well-Known Member

Відповідь: Байка про секс із неповнолітнім

2. AilataN

AilataN жива

Перефразовуючи : плох той учень, який не мріяв про вчительку))

3. poputochka

poputochka Well-Known Member

Нє, ну чому. От хтось писав, що для 15-16 юнака 30-річна жінка вже "старушка"...
    Тому і питаю чоловіків про реальність "байки" ...

4. BlackSheep

BlackSheep Active Member

І отака вона прям ца-ца "позитивна" ,на дошку пошани тільки лишилось в школі повісити,та яке в школі ,в районі !!!!!!! А за тещо вона займалась інтимом на робочому місці то хіба не тре звільнити?(незалежно навіть з ким)
    Таки ,направду ,вражае байдужічть "нашого народу" і мами того хлопця особливо.Мама могла ж піти до неі і пригрозити що напише на неі заяву ,якщо малого не лише в спокою,і щоб навіть не розповідала про розмову....
    А говорити з 16-18 річним пацаном ,на мою думку,змісту нема, бо замість мозку там зараз один великий гормон який потребуе регулярного сексу .От хлопчисько і отримуе що хоче ,для нього понятття любов= секс і навпаки.

5. levandivka

levandivka З яйцями...

Аха...
    http://www.youtube.com/watch?v=GPgisycT_go

6. kozhuk

kozhuk New Member

Якщо бути точними вони в кабінеті лежали на зошитах. Це ще не інтим.
    Але в моїй школі звільнили б навіть хоч би й завуча за такі "пасажі".

---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 15:37 ----------

Закоханість у вчителя чи вчительку - явище описане і в кіно, і в літературі. Це як різновид службового роману. Жіночий колектив, вчителі зранку до ночі на роботі, от таке і трапляється. Але дорослі люди (в даному разі - жінка) вже повинні контролювати свої почуття настільки, щоби це було щось соціально-прийнятне. Якщо справжнє, то дочекалася би його повноліття. Із армії чекають якось

7. AilataN

AilataN жива

Ні, це сеанс сонячних ванн)))
    Все, я вже йду, бо тут одні хіхоньки)))

8. kozhuk

kozhuk New Member

Ну... Я мала на увазі, для суду це не доказ. А от для школи - ЧП.

9. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Швидше за все дамочка або має волохату лапу в райвні чи в якомусь іншому ...вні, або, якщо містечко маленьке, адміністрація школи просто може боятися не знайти їй відповідної заміни.

10. oksumoron

oksumoron Active Member

я собі як згадаю щколу, так це ж кокон який вічно гуде, і всі все знають!
    якщо у вчительки роман з кимось, то ж це роками обговорюють, а ще якщо це з учнем!
    я собі пригадую, як два роки обговорювали поцілунок моєї викладачки, з іншим вчителем в літньому таборі!
    а тут, хлопцеві 15, він ж мав друзям натякнути про такі от "звершення"!
    вже не говорячи, про те що діти йдуть додому, і кажуть "мамо, а моя вчительки спить з Петром, який за мною сидить"
    це ж який мав би підніматись скандал зі сторони батьків!

11. perekotypole

perekotypole New Member

Абсолютно підтримую думки про те, що з боку вчительки - це безвідповідальність і збоченство, яке вона передала малолітньому. Думаю, хоч такий випадок і приємний для самолюбства підлітка - хлопчики люблять таким хвалитися - але вони швидше негативно вплинуть на його формування як дорослоі людини. І якби вона його справді любила, то втікала б подалі, щоб не красти його молодість і не руйнувати життя і моральність. А так - нагло і безрозсудно використовує малого

12. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

це ше можна посперечатись хто кого використовує)) мож у неї там любоффф всєй жизні, а в нього підвищений рівень гормонів...
    а ,якшо чесно, то я шось слабо вірю в ту історію.
    байка-є байка:girl_wink:

13. Tentatrice

Tentatrice black coffee_sweet dreams

Якось взагалі слабо віриться в це:girl_nea:
    Я сама працюю в школі, тому з впевненістю можу сказати,що директор давно б звільнила цю особу,і в першу чергу,тому що

.

І подумайте,це з маленьке містечко,та свідомі батьки б цю вчительку давно за межі міста відправили жити (морально б довели,якщо не притягли б до кримінальної відповідальності)

Але якщо це мало право на життя,то таку жінку лікувати потрібно від збоченьських наклонів,
    а хлопця також,але від психічних бзіків по типу-самогубства. Най би йому лікарі розказали,що буває в разі невдалої спроби вкоротити собі віку.