Відповідь: Багетні майстерні Львова Епіцентр не має жодного відношення до цієї багетки. Це київська фірма, яка орендує в Епіцентрі територію. До речі, люди з інших міст приїжджають, щоб оформити в Саші вишивку, особливо бісерну. А Зоряна (хамовита дамочка) вже яка є, її не змінити, має дуже вредний характер, але толк в своїй справі знає. На їхній захист можу привести багато прикладів, але мінусів також хватає. Тому потрібно зважувати самому, чи йти туди чи ні.
Відповідь: Багетні майстерні Львова Вагомий ПЛЮС багетної в Епіцентрі, те, що за годину можна забрати роботу, інколи дуже виручає Погодьтеся, інколи навіть одного дня бракує
Відповідь: Багетні майстерні Львова Я не знаю чи це Клейнод чи ні, не пам"ятаю просто, але більше ноги моєї там не буде... чи то я так "непрезентабельно" виглядала, чи що, але відношення таке було, наче чого ти сюди приперлася зі своїми вишивками (скажу, що завмолення в мене було солідне: 4 ведмедики і 2 великих картинки), давай дуй звідси, а я краще далі побалакаю зі своєю подругою. Н сподобалося мені там і більше туди не піду
Відповідь: Багетні майстерні Львова а як нам тепер знати,що це була за багетка? пишіть вже конкретніше,а не загальне незадоволення.
Відповідь: Багетні майстерні Львова Я ж писала, що майстерня через дорогу від ТСМ, що в Палаці мистецтв на вул.Коперника, там іншої немає, видно ви не бачили попереднього допису.
Відповідь: Багетні майстерні Львова Заходили по сходах вниз, в напівпідвальне приміщення? то Клейнод. Дивно, мене там гарно обслужили.
Відповідь: Багетні майстерні Львова Так, по сходах вниз... Мабуть це від зміни залежить, бо в ТСМ теж є така жіночка дивна, з нею дуже важко до чогось договоритися, вона мені одного разу гачок (чи як воно там називається) догори ногами причепила))) на картинці була гілка лимонів, ка звисає донизу, а вона перевернула догори ногами і сказала, що подумала що то якісь квіти)))) зате тепер я можу вішати картинку як захочу, залежно від настрою, або нормально, або догори дригом)))
Відповідь: Багетні майстерні Львова найкращі пропозиції на вернісажі або у магазині художника що біля обл ВГІРФо
Відповідь: Багетні майстерні Львова Занесла нарешті свої квіти в Клейнод, трохи переживаю чи справляться з беком по низу картинки Один з них вишиває
Відповідь: Багетні майстерні Львова Я носила дві роботи в Клейнод і завжди мене там приймали гарно: і порадили, і підібрали разом, особливо хлопчина - такий вже приємний
Відповідь: Багетні майстерні Львова хм... то значить мені просто так везе, ну, в принципі, як завжди...
Відповідь: Багетні майстерні Львова Мене в Клейноді обслужили гарно, допомогли підібрати паспарту багет.Просила щоб зробили за день і вони дослухались (роботу забирала пізно ввечері коли майстерня була закрита).Багет паспарту акуратно зарізаний підігнаний, єдине що натяжка не дуже рівна( то я списала на неякісну білоруську Аіду) і провисло все за місяць часу!?
Відповідь: Багетні майстерні Львова Октавіє, важливе уточнення - то було грошове дерево, тобто вишивка з елементами декору. Можливо саме це спричинило провисання, бо все ж ми тут вияснили, що роботи з Клейноду досить рідко провисають. Прийдеться наголошувати майстрам на цьому пункті при оформленні роботи.
Відповідь: Багетні майстерні Львова Забрала з рамарні іриси і троянди, задовооолена!! Все рівненьке, гарно натягнуте, жоден хрестик не захований під паспарту....красота. Заплатила за 2 досить великі картини 270грн Хвалитись буду коли появиться фотоапарат
Відповідь: Багетні майстерні Львова Сьогодні оформили мені одну роботу (дуже давню) в багетці на Голубовича, ще в середу маю забрати соняхи. Але вже можу сказати, що дуже задоволена: гарний вибір багетів, паспарту, чудова допомога при виборі оформлення, приємний майстер, що також вийшов допомогти і підказати, що краще. І що головне - дуже гарно натягнув вишивку - я навіть не очікувала, що буде так рівненько. Одним словом - це тепер "моя" багетка. п.с. фотографії оформлених робіт зроблю, як матиму можливість. п.п.с. якщо когось цікавлять ціни: 1. Вишивка 29 на 34 см, антиблік, паспарту, рама = 134 грн. 2. Вишивка 37 на 48 см, звичайне скло, штапік, паспарту, рама (брала з дорожчих) - 354 грн.