Багатодітна сім'я - коли їх більше ніж нас

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Liliyah Romanova, 25 Лютий 2010.

1. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

Який чоловік, чи цивільний шлюб, чи має де жити, яке харчування, де працює чоловік. І тд і тп.

2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

це справді стосується патронажу
    а де працює жінка і чоловік (крім шкідливих умов праці) - я вважаю недоречним питанням.

3. Orman

Orman Модератор-бомба

І кому це потрібно. І головне для чого?
    Особливо коли питають на дитячому майданчику.

І якраз чи має де жити і що їсти, не чула щоб питали. І де чоловік (перший, другий?) працює.

4. YulyaT

YulyaT New Member

Ще питають, чи шлюб зареєстрований.

Це все питала завідуюча ЖК в 30 тижнів, коли підписувала декрет, а ні на дитячому майданчику.

Останнє редагування: 6 Лютий 2018
  5. Orman

Orman Модератор-бомба

І що тебе питали чи ти маєш що їсти і де жити?

6. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

Гу я говорю про жк, коли стажш на облік, там ж у них купа граф до заповнення

7. Dominika

Dominika Well-Known Member

ну так вони цим питанням і намагаються це вияснити.

8. cjomcjomka

а в тебе в обліковій карті нема такого питання? :)
    --- дописи об"єднано, 6 Лютий 2018 ---
    сімейна. Ще до обліку ,просто коли побачила, що я вагітна. Як у мене справи, як я почуваюсь, де працюю, що планую, як даю собі раду, чи хтось допомагає

9. Orman

Orman Модератор-бомба

Ні. Мене питали тільки де я працюю.

10. cjomcjomka

а дарма, бо питання про шкідливі умови праці є окреме :)
    А шкідливі визначені трудовим законодавством, там передивляєшся список і обираєш-вписуєш, якщо є

11. Orman

Orman Модератор-бомба

Ну я видно не була ніколи на обліку в ЖК.
    Бо про чоловіка і який він по рахунку ані не питали, ані в анкеті таких запитань не було.
    Переживає. Я без сарказму. Бо явно вона інформпцію в соцслужбу не понесла.

12. cjomcjomka

звичайно. Вона завжди питається, як у нас справи ,коли ми приходимо. і мені не шкода їй розповісти, що заробляю достатньо, їм всі рази на день, діти здорові, даємо собі раду.
    а на мене нема що нести в соцслужбу :) я "благополучна".
    це раніше бувало підстрашували, коли відмовлялась від лікування антибіотиками чи коли сама в ЖК купу відмов від госпіталізації писала поспіль.
    А зараз бачать мене вже не як сукупність дивних дій, а як результат, до якого ці дії призводять.

13. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

Ну не знаю, там ще графи про освіту, професію, здоровя чоловіка, та можете, то ж готовий бланк однаковий для всіх вагітних і всіх жк

14. cjomcjomka

ні, є ще гарні рекламні книжечки такі кольорові.
    У мене з Сергійком була подібна. Я точно не згадаю, що там було, але точно менше питань.

15. Dominika

Dominika Well-Known Member

ну так. Але якщо по суті...Мене питала про місце праці. І хоч за умовами праці моя посада не є шкідливою, бо працюю в офісі. Але це є хімвимробництво і за стіною в мене цех. ну і всяке таке))) То мене випитувала що і до чого на місці роботи. Ну бо в пару метрів сиджу від людини зі шкідливими умовами.

16. Orman

Orman Модератор-бомба

Мені кажуть заповнити цю, цю і цю сторінки. На них таких питань не було.
    Книжечка в мене гарна і рекламна - це обмінні карта. А та що в ЖК лишається (А4), то виглядає на стандартну (не кольорова і нерекламна).
    Обмінну я взагалі не заповнюю - все медсестра в ній пише.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Креативно Креативно x 1
  17. cjomcjomka

18. Shapokliak

Shapokliak Well-Known Member

Чи діти від одного чоловіка у мене питали 2 рази. 1 раз в пологовому, коли народився 2 ( бо між #1 і #2 різниця була 16 років, то перше, що приходило в голову - новий чоловік захотів спільну дитину).
    2 раз на Лисенка на консультації у генетика з вагітністю #3. Коли я запитала, яке то має значення, то лікарка сказала, що вона не з цікавості питає, а для тих своїх табличок - розрахунків. Бо те, що нам з чоловіком на той час було поза 40 років кожному, то плюсувалось до ризиків, а те , що 2 попередніх СПІЛЬНИХ дітей здорові - з ризиків мінусувалось. Якось так...

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Kandya

Kandya Well-Known Member

де працює чоловік -- графа є (навіть ото медогляд перед першим класом -- там теж є), і освіта є -- але тут не спеціальність чи вуз, а просто вища, спеціальна чи ще якась там.

ну і питань про жити і їсти не було, але от в тому випадку про який я вище писала -- то я вже не в рималась і сказала тій завідуючій, що до неї додому своє четверте не принесу, щоб не парилась

• Подобається Подобається x 2
  20. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Ой, я дуже любила то питання). Бо коли чули, що то шоста вагітність, то очі завжди відривали від паперів і так викатували іх на мене). Потім вже деякі питали а скільки дітей? А найбільше сподобалось в родзалі))). Бо коли акушерка почула, що то 6 вагітність (про к-сть дітей вона тоді ще не знала), то сказала, що лікар нам і на треба), та і вона не дуже))).

• Подобається Подобається x 1