Бачились! (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Barbie, 11 Червень 2012.

1. Artemida

Artemida Well-Known Member

Ні, Олюню, мене вже там сто років не було.

2. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

@Seshat, а було таке, давніше, може місяців 2 назад, ваше авто стояло на світлофорі по вул.В.Великого і Ви через відкрите вікно розмовляли чи сперечались з іншим водієм? То були Ви?

3. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

тільки побачила минулорічний допис...може треба познайомитись?

4. Ari

Ari Well-Known Member

Можливо помиляюсь, але... @Akina бачила Вас сьогодні на пошті 32 відділення, та не насмілилась підійти:girl_blush2:

• Подобається Подобається x 1
  5. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Ага, була там сьогодні до обіду, але не бачила нікого - бігом, бігом.:girl_smile:
    Якщо зачухана і з червоними очима (коньюктивіт:girl_emo:) то точно я:girl_haha:
    І що то за закон підлості - як тільки я хвора чи невиспана, так всі мене бачать, а як гарна і "при марафеті" :girl_spruce_up:- то хоч когось би зустріти :girl_crazy:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 1
  6. Ari

Ari Well-Known Member

Ну знаєте, зачуханої і з червоними очима Вас не бачила, а те що симпатична і струнка це було:girl_yes2:

• мімімі мімімі x 1
  7. Akina

@Ari наступного разу обов"язково зупиняйте мене як побачите :)
    (бо я так льотаю що ніколи нічого довкола не помічаю:girl_blush2:)

8. Ari

Ari Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

нє нада! Я ж тебе виділа гарну і при марафєті, і чоботи таки кльовезні на тобі були!:girl_yes2::girl_yes:.

• мімімі мімімі x 1
  10. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Нє, ну а форумівки? ми тебе бачили і гарною, і при марафеті))))

• Подобається Подобається x 2
  11. Kandya

Kandya Well-Known Member

Мушу тут написати, бо то не зпроста!

Короче, їду щойно в маршрутці на роботу. На Новому Львові заходить дівчина з фігурою @nibysh , з волоссям Нібуш, в одязі Нібуш і з дитиною Нібуш. Я вже рот відкрила, щоб крикнути Ірааа!!! на весь автобус, аж тут дивлюсь і думаю: а чого це вона на сина рожеву шапочку начіпила? Вапше з ума вижила. Нє, ну я розумію ще голубу на дівчинку (я так роблю), але рожеву -- на хлопчика. І тут я приглядаюсь своїм 100-відсотковим зорром і бачу, що дитина ця не Нібуш. Ну, думаю, десь собі в оренду дівчинку взяла, а малого в садок сплавила. Але вже тоді нарешті побачила, що то не Іра. Блін, які ви з тою кобітою схожі (я навіть втіхаря її сфоткала, то можу на вайбер кому цікаво подивитись на двійника Нібуш скинути). Таке так просто не буває. Дівчино, а ти часом не вагітна?

• Смішно Смішно x 1
  12. nibysh

13. Kandya

Kandya Well-Known Member

Ні, Нтальку я знаю. То навіть близько не вона

• Тупо! Тупо! x 1
  14. nibysh

То знач Юля, ти за мною сумуєш...?:girl_in_love::girl_haha:

15. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Часом не @Zaychenya була з дітками і мамою в костелі Антонія сьогодні?

16. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

Ні. Не я.

17. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

@veronka то часом не вас я вчора бачила на вул. братів Міхновських, ви йшли за донечкою в школу?

18. Kandya

Kandya Well-Known Member

В мене сьогодні "чоловічий" день. Нарешті вживу побачила @MARTINI. Чомусь цей хлопець мені на фото видавався таким великим-дебелим, а він то не сильно великий

І ще бачила чоловіка @Akina. От хто справді великий -- то це він. Таки треба вам дочку -- точно фотомодель буде

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
  19. Akina

А я сьогодні в районі Виговського кажись @nibysh з Владом на зупинці бачила чи нє?

• Подобається Подобається x 3
  20. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

великим дебелим я був ше декілька місяців тому, а зараз троха всохся, вже десь майже, як Ваш чоловік :)
    і цікаво, де то мене вислідкували?