Бачились!

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем olenkastar, 1 Квітень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. natka75

natka75 Well-Known Member

Відповідь: Бачились!

бачила сьогодні Lamar'у,і то вперше, рада була познайомитись очно:)шкода, що не встигли довше побалакати:girl_flirt::girl_tender:

2. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

і я. Правда не вперше. але не впізнала. У нас була коротка розмова на відстані: скорпіонша?
    кажу да
    ???
    Ламара
    ...Понялісь..) рада була побачити і то несподівано когось з ДП.

3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Бачила вчора Грильяжку в районі Південного. така вся заклопотана бігла, по телефону балакала. Файно виглядаєш)

4. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Зайшла щоб написати що тебе бачила!!! Дівчата то така струнка і симпатична мамуся молода!!!Шкода що не побалакали і то фсьо той телехфон

5. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Бачились з Уляночкою в суботу. Як завжди гарно виглядаєш і з усмішкою на обличчі:)

6. Fechka

Fechka Member

Бачила Касю в КК в п"ятницю. Чарівна:girl_yes2:

7. nattsol

nattsol Well-Known Member

якщо не помиляюсь, бачила сьогодні близько 1-ї на Смаль-Стоцького Богданчиного чоловіка

8. Donata

Donata Active Member

бачилась сьогодні з Мар"ясею, Юлею hrobak та Цокотушкою, і з Мартинком побавилась трішки.
    А їхала назад і бачила Натторелу з синочками, переходила дорогу біля Заньковецької, навпроти добробуту.

9. Siania

Siania Love Life

І я Вас бачила в суботу, не памятаю де саме, але так зрозуміла що ви виходили з підїзду, де живете. Така гарна мацьопочка в слінгу :girl_claping:

10. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

він там працює) такщо цілком ймовірно

11. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Наталю, дякую, що зайшли та почекали трошки побавившись з Мартинком. Шкода, лише, що за таких обставин. Сподіваюсь нам ще колись вдасться зустрітись та гарно поцокотіти.

12. natorella

natorella Well-Known Member

ми кожен день там ходимо))))

13. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Вчора зустріла Незабудку на Дорошенка :girl_bye2:

• Подобається Подобається x 1
  14. Відповідь: Бачились!

А я зустріла Дзінтарс на Дорошенка :girl_haha:
    То я так чалапала на здибанку з Леді Опіум, Ейрі Кет та Абрайрою.
    Наші посиденьки з безалкогольним пивом, електронними сигаретами і, как нє странно, живою музикою, дуже навіть вдалися :girl_cool:

15. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Дякую, ти також. Очиська світяться, дівчина-весна. Люблю людей із щасливим блиском в очах:girl_in_love: Колір волосся в тебе зараз ідеальний. Супер тобі пасує!!!!!!!

---------- Додано в 19:58 ---------- Попередній допис був написаний в 19:19 ----------

Познайомилась сьогодні із Gossip. Ну дууууже позитивна і весела дівчинка з надзвичайно гарним волоссям!

16. Halina

Halina Well-Known Member

А я сьогодні познайомилась-погостювала у Fast. Наталюсік, яка ж у вас приємна атмосфера, так затишно, а випічка то просто нямка :nyam2:. Трошки побалакала-побавилась з Міюсею, такою вже дорослою дівчинкою :girl_in_love:.

17. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

ну знач і мені нема чого приховувати:girl_flirt:
    наші посиденьки були супер, до того ж не забувай про чоловічу і котячу частину нашого колективу:d23:

18. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

впізнала сьогодні Старку на проспекті свободи, йшла разом з малючком :) і дуже діловито розмовляла по телефону :girl_phone1:

19. Halina

Halina Well-Known Member

А сьогодні я зустріла Пупсик. І не просто зустріла/познайомились, а разом погуляли. Яка ж то ваша донечка чемнота, така вже солоденька, так гарно і чемно все відповідає/розповідає.
    А ще зустрілась з ruda і ми разом гуляли. А маленька Олічка зробила мені па-па!
    Ой, як то класно зустрічатись і гуляти з посиденьками!

20. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Дуже взаємно! Велике прохання до мене на ти!!! ;)
    Моя Софія сьогодні в ударі, цілий день щось говорить, рот не закриваться).
    Дуже сподіваюсь ще не раз разом погуляти по району. В тебе така солодка доня, я і забула які то малятка кльові. Словом дуже тішусь знайомству!!!

Статус теми:
Закрита.