Відповідь: Байка про секс із неповнолітнім О, аудиторія ДП завдяки цій темці неухильно зростає... А яка різниця, чи це має якесь практичне значення?))) Підключайтесь до розмови про реальність ситуації, вам теж було колись 16...
Відповідь: Байка про секс із неповнолітнім Перефразовуючи : плох той учень, який не мріяв про вчительку))
Відповідь: Байка про секс із неповнолітнім Нє, ну чому. От хтось писав, що для 15-16 юнака 30-річна жінка вже "старушка"... Тому і питаю чоловіків про реальність "байки" ...
Відповідь: Байка про секс із неповнолітнім І отака вона прям ца-ца "позитивна" ,на дошку пошани тільки лишилось в школі повісити,та яке в школі ,в районі !!!!!!! А за тещо вона займалась інтимом на робочому місці то хіба не тре звільнити?(незалежно навіть з ким) Таки ,направду ,вражае байдужічть "нашого народу" і мами того хлопця особливо.Мама могла ж піти до неі і пригрозити що напише на неі заяву ,якщо малого не лише в спокою,і щоб навіть не розповідала про розмову.... А говорити з 16-18 річним пацаном ,на мою думку,змісту нема, бо замість мозку там зараз один великий гормон який потребуе регулярного сексу .От хлопчисько і отримуе що хоче ,для нього понятття любов= секс і навпаки.
Відповідь: Байка про секс із неповнолітнім Якщо бути точними вони в кабінеті лежали на зошитах. Це ще не інтим. Але в моїй школі звільнили б навіть хоч би й завуча за такі "пасажі". ---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 15:37 ---------- Закоханість у вчителя чи вчительку - явище описане і в кіно, і в літературі. Це як різновид службового роману. Жіночий колектив, вчителі зранку до ночі на роботі, от таке і трапляється. Але дорослі люди (в даному разі - жінка) вже повинні контролювати свої почуття настільки, щоби це було щось соціально-прийнятне. Якщо справжнє, то дочекалася би його повноліття. Із армії чекають якось
Відповідь: Байка про секс із неповнолітнім Ні, це сеанс сонячних ванн))) Все, я вже йду, бо тут одні хіхоньки)))
Відповідь: Байка про секс із неповнолітнім Ну... Я мала на увазі, для суду це не доказ. А от для школи - ЧП.
Відповідь: Байка про секс із неповнолітнім Швидше за все дамочка або має волохату лапу в райвні чи в якомусь іншому ...вні, або, якщо містечко маленьке, адміністрація школи просто може боятися не знайти їй відповідної заміни.
Відповідь: Байка про секс із неповнолітнім я собі як згадаю щколу, так це ж кокон який вічно гуде, і всі все знають! якщо у вчительки роман з кимось, то ж це роками обговорюють, а ще якщо це з учнем! я собі пригадую, як два роки обговорювали поцілунок моєї викладачки, з іншим вчителем в літньому таборі! а тут, хлопцеві 15, він ж мав друзям натякнути про такі от "звершення"! вже не говорячи, про те що діти йдуть додому, і кажуть "мамо, а моя вчительки спить з Петром, який за мною сидить" це ж який мав би підніматись скандал зі сторони батьків!
Відповідь: Байка про секс із неповнолітнім Абсолютно підтримую думки про те, що з боку вчительки - це безвідповідальність і збоченство, яке вона передала малолітньому. Думаю, хоч такий випадок і приємний для самолюбства підлітка - хлопчики люблять таким хвалитися - але вони швидше негативно вплинуть на його формування як дорослоі людини. І якби вона його справді любила, то втікала б подалі, щоб не красти його молодість і не руйнувати життя і моральність. А так - нагло і безрозсудно використовує малого
Відповідь: Байка про секс із неповнолітнім це ше можна посперечатись хто кого використовує)) мож у неї там любоффф всєй жизні, а в нього підвищений рівень гормонів... а ,якшо чесно, то я шось слабо вірю в ту історію. байка-є байка
Відповідь: Байка про секс із неповнолітнім Якось взагалі слабо віриться в це Я сама працюю в школі, тому з впевненістю можу сказати,що директор давно б звільнила цю особу,і в першу чергу,тому що . І подумайте,це з маленьке містечко,та свідомі батьки б цю вчительку давно за межі міста відправили жити (морально б довели,якщо не притягли б до кримінальної відповідальності) Але якщо це мало право на життя,то таку жінку лікувати потрібно від збоченьських наклонів, а хлопця також,але від психічних бзіків по типу-самогубства. Най би йому лікарі розказали,що буває в разі невдалої спроби вкоротити собі віку.