Бачились!

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by olenkastar, Apr 1, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mysha

mysha New Member

Відповідь: Бачились!

Другий день підряд зустрічаю Зорянузірку, причому всім сімейством! Пузік суперовий, блондини - гарнюні, тато - щасливий! Усі дуже активні: вчора їхали на концерт, сьогодні - бісились в Аквапарку!

2. glasses

glasses Member

А ми бачились в понеділок з Ludmila_Os, чисто випадково стояли в черзі на УЗД, а потім списались і виявилось, що бачились.Думаю і завтра побачимось

3. lawyer

lawyer Member

Heureuse, це ви стояли вчора біля 9 вечері на зупинці біля Стрийського ринку і розмовляли по телефону?

4. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А я там же, на вул.Франка бачила Suzi з двома малятками, один у слінгу, а мама просто красуня!

5. Heureuse

Heureuse вірю...

так, то були ми :girl_wink:
    намотувала там круги в очікуванні маршрутки і заодно півгодини лялякала з подругою :)

6. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Нині, коли йшла з роботи, зустріла Іру-Еспоску :). Приємно було побачитись ;)

• Подобається Подобається x 1
  7. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Може ше на вихідні побачимося :)

8. Музик

Музик Мартуська

а я маю підозру, що ми живемо поряд, часто бачу Іру, коли з песьом гуляю

9. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

В середу зустріла Angel в магазинчику із спокусливими купальниками (і не лише купальниками). Зайшли з Мартинком по активній посиденьківській наводці, а тут чарівна посмішка милої дівчини. Христинка дуже гарно виглядає!
    А потім ввечері й Світланку Suzi зустріли з хлопцями на Галицькій. Мама аж світиться!

10. kati

kati Well-Known Member

А я ,здвється,бачила сьогодні Олю-Наполеону з доцьком на Іскрі...я правда проморозилась))бо спершу звернула увагу на знайоме личко мальоти..а потмі вже на маму, а Оля вже йшла далі..тож якось незручно було кричати

11. napoleona

napoleona Well-Known Member

ага ми там нині півдня ходимо:)
    я йшла дуже в роздумах, тому певно не помітила, бо як правило дуже впізнаю людей

12. Муська

Муська Well-Known Member

Ну де ще можна зустріти нашу форумчанку як не за 40км за Львовом. Отже зустріла In4a (точніше вона мене впізнала). Я щось ніяк не могла згадати нік(перед очами лише стояло фото і супер класні кульчики листочки). Хоть іди і пиши в затурканні. Шкода, що не порозмовляли(але я трохи прихворала і маю температуру, що реално була "потєряна")

13. Molecule

Molecule New Member

Сьогодні в ашані бачила Olenkastar з чоловіком і доцями,дуже гарна сімя,я хотіла спершу підійти,але потім завстидалася:girl_blush2:

14. Натуля

Натуля Well-Known Member

А я сьогодні бачила natorella. Дві хвилини поговорили, а я потім ще довго була в припіднятому настрої. Ну дуже позитивна дамочка:girl_tender:.

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Бачила вчора Одувашку з зеленому шалику в одиничці, а ще sunset з світі кави:) Наталя така щебетушка

16. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Т@нюшк@,це я не тебе часом бачила в районі Краківського в суботу ,близько15-16години?

17. Raven

Raven Мама малятка

Бачила ljalichka вчора в Кінгкросі. Файно виглядаєте.

18. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

і чому не зачіпили?;). А я бачила Ніколь з донечкою, і поки згадала звідки я знаю, було запізно:girl_blush2: Ніколь, дуже гарна мамуся!:girl_tender:

19. nattsol

nattsol Well-Known Member

а я вчора бачила усміхнену красуню airy_cat в центрі.
    потім ще поки слухали гру на волинці, бачила, здається, Aprelію (можу помилятися): слінгомаму у синіх ватанаівських китах. поки згадала нік, було вже пізно кликати.

20. Raven

Raven Мама малятка

Мені муж жужжав на вухо: нашо мені ше одна орхідея, і я не зразу зрозуміла звідки я Вас знаю.

Thread Status:
Not open for further replies.