Бачились!

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем olenkastar, 1 Квітень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: Бачились!

ой дякую,дякую:shy::shy: завстидалисти мене...завжди мріяла про високий зріст:girl_cray:

пані Березнева, приємно було познайомитися:girl_smile: та ще й виявилися колегами:girl_cool:

• Подобається Подобається x 12
  2. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Свят-свят-свят! Яка я вам пані:girl_crazy:! Я ж всього на 2 роки від вас старша. Невже я так старо виглядаю???:girl_sad:

• Подобається Подобається x 11
  3. olenkastar

та що ви!!!! яке старо!!!!з вами ше на диско хлопців "знімати" підемо:):):)! просто пані у значені не пан вжила...тра було панєнка написати:) ото філолог я...видно шо в декреті:)

• Подобається Подобається x 12
  4. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А я нині бачилась з Касюнею і Уляночкою, але встигли ми тіки привітатись-бо муж тащив куплений розкладний стіл до машини а я вдавала що помагаю

• Подобається Подобається x 18
  5. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А я нині бачила Angel з двома візочками бі ля Фокстроту на Чорновола!!така заклопотана вигладала!ми трохи спішили,того й не підійшла. то Ви були?

• Подобається Подобається x 6
  6. olenkastar

а уявіть картину і моє здивування нині. заходжу в магазинчик "веселка",той що навпроти Джамбула.хотіла на колготи дит глянути.бачу,якась дівчина горщики вибирає і тримає в руках такий,як ми мали,але нам не підійшов,бо він незручний виявився для малечі.і я думаб казати їй,що його не вартує брати чи ні..а дівчина розвертається і каже "ООО.Оленка!привіт!і Софійка!"...я в шоці,думаю "оце на!коли хош кого зустріти-ніхто не попадається,а як про то не думаєш і ходиш по своїм справам обов'язково кого зустрінеш". так от,найголовніше...дівчина призналася (нарешті,бо бачила мене вже не раз),що вона з Посиденьок...і виявилася nataliachita:):):)...приємно було познайомитися..ви така весела і позитивна:)

• Подобається Подобається x 18
  7. nataliachita

nataliachita Well-Known Member

І мені дуже було приємно познайомитись!!!! :girl_in_love: Дуже дякую за пораду щодо вибору горщика!:girl_smile: Мій чоловік коли я сіла в машину, питає:"то певно була якась мамочка з твоїх посиденьок?!!" Чомусь відразу догадався.:girl_crazy:
    І не Ви, а ти!!! Домовились?!

• Подобається Подобається x 9
  8. Angel

Angel Well-Known Member

то я!одна мамаша пішла в магазин на ціни глянути,а я ніби супер-мамаша з двома дітлахами справлялась)))))))ви напевно на зупинці були????
    я -ТИ!!!!!!
    П.С. вже давно хотіла написати, я напевно вашого чоловіка візуально знаю,він на Економічному в Франка вчився????

• Подобається Подобається x 9
  9. algo

Вчився, вчився.

• Подобається Подобається x 2
  10. Virginia

Virginia Well-Known Member

УРА!!!! Перший раз сюда пишу!
    Сьогодні бачилась з Annette! Така класна, симпатична, приємна! Найкращі враження! Приємно було познайомитись:girl_smile:

• Подобається Подобається x 3
  11. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

А я сьогодні з Натусею бачилася:)Гарно собі почаювали,поговорили "о своем,о девичьем":)А її маленька Настуня - то таке файне сонечко:)

• Подобається Подобається x 15
  12. nataliachita

Сьогодні біля магазину Соломія, що на Б.Хмельницького бачила дівчину дуже схожу на algo. Це були Ви, чи я помилилась? :girl_smile:

13. algo

Напевне я, бо живу поруч(трошки вище,біля райдуги).Могла бути зранку десь 8.30 або 18-30

14. nataliachita

То було в 18:30. Ви йшли і по телефону розмовляли...

15. algo

Ага,з подружкою!! а чого не перепинили???на наступний раз кажіть!десь теж поруч живете чи просто так проходили?

16. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Я теж з нею недавно бачилась гарна і приємна дівчина,потом з Зорянівонькою і сьоні з Злючкою(мамо заходи частіше)))

• Подобається Подобається x 5
  17. nataliachita

Я їхала в охмадит, тому і непризналась.

18. Златка

Златка Well-Known Member

А ми сьогодні бачились з Olenkastar і її красунею-Софійкою :girl_in_love:

• Подобається Подобається x 1
  19. enigma

enigma Well-Known Member

Не впевнена, але здається бачила вчора Мамату в Сільпо на Науковій десь о 8-ій. Але тільки в профіль, тому впевнена не була :)

20. Олюська

Олюська Well-Known Member

А ми нині мали намір побачитись зі слінгофорумчанами, але запізнились на зустріч і не знайшлися:girl_cray:
    Зате пішли зустрілись з Зорянівонькою, файно побалакали:) А біля Зорянівоньки бачились з Улянкою та новою форумчанкою Lexandra-ою.
    А потім на зупинці автобуса стався приємний збіг: закінчилася слінгоформівка і дві слінгомамусі прийшли на ту саму зупинку, що і я:) Xomka i MaryF, приємно було бачитись - такі милі, позитивні та веселі дівчата:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.