Багатодітні=неблагополучні?

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Ука, 10 Квітень 2010.

1. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Відповідь: Багатодітні=неблагополучні?

Не можу з цим погодитися. У моєї знайомої троє діток, бачили б ви з якою гордістю вона говорить "я багатодітна мама" вона аж світиться. Тому не розумію чому цього слова потрібно уникати.
    А фрази дійсно викликають різні почуття, тільки "велика родина" мені чомусь асоціюється з дідом, бабою, кумом, сватом, братом, вуйком і т.д. А багатодітна сім*я це такий собі мурашник де всі піклуються один про одного, де немає егоїстів, де завжди гамірно і весело, де багато любові. Одним словом багатодітна сім*я у мене асоціюється з щастям.

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

з сьогоднішнього дня- уже 7. Моя сусідка , яка має дівчинку, кілька днів тому народила 2 хлопчиків.

3. katarzynka

katarzynka Well-Known Member

Пропоную:
    1. чому варто бути багатодітними.
    2. багатодітні = щасливі, або переваги багатодітності.

4. Відповідь: Багатодітні=неблагополучні?

Коли дитина бажана,коли дитині приділяють увагу,коли її люблять,коли любові вистачає на всіх дітей у сім*ї---сім*я благополучна.Трійко дітей вважаю за норму,і дуже поважаю сім*ї,які зважуються народити троє і більше дітей!!!Але свій негатив до сімей,які це роблять з любові до мистецтва ,приховати не можу....Знаю молоду сім*ю,яка має п*ятеро діточок--ГАРНИХ,ВЕСЕЛИХ,ДОГЛЯНУТИХ---честь і хвала батькам!