Відповідь: Бачились! (2) Познайомилася з viltis на днях, було дуже приємно. Ярчик вчив Юстю не брати брудне до рота Дуже милий хлопчик. А вчора краєм ока засікла Борсучка з доцею в районі Південного. По малявці впізнала.
Відповідь: Бачились! (2) А я сьогодні бачила Rona на розі Шпитальної , біля Магнусу , десь біля 19 год . То були Ви ?
Відповідь: Бачились! (2) О Дякую за компліман) але моя дитина з "шилом" в поппі і слово милий щось мені не пов"язується Але, то він джентельменом старався бути дуже йому "маленька лялюся" сподобалась) А от я напевно рекорсмен по зустрічанню форумлянок При чому систематично
Відповідь: Бачились! (2) Днями бачила Мокку-суперово виглядаєш, масіка не встигла побачити бо поспішала
Відповідь: Бачились! (2) Йому то дуже файно вдавалося Рятувала свою дитину від чергової спроби наїстися камінців Ви вже були далеко за той час.
Відповідь: Бачились! (2) Бачилась з Вілтіс-як завжди безподобна. Класно побалакали, частіше б так! П.С. Сподіваюсь ти встигла на форум)))
Відповідь: Бачились! (2) сьогодні бачила усміхнену красуню Аллусю з Євусею (це була запланована здибанка). а ще бачила Таню (tslezinska), як виявилось, Оріянка бавилась біля пісочниці з її Магдаленкою
Відповідь: Бачились! (2) Бачила вчора Siania в "Колибі" (то було весіллє?) але вона мене певні не впізнала
Відповідь: Бачились! (2) і я часто бачу Каті зі свого вікна, ви йдете на вулицю, а ми вже приходим і пару раз бачились з вашим синочком і бабусею
Відповідь: Бачились! (2) А я бачила inka з чоловіком і синулькою Направлялись вздовж переритої дороги в сторону вернісажу