Відповідь: Байка про секс із неповнолітнім Даруйте, не виніс у "ангела-охоронця". А в до видавців кросвордів не писали?
Відповідь: Байка про секс із неповнолітнім ні. В вас до мене якесь упереджене ставлення. Це я вже не вперше помітила. Не знаю, чим я Вам не вгодила? можливо, тим , що гумор Ваш не завжди сприймаю?
Відповідь: Байка про секс із неповнолітнім Нє, дівчата, але, направду, історія схожа більше на мексиканський серіал, ніж на реальні події. І все більше обростає пікантними подробицями... В реалі, вчителька би кулею вилетіла зі школи, і постаралась би не лише адміністрація, а й весь рідний педколектив (і в основному певне жіночий, де як звичайно живуть "як павуки в банці", і брудну білизну одне одного активно обговорюють) - треба ж було б змити пляму і забути все як страшний сон. Підключились би і батьки хлопця, і батьки інших дітей, і "органи" (хтось би настукав обов"язково, а могли б звернутись і Його родичі). Та і чоловік вправив би "мОзги"... Ну, не вірю в таку толерантність і "політкоректність" у райцентрі - всі все знають, проковтнули і тихенько мовчать... Абсолютно неправдоподібна ситуація (ІМХО)... Зате маємо про що поговорити
Відповідь: Байка про секс із неповнолітнім Нам ніколи не зрозуміти що твориться у чужій душі. Але те, що вона вчителька у школі!! Це вища степінь аморальності!! За кордоном їй б не дали права далі викладати, навіть не прийняли на роботу близько до дітей!! Жах. А в нас все спускають з рук. Вона хоч би почекала поки йому 18 виповниться, поки школу закінчить.. Може то смішно звучить, але як інакше?? Чим людина думала?.. Та в тому то справа, що нічим.. Завжди кажу: скільки людей - стільки чудес.
Відповідь: Байка про секс із неповнолітнім Я собі можу уявити як гудуть Ланівці і як тій вчительці обмивають кості. Нє, мало, треба ще на форумі пообс... Що в тій ситуації обговорювати? Неповнолітній = кримінальна відповідальність. Вже повнолітній, то лишіть людину в спокої, самі розберуться і життя розставить на свої місця. Не йметься - робіть громадські збори чи як то називається і вирішуйте питання чи варто тій людині вчителювати. Часом в свому оці колоди не бачуть. Особливо в педколективах де як правило ще той серпентарій. Не зробили нічого коли хлопець був неповнолітній, значить всіх все влаштовувало. Ніколи не повірю, що ніхто нічого не знав, сама з райцентру тої ж області. А тепер 18 стукнуло і раптом язики розвязалось. Гидко читати оте перемивання і переливання. А в житю по різному буває. Я б не бралась когось осуджувати, на то є суд або вищий суд. Моя коліжанка прийшла в школу після універу в 22 роки класним керівником в 11 клас. На випускному я дізналась, що вона зустрічається з учнем. Через чотири роки одружились. Закохані і щасливі, хоч і шість років різниці.
Відповідь: Байка про секс із неповнолітнім мене в цій ситуації зачіпає тільки пасивність інших батьків, чиїх дітей продовжує вчити та пані. от і все. її особисте життя залишається її особистим життям, мені на то було б плювати. але мовчання інших мене просто заганяє в ступор....
Відповідь: Байка про секс із неповнолітнім До Пупсик Є так гра "Вірю-не вірю" або ж "Блеф-клуб". Часом таке в житті буває, що куди там тим серіалам. Звичайно, жіночий колектив фарби згустив, це без варіантів. І правильно Ви пишете, що є Божий суд. Але то, я думаю, стосовно взаємин між ними – так, можна вважати, Бог розсудить. Але те, що це неприпустимо з т. зору, що вчителька продовжує педагогічну діяльність… Принаймні, звільнення (хай би сама то зробила) мало б стати платою за кохання.
Відповідь: Байка про секс із неповнолітнім для мене ця тема є з назвою "Розтління неповнолітніх". Чим те розтління закінчилось, і чи мало продовження а-ля "у них все серйозно" якось для мене не дуже важливо (вірніше, добре що так , а не інак), мене обурює сам факт допустимості дорослими людьми стосунків з неповнолітніми . І відношення до цього факту типу: " серцю не прикажеш", "любов зла", "любві всє возрасти покорни", і т.д.
Відповідь: Байка про секс із неповнолітнім Мене теж жахає тема "розтління малолітніх". Але саме з цього пункту історії нема однозначності. Я знаю жіночі колективи, можуть додумати й те, чого не було (грубо кажучи, свічку ніхто не тримав, а оті розповіді про те, що вранці йшов з дому вчительки на уроки запросто можуть бути ОБС). Тепер це вже в минулому. Але... ІМНО, в даної жінки в будь-якому випадку певна "профнепридатність". Учні не мають те бачити у школі, не мають вважати загальноприйнятою нормою (як і ін. вчителі).
Відповідь: Байка про секс із неповнолітнім я так думаю що з нетерпінням чекають продовження історії)))
Відповідь: Байка про секс із неповнолітнім ( Пишу з мобільного, тому не можу цитувати). Дівчата, батькам іншиx дітей одинаково, бо за нею ніxто ніколи такого нічого подібного не помічав, вона до дітей не чіплялась, не ображала, прекрасно знає свій предмет, закінчила ін'яз на червоний диплом. Її поважає районо як спеціаліста. Вона- не є якась педофілка. Вона "зв'язалась" лише з цим xлопцем, коли йому було 15. Зараз йому 18. Ні її, ні його батьки не в заxваті від циx стосунків. Я, коли писала цю історію в "Зраду..." просто xотіла дізнатись вашу думку: чому так буває, чому проміняла нормальну сім'ю на стосунки - з ким?-з неповнолітнім.! Який не має ні грошей, ні життєвого досвіду, ні... Одним словом, майже нічого, що може привабити жіночку за З0. Вона витрачає зарплату на нього, вони зустрічаються відкрито... Я просто xотіла розвіяти свій шок і дізнатись вашу думку на свої "чому". Ось і все. (Р.S. Дякую за "доречну" назву теми.)
Відповідь: Байка про секс із неповнолітнім Ви хотіли щоб тут всі кинулись казати що все ОК, що то нормально, у всіх так буває?? А ще би в ідеалі щоб якась форумлянка розказала що вона так само закохана в друга свого сина? Такого не буде. Чому? бо по перше таких збоченців небагато і на форумах вони не сидять, мають іншу роботу. А по друге навіть якби тут такі і були то вони б мовчали. Отак то
Відповідь: Байка про секс із неповнолітнім От і є відповідь на ваші запитання. Просто ви не врахували основного аспекту- ненормальності поступку цієї людини. Не чому вона пішла. а як вона пішла. Піти ж теж треба нормально. Мужчину, який іде з сім"ї, бо настигли почуття я ще тако-сяко можу зрозуміти, але того хто шарахається з 15 річними дівчатками, або лишає сім"ю заради таких стосунків зрозуміти неможу, і не хочу навіть розбиратися чому, бо , для мене, відповідь однозначна. тут така сама аналогія, тільки статі змінено. Ви, я так зрозуміла, педагог? І ви не побачили основного нюансу? Ключове слово тут- до неповнолітнього. Хворі люди і йдуть по "хворому". Пи.Си. Червоний диплом? Частенько генії бувають маняками і псіхами.
Відповідь: Байка про секс із неповнолітнім Це точно. Або настільки дурними, що навіть Не розумію хлопця, якому приємно бути утриманцем дорослої тьоті. Ні він, ні вона не викликають у мене ні симпатії, ні співчуття - я такого просто не розумію і не сприймаю. І немає значення, чи то тьотя і хлопчик, чи дядя і дівчинка. Але, всім відомо, що старшокласники, хоч і неповнолітні, досить часто вже мають інтимні стосунки, і не завжди з ровесниками. Припустимо, їй 16, йому 22. Юридично ніби вже кримінал, але батьки не дуже проти того виступають, бо ж "у них все серйозно", любов і т.д. Тобто, має значення тільки різниця у віці, а не сам факт, що один з них неповнолітній?
Відповідь: Байка про секс із неповнолітнім Як у Вас тут цікаво, давно не був, стільки нового, такі казки. Аффтар жжот, пеши исчо!