Багетні майстерні Львова

Тема у розділі 'Рукодільна порадня', створена користувачем Ума, 18 Травень 2009.

1. octavia

octavia Well-Known Member

Відповідь: Багетні майстерні Львова

Я практично всі роботи оформляю на Голубовича 21 - ідеальна робота. Величезний вибір багету, вміють самі оформляти годинники.Допомагають при виборі багету ,мають антиблікове скло яке використовують в музеях. На відміну від Епіцентру ніяких претензій до них немаю.

2. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Забігала вчора в цілях розвідки в багетку на Коперніка, та що в дворику. Там так затишно. дуже мені сподобалися жіночки, які там працюють.
    Стояла там оформлена Джулія (найдешевший багет + подвійне паспарту), то ради інтересу запитала скільки оформлення таке коштує. Сказали, що 86 грн. Ціна дуже дешева. Я аналогічно формляла в епіцентрі (ну можливо багет трішки кращий і дорожчий, але також вузенький), то вийшло на багато дорожче. :girl_sad:

3. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

а можна детальніше де то є :)

4. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

вул. Коперніка, клініка Заблоцьких навпроти плацу Потоцьких, заходите в двір і в самому кінці по праву сторону вхід в підвальне приміщення

5. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

пробігала Магнусом, то здається та багетка, що зліва за лфітом, філія :))) багетки на Голубовича

6. Juliasia

Juliasia Member

Я свої роботи оформляла у худ.галереї "Вікторія", це на Ковжуна, 10 (бічна Чайковського). Великий вибір багетів - є й такі як на Вернісажі, а є такі, яких ніде більше не бачила. Те саме з паспарту. Ціни різні - на кожного клієнта. Звичайно те, що якісне, відповідно й коштує. Перед тим, як робити замовлення рекомендую пошукати такий же багет на Вернісажі - якщо знайдете, то він там на 50% дешевший!! Але ті, що я собі вибирала як правило ніде більше не повторюються :girl_impossible:
    Вміють у цій майстерні гарно порадити щодо вибору паспарту і рами. Виконують замовлення досить швидко і якісно, навіть в межах 1 дня (залежить чи мають на місці те, що ви собі вподобаєте).
    Працюють з 10 до 19.

7. Juliasia

Juliasia Member

Ще хочу поділитись нещодавнім відкриттям - є у інеті такі сайти, де можна свою відскановану картину завантажити і віртуально підбирати до неї паспарту і раму. Звісно на живо картина матиме дещо інший вигляд, але можна прикинути "згрубша" якого кольору чи ширини шукати багет. Мені це допомогло, бо уявити наперед як буде виглядати той чи інший багет в готовому вигляді і з картиною не вмію.
    Один з таких сайтів www.bagetchik.ru там вибираєте он-лайн "обрамлєніє", завантажуєте свій витвір (не більше 180 кб) і вибираєте :girl_tender:

8. Orman

Orman Модератор-бомба

яка я зла і недобра, ніколи не оформляла в багетках і відов не буду. Такого як я хочу в них нема, а яке в них є настільки далеке від того, що я хочу ... і такі вони неконкретні самі не знають, що в них є чого нема. То всюди так, чи мені лише так щастить (була в трьох багетках) ?

9. Christi

Christi Well-Known Member

:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:я щаслива:girl_claping::girl_claping::girl_claping: Забрала вчора з багетки своє грошове дерево, яке готувала до дня народження свого швагра, тому дуже переживала щоб гарно підібрати рамку. Все получилося супер, зробили подвійне паспарту, зеленого кольору, і золоту рамку, і ще в середині дерево обрамлене такою золотою рамкою. Фото згодом покажу, ще не встигла знимку зробити. Оформляла в багетці що на першому поверсі Магнуса, робота зроблена ідеально, мені все дуже сподобалося, і вибір паспарту там дуже величезний. Правда ціна могла буди і меншою. Та краса обійшлася в 250 грн. Добре хоч задоволена тому зовсім не шкодую що дорого заплатила.

10. La esposa

La esposa Moderator

Двчата, бачила вчора в багетці дві вишитих роботи до оформлення: сіренького ведмедика і метрику весільну. Думала, може з Посиденьок хтось?

а я вчора носила обрамити подаруночок на весілля - то до чоловікової сестри приїхала подруга з Німеччини, її сусід (хороший знайомий) одружується, от ми вирішили подарувати картиночку вишиту. Ото вчора якраз оформляли :)

11. Iskra

Iskra Well-Known Member

ведмедик - мій:shy:
    нині, певно, заберу його) а як тобі оформлення? бо щось мені ніц до нього не пасувало, зупинилась на темно сірій рамці з чорним зрізом і голубій рамі

12. La esposa

La esposa Moderator

о, то я була права :girl_claping: гарнюній такий :girl_in_dreams: Правда, ще не оформлений був, але такий милий :girl_in_love:

13. porIra

porIra Well-Known Member

Якщо метрику бачили в Клейноді, то це швидше за все моя (в коричневих відтінках). Перший раз мала справу з рамарнею.
    Перечитала усю гілку, і вибрала саме цю майстерню. Роботою задоволена. Дуже приємна жіночка, дуже старається догодити. Робота виконана якісно, тканина натягнута майже ідеально рівно, враховуючи те, що я вишивала не на аїді, а на звичайній панамі, яка сама по собі є трохи крива. Вишивку віддавала в роботу не прасовану. Оформлення обійшлося 98 гривень, із звичайним склом та подвійним паспарту. Усім дякую за інформацію. Дуже задоволена що "перший блін не комом".
    Оформили швидко. Вчора вранці віддала, сьогодні готове забрала.

14. La esposa

La esposa Moderator

так :girl_claping: гарна метрика, ви ще фото виставте, хай всі бачать — дуже акуратна і гарна робота :girl_in_love:

15. porIra

porIra Well-Known Member

Маю тільки одне фото. (Акумулятори розрядилися повністю.)

16. La esposa

La esposa Moderator

Умця мені в карму шепнула, щоб я показала :girl_blush2:
    То взагалі мала вишивати чоловікова сестра, але їй часу дуже бракувало, бо хотіла поводити Крістіну (ту, що з Німеччини в гості приїхала) по Львову, і я взялася вишити :) Так що, робота спільна, вишивалася три дні, як завжди, маса ниток пішла :) :)
    Оформлення без скла і паспарту, бо мусіли вкластися в ліміт по багажу, щоб в літак впустили :) Є така схемка на форумі, чи викласти?

17. MakarOnka

MakarOnka хлопчача мама :)

Занесла сьогодні мамину вишивку в рамарню на Голубовича.Була там сьогодні вперше,напишу трошки свої враження-в цілому мені сподобалось у них все-великий вибір рам,приємна дівчина яка дуже старається вгодити,підібрала мені кілька варіантів оформлення,відразу ж прораховує ціну того чи іншого оформлення із натяжкою і склом на комп"ютері(так що можна відразу зорієнтуватись, ),чемно запиталась чи я можу зачекати до такого то числа,сказали що точно буде готова коли на те число прийду.І ще приємно здавували ціни,оформлення мені обійшлось набагато менше ніж очікувалатам такий величенький "килимок":girl_cool:Коли заберу вже оформлену вишивку(на наступний тиждень),напишу враження від якості оформлення.Бачу тут дівчата писали що вони акуратно і якісно то роблять,будемо сподіватись... :ninja:

18. Xomka

Xomka Well-Known Member

Я оформила на Голубовича свою конкурсну. Якістю роботи теж дуже задоволена - все гарно і рівненько, ніде ніяких подряпин. Великий вибір паспарту та багетів, допомагають підібрати. На прийомці була дуже приємна старша жіночка (як я зрозуміла, вона зараз у відпустці), дівчина їй допомагала. Теж відразу порахували ціну і взяли завдаток. Правда дівчина все хотіла порахувати подорожче:ninja: (в цінах погано орієнтується?), старша пані все її поправляла. Ціни демократичні. Мені там сподобалось:girl_in_love:
    Ага, єдиний нюанс - терміни виконання. Я так зрозуміла, що вони не спішать, і пропонують зробити через 3-5 днів (мені так робили), але я питала чи можливо зробити на наступний день, то сказали якщо всі матеріали будуть в наявності - дуже постараються.

19. Kasia

Kasia Well-Known Member

ой я так і не памятаю а де це?
    то район ГОРОДОЦЬКОЇ?

20. Xomka

Xomka Well-Known Member

Голубовича, 21. Це по Городоцькій вверх. Десь посередині між цирком і костьолом. По праву сторону. Орієнтир магазин Адідас і бістро Піраміда, звернути на цю вуличку, а тоді знову направо - там за метрів 20 така маленька вивіска "Рами..." І чому у всіх багеток маленькі вивіски:girl_in_dreams:

П.С. Гарно і рівненько - то я писала про паспарту, бо тканина все ж на хрестик-два перетягнута, але так як в мене не все зашито, тобто нема точних рамок, то цього грішка не видно зовсім.

Останнє редагування: 17 Серпень 2010