Бачились!

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by olenkastar, Apr 1, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Vероніка

Vероніка Never give up

Відповідь: Бачились!

Я одразу подумала, що це Наталя )))
    Сьогодні бачилась з Virginia, дуже приємна і позитивна дівчина, а білий візочок просто мрія, тому я і звернула одразу увагу! Приємно було познайомитись. :girl_yes:

2. Virginia

Virginia Well-Known Member

Такі близькі сусіди, а побачились вперше! Взаємно, було приємно познайомитись!

3. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

бачила Зорянузірку, правда у вікно машини, та ще й через хвилину вона мені подзвонила, ну не дежавю?:connie_pull-pigtail

4. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А я якраз в той момент подумала про тебе і задзвонила :)

5. Angel

Angel Well-Known Member

Птася,то не Ви були сьогодні в Нов. Цумі в маг. Аграфка?

6. Virginia

Вчора, нарешті, зустріла Тетянку! Така прікольна!!! А Саша в моднячій шапці взагалі чудо!!! Було дуже приємно зустрітись і зразу озадачити:girl_blush2:

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

І мені також ;), дякі за комплімент, я перше що побачила - це модний візок :bazar:. п.с. з тобою був хтось з ДП?...

8. Virginia

9. Птася

Птася Well-Known Member

я була, а чого ви мене в спину не копнули. Я приїхала до Львова і звалилася зразу з грипом, а то останній мій день у Львові був, а я дуже хотіла на Аграфку подивитися, ось наскоком туди і вибралася, жила б там вічно, але після температури перший раз на трохи вийшла.

10. Angel

Angel Well-Known Member

Я не могла зрозуміти звідки вас знаю.А поки я згадала звідки мені знайоме ваше лице,то ви побігли до малої,вона в туалет захотіла))

11. карапуз

карапуз Well-Known Member

Сьогодні бачила в КК kvVItKу з чоловіком, синочком та кулькою.Файні усі :girl_wink: !

12. Птася

Птася Well-Known Member

ага, я з мамою в Аграфку пішла, а мала з чоловіком гуляли.

13. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Усмішку та Алекс...

14. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

В четвер в КК на ковзанах, повз мене проїхала симпатична дівчина і привіталась : "Привіт, pravovuk!". Але в той момент, я лапала падаючу на ковзанах сестру...А потім, щось не могла у натовпі впізнати цю дівчину. Точно знаю, що з ДП, бо впізнала по ніку. Хто це?

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

вже з кулькою? то ми виходили:) чого не признались? хоч я сьогодні Virginia теж просто поруч себе відпустила, якось не зорієнтувалась:girl_blush2:

16. Virginia

капєц... абідєлась:girl_nea:

А я бачила Алекс і навіть підійшла а не "якось не зорієнтувалась":blum1:
    Доречі, я Алекс точно звідкись зною, або в школі разо вчились, а може в музичній школі???

17. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

18. Virginia

19. Suzi

Suzi Moderator Staff Member

В сб в Ашані проходячи повз мене хтось назвав мене Сюзі. Заінтригував і пішов собі далі. Струнка, гарна блондинка з трьома чоловіками :) Признавайтесь, хто це був?

20. Alexx

Alexx New Member

Дякую, що підійшла! Я в такій прострації )))). Мені лице також знайоме, але точно на форумі фото бачила )))). Я вчилась в 83 і 66 школах, а в муз. школу не дійшла )))).
    А ще в КК я бачила Наталю "є коралі" і ясно, що в "Монпансьє" )))), то такий "капкан", як каже мій чоловік. )))

---------- Додано в 21:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ----------

О! Як шкода що Ви не штуркнули мене )))). Бо я щось нікого не бачу, а як мене окликають, то дуже- дуже мені приємно. Дівчатка, признавайтесь як бачите!!! Буду рада познайомитись :girl_in_love:

Thread Status:
Not open for further replies.