Бачились!

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем olenkastar, 1 Квітень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Відповідь: Бачились!

угу...:girl_cool:
    п.с. а ми білочок так і не знайшли...зато погуляли файно....:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 1
  2. Kasia

Kasia Well-Known Member

шкода. бо я там часто їх бачила. по дві навіть бігали. одна за одною.

• Подобається Подобається x 2
  3. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Я ще не дуже добре знаю всіх дівчаток з посиденьок, але сьогодні ніби бачила Деспіну...десь коло 13.20-13.30 біля гот. Жорж...Якщо то були не Ви, то значить дуже схожа мамочка з малюком в слінгах:)

4. Megan

Megan Well-Known Member

А чи не Лесю (ту що недавно двійняток хлопчиків народила) на Медової Печери я вчора бачила, десь 18.00? Я просто звернула увагу на каляску, дуже гарна, салатова...

5. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

Я сиджу читаю, як ви одна одну бачите і дивуюсь, як то :girl_smile: я своїх родичів на вулиці не завжди бачу, поки вони мене не стукнуть по голові :girl_mad: чи то я така не уважна, чи така замріяна :girl_sad: :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 5
  6. Megan

Megan Well-Known Member

Та я просто мимовільно заглядаюсь на каляски:girl_in_dreams: (чого б це?), дивлюсь двійня, підїжджаємо, два хлопчики... Це я просто збоку сиділа, а якщо я за кермом, то взагалі нікого не бачу, потім знайомі ображаються, мовляв, машину купила і зазнається:girl_haha:

• Подобається Подобається x 3
  7. Lyudik

Lyudik Well-Known Member

Ні, точно не її, вона з малятами не у Львові тепер живе, а візок в неї вишнево-бежевий:girl_smile:. (від нас в спадщину дістався)
    П.С. Леся дуже дякувала всім дівчатам з форуму за вітання і обіцяла заскочити на форум найближчим часом:girl_smile:.

• Подобається Подобається x 6
  8. Megan

Megan Well-Known Member

Аааа, ясно, та то я напевно собі подумала. що тільки одна Леся в цілому Львові має двійняток:girl_haha:. Передавайте вітання від форумлянок.
    Хоч скажіть як назвали?

9. Lyudik

Lyudik Well-Known Member

Леся назвала хлопчиків Андрій та Ігор:girl_smile:.
    І щоб не получити попередження про офф, то в понеділок здалека бачила Уляночку в ПСХ на Володимира Великого:girl_smile:

10. natorella

natorella Well-Known Member

я її також в той самий час бачила (я їхала в маршрутці) - вони з малечею йшли в рожевоквітому СЗК (з кільцями) - красуууууууууні:girl_in_love:

11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Ага..заходила на 2 мінуті...а чого не признались:girl_in_dreams:

12. Lyudik

Lyudik Well-Known Member

не призналась, бо я була в куті на люксі, а Ви вже проходили біля каси на вихід:girl_smile:...

13. Уляночка

а я на люкс і заходила, але ніц не було, тому за 5 хв і вийшла...десь тут живете?

14. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Я сьогодні здалека здається бачила Уляночку, я йшла до тітки бо живу недалеко, на Вол. Вел десь близько 19.45 йшла красива дівчина в чорних легінсах та чорно-білій туніці з чорним обручем, Улянко то були ВИ?

15. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

а можна я замість неї?:girl_cool:
    так то вона:girl_in_love:
    Уляно Миколаївно, а я бачу ви популярна...я вас нині на Південному бачила...

• Подобається Подобається x 6
  16. Уляночка

ага..то я ..йшла з курсів водіння..а Ви мене де бачили..біля аквапарку, бо хтось до мене посміхався, а я ще подумала "мо з ДП":girl_cool:

17. SovaBa

SovaBa noctua

А хтось на Шевченка( кінцева тр.N7) живе? Нема де гуляти, часто до Універу гуляти їздимо, але і там знайомих по фото форумчанок не бачила...

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

неа я Вас бачила навпроти церкви біля кіосків

19. Lyudik

Lyudik Well-Known Member

так ми тут в районі:girl_smile: (за Океаном в глиб району)... Я так розумію "наш" район досить популярний на ДП:girl_claping:.
    Ось згадала, що недавно Черепашку з доцьою на Провесні бачила, але знову ж не вийшло познайомитись, бо вона з коліжанкою була і я швиденько пробігала, бо за малими поспішала:girl_smile:.

• Подобається Подобається x 5
  20. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Сьогодні бачилась з Ярусею і її синьоокою красунечкою донечкою. Вони мені дали прочитати книжку "Ангел для сестри" і я читаю не начитаюсь от так

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.