Бачились! (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Barbie, 11 Червень 2012.

1. Kandya

Kandya Well-Known Member

ну не те щоби вислідкувала. Я взагалі по фото в житті ніколи б нікого не впізнала. Мені показали. Тицьнули пальцем. Короче, якби ви ближче підійшли до однієї Юлі, то познайомився б з іншою (мною)

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

всьо поняв :) проворонив своє щастя :)

3. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

@Akina, нєа. Ми знову карантинимось дома :girl_cray::girl_cray:. Три дні садку і привіт тобі, вірус!
    так що дитя дома і мама, відповідно також...

• Подобається Подобається x 1
  4. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Була я сьогодні зі своїми дівчатами і синочком у веселому вулику ( у доньки друзів був день народження), поряд сиділа компанія, в одній із панянок пізнала форумлянку (здається skorpionsha, але я не впевнена), я вирвалась з дому на пару годин і все за дітьми своїми заглядала, тому якось посоромилась признатися...:girl_blush2:

5. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

А я сьогодні бачила @flame, @Divchyna vesna і @nibysh !
    Дівчатка, ви такі сміхотулі! Шкода що ми мусили йти, я б ще хотіла з вами потриндіти. Ми відійшли, а чоловік каже "А чого ти з дівками не пішла на каву? Ми б пів годинки без тебе собі на якусь хлопчачу каву пішли".
    Але я вже не сміла напрошуватись до вас )

Останнє редагування: 18 Квітень 2016
    • Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 2
  6. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Це ми ще стримувались.... бо Бачачи, як реагуть мужчини на ноги нашої ДВ!!! ми просто реготали
    тре було таки йти з нами, бо мої еспадрільї до її 15см шпильок не конче пасували.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  7. ANANASIK

ANANASIK Well-Known Member

А я сьгодні біля туатру Зеньковецької, здається бачила @Krasynja

8. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Тююю, тожже мені :girl_smile:. Подзвонила, сказала, що ти з нами і юж.
    Ми й не відходили далеко. В "Правді"посиділи, де помітили пробігаючу @Богданка з чоловіком і малявкою. Але репетувати не пасувало:girl_blush2:

• Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 1
  9. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

• мімімі мімімі x 1
  10. flame

flame невгамовний експериментатор

ти ще нас на форумівках не бачила:blush: - весь заклад регоче разом з нами:tongue:.
    сама собі гірше зробила.
    ооооо, то треба було бачити. Якісь хачікі в Кентаврі мало не вилізли через загородку і не вкрали нам @Divchyna vesna. Ми її затуляли з двох сторін.:girl_crazy:
    ? А що то було коли ти сказала, що "О, Богданка", а ми такі "ДЕЕЕ?" А ти така "ВОООО" І вся Правда оглядалася на нас?:haha::haha::haha:
    ну ти би мала знати куди звертатися в екстренних випадках:girl_wink:

• Смішно Смішно x 1
  11. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

• Смішно Смішно x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • мімімі мімімі x 1
  12. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

@flame, не ви вчора в ашані біля золотого віку стояли, в пальті з маками? десь так 19-30? Я йшла з чоловіком і уважно иввчала чек)) але увагу зачепило пальто:)

13. flame

я, чекала на знайомого, який мене мав додому відвезти:connie_pull-pigtail Треба було мене зачепити, приємно було би познайомитися:girl_yes2:.

14. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Оо хоть раз когось впізнала )) я не була до кінця впевнена. Думаю буду людей чіпатися)

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

15. flame

це дуже добре, бо мене сьогодні впізнала (ну як, мене - знов мій мак:girl_crazy:) одна симпатична дівчинка:girl_tender:. Підійшла і каже - привіт, впізнаєш? А в мене о_Ощелепа до підлоги.:crazy:. Думаю, бачила, 100пудово знаю, що ДП, але ХТОООО? От якби не знала, що Марічка @Hermi в закордонні, точно би ляпнула - Марічка. Ага, а то була @Lyudvig :girl_claping: Процитую класика - на фото така монументальна жіночка:girl_blum:, а в реалі молоде-мале-худе:kisss:

Останнє редагування: 23 Квітень 2016
    • Подобається x 4
    • Смішно x 3
    • Погоджуюся x 1
    • Зе бест! x 1
    • мімімі x 1
  16. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

А сама то яка? Та така сама: мала, худа, красІва :girl_spruce_up:
    Ну хіба мак додає сУрйозності :girl_blum:

• мімімі мімімі x 1
  17. flame

ціхо-ціхо, тіко -8. Ще до 20 травня має бути -2. А потім ще -5 і тоді я буду задоволена:girl_yes:
    --- дописи об"єднано, 23 Квітень 2016 ---
    питалася мене @jalla чи то я на вЕсілля зібралася. А я та, я зібралася, мак на ліву сторону:girl_wink: і поскакала.

• Смішно Смішно x 1
  18. Hermi

Hermi Well-Known Member

ну я таке не скажу, я такий склєрознік на обличчя, що інколи навіть близьких людей на вулиці не впізнаю :sad: Так що якщо хтось мене побачить десь на вулиці спокійно кричіть що ви з ДП і лапайте за руку, щоб я кудись не поскакала далі.
    а сьогодні в закордонні і на ліжку ;) На вулицю не виходила навіть.
    ну буду вважати що це і мені також комплімент ;)

• мімімі мімімі x 2
  19. flame

так впізнають то не по фейсу:girl_impossible:. По маку впізнають:connie_pull-pigtail

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Hermi

Hermi Well-Known Member

• Смішно Смішно x 2